Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο εβγαλε σαν απειλη γιατι δεν ειναι εφαρμογη του app store.

Δυστυχως, το gatekeeper εχει ωθησει αρκετες εφαρμογες να ειναι εκτος appstore και να υπαρχει αρνητικη αντιμετωπιση προς αυτες.

Με ένα απλό googlarisma βρήκα αυτό: Link.png Site: https://forums.malwarebytes.org/topic/186490-mplayerx-of-official-applestore-maleware/

Καλύτερα αφαίρεσε το mplayerx

Oops, δεν το ηξερα!

Δημοσ.

Εμπιστεύομαι περισσότερο το MplayerX από το malwarebytes (και γενικά ό,τι έχει σχέση με antivirus και "καθαριστήρια" για Mac.) Κρατάω το MplayerX αφού χρόνια τώρα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Εμπιστεύομαι περισσότερο το MplayerX από το malwarebytes (και γενικά ό,τι έχει σχέση με antivirus και "καθαριστήρια" για Mac.) Κρατάω το MplayerX αφού χρόνια τώρα δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.

Ορίστε περισσότερες λεπτομέρειες πάνω στο θέμα :

https://www.reddit.com/r/apple/comments/3bhvh9/psa_do_not_install_mplayerx_the_official_site/

Δημοσ.

και το Mtorrent ηταν εμπιστο αλλα μετα εβαλαν διαφορα μεσα.γενικως θελει λιγο προσοχη γιατι καποιες εταιρειες εκμεταλευονται οτι ο κοσμος τα κανει Install με κλειστα ματια λογω οτι τοσο καιρο ηταν μια χαρα και ξαφνικα βρισκεσαι προ εκπληξεως

• Like 1
Δημοσ.

Καλά τα γενικόλογα περί antivirus και mplayerx αλλά καλύτερα να αφιερώνουμε 1 λεπτό να διαβάσουμε ή να googlarούμε και μετά να βγάζουμε συμπεράσματα. Και  μόνο που το mplayerx συμπεριφέρεται διαφορετικά όταν το τρέχεις σε virtual machine (υποθέτοντας ότι το δοκιμάζεις) και ανάλογα εγκαθιστά ή όχι malware τότε κάτι πρέπει να σε υποψιάζει...

Δημοσ.

Η εμπιστοσύνη έχει να κάνει με αυτά που δεν γνωρίζω. Ο dev λέει ότι είναι μια χαρά, ο malwarebytes και κάποια sites λένε ότι δεν είναι. Ποιον πιστεύω; Όχι την εταιρεία που πουλάει apps τύπου antivirus πάντως. Έχω δίκιο; Δεν ξέρω! Το ότι δεν κατεβάζουμε πάντως απ' όπου να 'ναι και προσέχουμε κατά την εγκατάσταση το γνωρίζω. Απ' ό,τι διαβάζω (2-3 χρόνια τώρα) το app είναι καθαρό. Ο installer θέλει προσοχή όπως και σε δεκάδες άλλα apps, ειδικά σε Windows.

• Like 1
Δημοσ.

σαν τα cracks ενα πραγμα :P

αφου βοηθαει σε κατι δεν ειναι καλο.ειναι Malware.

για ενα αρχειο δεν πολυβρισκω λογο εκτος αν εννοεις οτι αφηνει καταλοιπα πισω.

Για τα κατάλοιπα, αν όντως είναι Malware δεν μπορούμε να ξέρουμε που άφησε κατάλοιπα.

Δημοσ.

Για τα κατάλοιπα, αν όντως είναι Malware δεν μπορούμε να ξέρουμε που άφησε κατάλοιπα.

ναι αυτο ειναι ενα θεμα.καποιες φορες τα βρισκεις καποιες φορες οχι.αν και απο αυτο δεν νομιζω οτι θα εχει και καποιο θεμα.κατα τα αλλα μια νεα εγκατασταση ειναι παντα οτι καλυτερο αντι να παιδευεται καποιος να φτιαχνει προβληματα που μπορει να εχουν δημιουργηθει ή να προσπαθει να το καθαρισει.

Δημοσ.

Η εμπιστοσύνη έχει να κάνει με αυτά που δεν γνωρίζω. Ο dev λέει ότι είναι μια χαρά, ο malwarebytes και κάποια sites λένε ότι δεν είναι. Ποιον πιστεύω; Όχι την εταιρεία που πουλάει apps τύπου antivirus πάντως. Έχω δίκιο; Δεν ξέρω! Το ότι δεν κατεβάζουμε πάντως απ' όπου να 'ναι και προσέχουμε κατά την εγκατάσταση το γνωρίζω. Απ' ό,τι διαβάζω (2-3 χρόνια τώρα) το app είναι καθαρό. Ο installer θέλει προσοχή όπως και σε δεκάδες άλλα apps, ειδικά σε Windows.

Για ποιον λόγω να μην πιστέψεις την εταιρία antivirus; Έχουν βάλει στο μάτι το mplayerx; Γιατί δεν το λένε και για άλλα players; Εάν λένε ότι παρουσιάζει διαφορετική συμπεριφορά όταν τρέχει σε virtual machine λένε ψέματα; Γιατί δεν το διαψεύδει ο developer;

Πάντως μου έκανε εντύπωση ότι όσα players έχω κατεβάσει απλά αντιγράφεις το app στις εφαρμογές και μόνο το mplayerx έρχεται με installer..Τέσπα ο καθένας κρίνει και βάζει ότι θέλει στο μηχάνημα του.

Δημοσ.

Μπορει να ηταν καθαρο και να μην ειναι οπως εγινε με τo mtorrent.αν το γραφουν και αλλα sites τοτε ναι υποψιαζεται κανεις περισσοτερο οτι κατι μπορει να φταιει.

Για ποιον λόγω να μην πιστέψεις την εταιρία antivirus; Έχουν βάλει στο μάτι το mplayerx; Γιατί δεν το λένε και για άλλα players; Εάν λένε ότι παρουσιάζει διαφορετική συμπεριφορά όταν τρέχει σε virtual machine λένε ψέματα; Γιατί δεν το διαψεύδει ο developer;

Πάντως μου έκανε εντύπωση ότι όσα players έχω κατεβάσει απλά αντιγράφεις το app στις εφαρμογές και μόνο το mplayerx έρχεται με installer..Τέσπα ο καθένας κρίνει και βάζει ότι θέλει στο μηχάνημα του.

Πιστευω οτι οπως κανεις δεν μπορει να αμφιβαλλει οτι μια εταιρεια antivirus φτιαχνει και δικους τους ιους για να πουλαει ετσι και κανεις δεν μπορει να ξερει τι θα μπορουσε να εχει γινει αναμεσα σε αυτες τις 2 εταιρειες.σπανιο και δυσκολο γιατι μιλαμε για ενα Player αλλα we never know.και το βασικο ειναι τι εχει πει και ο developer.τι αποδειξεις φερνει ο ενας τις αποδειξεις ο αλλος.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια απόδειξη ότι το MplayerX  έχει δημιουργήσει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα ή μόνο οι αναφορές του malwarebytes?

Επίσης εμπιστεύομαι τον Niel. Τον παρακολουθώ χρόνια.

https://discussions.apple.com/thread/6638734?start=0&tstart=0 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...