ekptotos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Το κανω για να ξεκουρασω λιγο την καρτα. Δεν εχω θεμα καθώς φουλ λοαντ παει 68,70 με τετοια θερμοκρασια δωματίου. Αλλα μου αρεσει να πειραματίζομαι. Και το κουτι δεν ειναι κ απο τα καλύτερα το ξεσκιζω άνετα
Pegasus54 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 5 με 8 βαθμους δεν ειναι και μικρη διαφορα.ειναι μια καλη διαφορα ειτε λογω μπροστινου φαν ειτε λογω οποιοδηποτε fan Άρα μήπως, είναι καλλίτερη-πιο εύκολη η προσθήκη ενός ανεμιστήρα? Κάνουμε συζήτηση για όσο γίνεται καλλίτερο cable management.Με το σωλήνα μέσα δεν θα δυσκολέψει η ροή του αέρα στο κουτί? Το αποτέλεσμα θα πρέπει να το δει σε συνάρτηση με τις θερμοκρασίες σε mobo και cpu. Μήπως αυτές ανέβουν. Όπως και να χει περιμένουμε νούμερα!
ekptotos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ρε παιδια επειδή βαριέμαι να ξεκουμπωνω την καρτα και να μετράω διαμετρους πως να δω τι φανακια φοράει; αν κ νομιζω οτι ειναι 100 mm
Rod@X Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Ρε παιδια επειδή βαριέμαι να ξεκουμπωνω την καρτα και να μετράω διαμετρους πως να δω τι φανακια φοράει; αν κ νομιζω οτι ειναι 100 mm Αν σχεδιαζεις ολοκληρη ιστορια με πατεντες και βαριεσαι να ανοιξεις το κουτι, καλλιτερα βαλε ενα φανακι ακομα να τελειωνεις!
rfc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Εκτος και αν βαριεσαι να βαλεις και το φανακι...........
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2016 Το κανω για να ξεκουρασω λιγο την καρτα. Δεν εχω θεμα καθώς φουλ λοαντ παει 68,70 με τετοια θερμοκρασια δωματίου. Αλλα μου αρεσει να πειραματίζομαι. Και το κουτι δεν ειναι κ απο τα καλύτερα το ξεσκιζω άνετα απλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα πεσει η temp.θελει δοκιμη Άρα μήπως, είναι καλλίτερη-πιο εύκολη η προσθήκη ενός ανεμιστήρα? Κάνουμε συζήτηση για όσο γίνεται καλλίτερο cable management.Με το σωλήνα μέσα δεν θα δυσκολέψει η ροή του αέρα στο κουτί? Το αποτέλεσμα θα πρέπει να το δει σε συνάρτηση με τις θερμοκρασίες σε mobo και cpu. Μήπως αυτές ανέβουν. Όπως και να χει περιμένουμε νούμερα! Ναι θελει δοκιμες γιατι σιγουρα ειναι ενας σωληνας στην μεση.αν δεν εχει θεμα να χαλασει το κουτι κατω απο την καρτα και να βγαλει απο εκει τον σωληνα ναι τοτε ισως επηρεασει λιγοτερο cpu,mobo.ειναι θεμα απο που θα βγει ο σωληνας. Ρε παιδια επειδή βαριέμαι να ξεκουμπωνω την καρτα και να μετράω διαμετρους πως να δω τι φανακια φοράει; αν κ νομιζω οτι ειναι 100 mm αν εχεις χωρο την μετρας απο κατω χωρις να την βγαλεις με ενα χαρακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα