Προς το περιεχόμενο

lumia 950xl selfie camera "broken"?!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ!

Πρόσφατα πγρα ένα Lumia 950xl από ένα παιδι μεταχειρισμένο εδώ στο φόρουμ και η μπροστινή κάμερα προει να έχει πρόβλημα!

Ενώ το πρωί με ικανοποιητικό φωτισμο βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες όταν πέφτει το φως πραγματικά άμα έβγαζα από vga θα είναι κλτρες.. Τραγικές με όλη την έννοια της λέξεις δν βλέπονται (η μάλλον εμείς δν βλεπόμαστε γτ με το ζόρι διακρίνεις χαρακτηριστικά και ένα μπλε/πρσσινι tind στις γωνίες..

Είναι αολα απαράδεκτη η κάμερα του η μροσοτινη το βραδύ η εχει κάποιο πρόβλημα?

Επισημο σέρβις έχει η Microsoft εδω(παλιά είχε τα Nokia care τώρα?!) η θα προει να το στιελω έξω και να περιμένω 2-3 βδομάδες..

Έχει κανεις εμπειρίες κ ίσως να ανεβάσω καμια φωτογραφία για να καταλαβεται τι εννοώ?

• Like 1
Δημοσ.

Νταξ δεν είναι και πολύ καλές αλλά καταλαβαίνεις τα βασικά. Μάλλον εχει κάποιο μικρό πρόβλημα

Δημοσ.

Μια Κινέζική παροιμία λέει "Μια εικόνα χίλιες λέξεις " ανέβασε καμία φώτο από το lumia να δούμε αν και τι πρόβλημά έχει.....

• Like 1
Δημοσ.

http://m.imgur.com/gallery/eTY5A

Η πρώτη φωτογραφία είμαι με την πίσω κάμερα και η επόμενη με την μπροστα(η κλτρη από τις 5-6 που εβγαλα)

Η τρίτη είναι με σρκετσ χαμηλό φωτισμό το Ρ9 λιτε τις κοπέλας μου όμως μπορούσε να βγάλει πολυνκαλες με εννοείται πολύ πολύ πολύ παραπάνω λεπτομερια!

Οι 2 τελευταίες ςιναι γύρο στις 7-8 το απόγευμα έχει λιγο ήλιο στο σπίτι αλλα δν είναι κ πολύ φωτεινά μέτρια θα έλεγα αλλα μπορειται να δείτε στις γονειες ειδικά τα χρώματα να μπλεδιζουν κάπως!

Ναι έχω πολύ όμορφη φάτσα μην σχολιασετε αυτό:Ρ

Για αρχή δοκίμασε να βάλεις την ανάλυση στα 4:3

Τα έχω δοκιμάσει όλα φίλε μου και με το manual έπαιξα το μόνο που κατάφερα σμα έχω φουλ σταθερό χέρι με shutter speed μεγαλύτερο να οισσω πιο πολύ φως αλμα η ποιότητα παραμένει ίδια!

Αυτό που δν μπορώ να καταλάβω πως γντ την μέρα να έχει άψογη σελφοκαμερα κ ου βρσδυ χωρίς φως χαος

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δν ήταν καν "σκοτάδι" όπως είπα το Ρ9 λιτε τις κοπέλας μου βγάζεις μσκρσν κλτρες φωτογραφίες με πιο πολύ λεπτομέρεια περισοτερο φως κ λιγότερο θόρυβο.. Κινητό των 200€..

Επίσης σε πιο σκοτινα περιβαλοντα πχ η 3η φωτο που φαίνομαι ίσα ίσα το ρ9 φαινόντουσαν τα πάντα στην κυριολοεξια !ακόμα και το λυμια 640 βγσζει κλτρες low light selfies..

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι δν ήταν καν "σκοτάδι" όπως είπα το Ρ9 λιτε τις κοπέλας μου βγάζεις μσκρσν κλτρες φωτογραφίες με πιο πολύ λεπτομέρεια περισοτερο φως κ λιγότερο θόρυβο.. Κινητό των 200€..

Επίσης σε πιο σκοτινα περιβαλοντα πχ η 3η φωτο που φαίνομαι ίσα ίσα το ρ9 φαινόντουσαν τα πάντα στην κυριολοεξια !ακόμα και το λυμια 640 βγσζει κλτρες low light selfies..

γιατί το π9 λιτέ έχει πολύ καλύτερή σελφοκάμερα απ το λουμια

σκούπισε καλά τον φακό και δοκίμασε να κάνεις φόκους χειροκίνητα και να παίξεις με τις ρυθμίσεις

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει τα πάντα για μένα η ποιότητα είναι αίσχος.. Σντε το ρ9 λιτε το δέχομαι αλλα και το 640???

Κινητό τις ίδιας εταιρίας με το 1/4 της τιμής να έχει κλτρη??

Θέλω να δοκιμάσω να το στείλω σέρβις αλλα δν ξέρω που έχει κ ποσο θα μου το κρατήσουν..

Δημοσ.

Ε καλά στην σπηλιά του Νταβελη τις εβγαλες και εσύ ; Μιλάμε θεοσκοτεινο περιβάλλον . Νομίζω είσαι υπερβολικός άναψε κανένα φως και μην βγαζεις σε σκοτεινά σοκάκια που κυνηγάς τα θύματα σου :)

Δημοσ.

Ε καλά στην σπηλιά του Νταβελη τις εβγαλες και εσύ ; Μιλάμε θεοσκοτεινο περιβάλλον . Νομίζω είσαι υπερβολικός άναψε κανένα φως και μην βγαζεις σε σκοτεινά σοκάκια που κυνηγάς τα θύματα σου :)

Χαχαχα γελασαμε και σήμερα

Δεν βγάζει τόσο τραγικές φωτογραφίες το 950 το βραδυ. Ας το πάει μία βόλτα από κάποιο Service.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...