Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα πως μπορω να συνδεσω 2 speedport θελω να το κανω για να δω εαν στο δευτερο δουλευει το σταθερο οστε να παρω ενα εργοστασιακο να το βαλω στο αρχικο δλδ θελω απο το καλωδιο που θα ερχεται απο τον τοιχο να βαλω ενα του εμποριου και μετα εαν γινετε το speedport να περνει δικτυο απο του εμποριου και να δω αν δυλευει το σταθερο τηλεφωνο αλλιως αδικα μου χρεωσαν το δευτερο speedport 

εχω ανεβασει φωτογραφιες για να δειτε το μενου του router και να μου πειτε τι πρεπει να κανω επισης μπορω να σας ανεβασω κιαλες εαν σας βωηθησουν ευχαριστω 

post-362419-0-04046900-1472147438_thumb.png

post-362419-0-32563700-1472147445_thumb.png

post-362419-0-89598000-1472147457_thumb.png

post-362419-0-14717200-1472147603_thumb.png

post-362419-0-03714600-1472147680_thumb.png

Δημοσ.

δυο τροποι(παραπανω ξερει ο jkoukos)

ενα με Pppoe passthrough αλλα πρωτο θα ειναι το speedport και απο πισω ενα router.

β.μπροστα το adsl router που θες και το speedport να συνδεθει απο μια Lan που θα γινει  wan με το adsl router.

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις οποιοδήποτε modem/router στην γραμμή και πίσω από αυτό το Speedport ώστε να δουλεύει μόνο η τηλεφωνία.

Υπάρχει και η περίπτωση το Speedport να κάνει και αυτό ταυτόχρονη κλήση ΡΡΡοΕ, δημιουργώντας δικιά του ανεξάρτητη σύνδεση (άρα δεν χρειάζεται κάποιο port forwarding), μόνο που απαραίτητα το πρώτο modem/router πρέπει να έχει δυνατότητα PPPoE Passthrough.

Αν όμως το πρώτο modem/router είναι και αυτό Speedport, τότε αυτόματα θα παίρνει τις ρυθμίσεις της τηλεφωνίας από τον IMS server της Cosmote και δεν θα δουλεύει στο δεύτερο. Εκτός αν το βάλεις σε Bridge mode, να δουλεύει δηλαδή μόνο ως modem.

Τελευταία λύση είναι να μπει πρώτο στην γραμμή το Speedport και πίσω από αυτό οποιοδήποτε απλό router ή κάποιο modem/router που μπορεί να έχει WAN θύρα.

• Like 1
Δημοσ.

AAA καταλαβα θα αφησω το speedpot για κλησεις και μετα θα τραβηξω απο το speedport ethernet καλωδιο να του βαλω ενα modem του εμποριου θα ηθελα να μαθω εαν αυτο ειναι καλο Gigabit TP LINK TP-LINK 11AC Dual Band WDR7500 Archer C7 το θελω για να βασταει εναν υπολογιστη ο οποιος θα ειναι σε server games και αντε στο max 4smartphones θα μπορει να διασπαζει τν ταχυτητα χωρις να ανεβαινουν τα ping? η ονειρευομαι? 

Δημοσ.

Αν βάλεις το Speedport συνδεδεμένο στην τηλεφωνική γραμμή, πίσω θα μπει ένας router όπως το DWR7500 (που δεν είναι modem/router) που αναφέρεις ή ένα modem/router που μπορεί να έχει και θύρα WAN (λίγα έχουν).

Δημοσ.

Αυτο εδω ειναι καλητερο? https://www.skroutz.gr/s/7170706/Asus-DSL-N17U.html

γενικα τι μου προτεινεται εσεις που ξερετε 1000000000+πραγματα παραπανω οπως σας ειπα 

εχω εναν σταθερο που θα πεζει ολη τν ημερα σε server και max 4 smartphones συνδεδεμενα ολα χωρις να επειρεαζει το ping 

δυστηχως ηξερα και εγω καποια πραγματα αλλα τωρα εχω μπερδευτει ετσι μου ερχεται να πληρωσω πεναλντι να παω πισω στην forthnet που δεν εχει παει ακομα εκει το voip αλλα ειναι τα λεφτα ειναι οτι εχω ote tv full pack++24αρι internet με 45ευρω 

Δημοσ.

Μια χαρά είναι αλλά διαφορετικό από το προηγούμενο που ανέφερες. Όμως άλλο WiFi Router και άλλο DSL Router (ή κοινώς modem/router). Το τι θα χρησιμοποιήσεις εξαρτάται από το πως θέλεις να λειτουργεί το δικό σου δίκτυο.

Το δεύτερο μπορεί να συνδεθεί σε τηλεφωνική γραμμή και να συγχρονίσει σε DSL.

Το πρώτο δεν μπορεί να συγχρονίσει, παρά παίρνει σύνδεση ή δημιουργεί δικά του σύνδεση από άλλο modem ή μέσω άλλης δικτυακής συσκευής.

Δημοσ.

AAA καταλαβα θα αφησω το speedpot για κλησεις και μετα θα τραβηξω απο το speedport ethernet καλωδιο να του βαλω ενα modem του εμποριου θα ηθελα να μαθω εαν αυτο ειναι καλο Gigabit TP LINK TP-LINK 11AC Dual Band WDR7500 Archer C7 το θελω για να βασταει εναν υπολογιστη ο οποιος θα ειναι σε server games και αντε στο max 4smartphones θα μπορει να διασπαζει τν ταχυτητα χωρις να ανεβαινουν τα ping? η ονειρευομαι? 

μπορει να χριαστει και qos στο ρουτερ για να δωσεις Priorities ή και bandwidth management για να οριζεις bandwidth στις συσκευες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...