Lioner Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 αν μιλάμε για την εργοστασιακή ψύκτρα,εν μέρει νορμάλ ειναι. έχουμε και ζέστες ακόμα. ο επεξεργαστής αντέχει 100°C πριν κλείσει οπότε και στους 70 να εισαι δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα. επειδή βλέπω είσαι με 7αρια,το πιθανότερο να τρέχει το windows update απο πίσω και γι αυτο να καθυστερεί το σύστημα. Άφησέ το να βρει τι ενημερώσεις έχει να κάνει και το πιθανότερο το σύστημα θα είναι μια χαρά μετά. Ευχαριστω Χρήστο, αλλα όπως ειπα και πιο πανω τις ενημερωσεις τις αφησα να ολοκληρωθούν μια ολόκληρη νύχτα, εκεινη την ημερα που ανοιξα για πρωτη φορα τον υπολογιστη μου. Ηταν γυρω στο 1 giga ενημερωσεις, αλλα εδω και 2 μερες μου γραφει πως εχει καποιες ενημερωσεις στα 150mb. Παταω Ιnstall Updates και το φορτωμα δεν τελειωνει ποτε... Φορτωνει και Φορτωνει.. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει.. Αλλα αυτα δεν πιστευω ναι δημιουργει κανενα προβλημα γιατι το παταω εγω ο ιδιος δηλαδη αν κανω επανεκκινηση απλα μου βγαζει πως Υπαρχουν νεες ενημερωσεις διαθεσιμες και να μην πατησω τιποτα το windows update δεν θα ξεκινησουν. Ο επεξεργαστής δεν κλείνει απαραίτητα στους 100 .. εξαρτάται από τις ρυθμίσεις στο bios .Σχετικό είναι ότι δεν θα έχει πρόβλημα .. αν τρέχει συνέχεια στους 70 μετά από κάμποσο καιρό σίγουρα θα παραδώσει πνεύμα ( αν δεν το εχει κάνει ήδη) . Όχι, κατι τετοιο προβλημα δεν μου εχει παρουσιαστει.
visualizer Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Mολις ανοίξεις το pc αν κάνεις απλά πράγματα όπως να μπεις σε κάποια σελίδα ( youtube κτλπ ) πως ανταποκρίνεται ; κολλάει ; Aυτο που προσπαθούμε να καταλάβουμε είναι αν ευθύνεται η θερμοκρασία η κάτι άλλο . 1
Lioner Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Mολις ανοίξεις το pc αν κάνεις απλά πράγματα όπως να μπεις σε κάποια σελίδα ( youtube κτλπ ) πως ανταποκρίνεται ; κολλάει ; Aυτο που προσπαθούμε να καταλάβουμε είναι αν ευθύνεται η θερμοκρασία η κάτι άλλο . Ναι, συγκεκριμενα στο youtube κολλαει, κανει καποια μικροκολληματα ανα κλασματα του δευτερολεπτου στον ηχο και στην εικονα..
Xristaras12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Ο επεξεργαστής δεν κλείνει απαραίτητα στους 100 .. εξαρτάται από τις ρυθμίσεις στο bios .Σχετικό είναι ότι δεν θα έχει πρόβλημα .. αν τρέχει συνέχεια στους 70 μετά από κάμποσο καιρό σίγουρα θα παραδώσει πνεύμα ( αν δεν το εχει κάνει ήδη) . 76-77 είναι η max θερμοκρασία που δίνει η intel. ελαφρώς τραβηγμένο αλλα οκ. Τα μόνα καμμένα cpu που έχω διαβάσει ειναι απο βαρύ oc και τάση στο θεο. Ευχαριστω Χρήστο, αλλα όπως ειπα και πιο πανω τις ενημερωσεις τις αφησα να ολοκληρωθούν μια ολόκληρη νύχτα, εκεινη την ημερα που ανοιξα για πρωτη φορα τον υπολογιστη μου. Ηταν γυρω στο 1 giga ενημερωσεις, αλλα εδω και 2 μερες μου γραφει πως εχει καποιες ενημερωσεις στα 150mb. Παταω Ιnstall Updates και το φορτωμα δεν τελειωνει ποτε... Φορτωνει και Φορτωνει.. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει.. Αλλα αυτα δεν πιστευω ναι δημιουργει κανενα προβλημα γιατι το παταω εγω ο ιδιος δηλαδη αν κανω επανεκκινηση απλα μου βγαζει πως Υπαρχουν νεες ενημερωσεις διαθεσιμες και να μην πατησω τιποτα το windows update δεν θα ξεκινησουν. αυτό είναι άλλο θέμα και μάλλον εκεί είναι που μένει το σύστημα μιας και ο κώδικας για τις ενημερώσεις τρέχει. κάνε αυτό Ναι, συγκεκριμενα στο youtube κολλαει, κανει καποια μικροκολληματα ανα κλασματα του δευτερολεπτου στον ηχο και στην εικονα.. εκείνη την ώρα ο cpu πάει μήπως 100%; αν ναι γι αυτό χαλάει και ο ήχος. έχε ανοιχτό πχ το cpu-z και δες οταν πάει 100% αν πέφτουν τα clocks του επεξεργαστή. 1
Lioner Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 ελαφρώς τραβηγμένο αλλα οκ. Τα μόνα καμμένα cpu που έχω διαβάσει ειναι απο βαρύ oc και τάση στο θεο. αυτό είναι άλλο θέμα και μάλλον εκεί είναι που μένει το σύστημα μιας και ο κώδικας για τις ενημερώσεις τρέχει. κάνε αυτό εκείνη την ώρα ο cpu πάει μήπως 100%; αν ναι γι αυτό χαλάει και ο ήχος. έχε ανοιχτό πχ το cpu-z και δες οταν πάει 100% αν πέφτουν τα clocks του επεξεργαστή. Εγκατεστησα την εφαρμογη και οχι, τα clocks του επεξεργαστη ειναι πανω κατω σταθερα στα 3165-3166.
Xristaras12 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 άρα κόφτης λόγω θερμοκρασιών δεν υπάρχει. κάνε την παραπάνω διαδικασία,άφησε τις ενημερώσεις να δεις να τελειώνει με αυτό(αλλιώς κλείσε τις αλλα δεν στο συνιστώ) και έπειτα δες πως συμπεριφέρεται ο υπολογιστής!
dancer_69 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Κάνε έναν έλεγχο του δίσκου, όχι της υγείας αλλά για σφάλματα. Επίσης βάλε ένα linux live cd και δούλεψε το για λίγες ώρες ώστε να σιγουρευτείς ότι δεν είναι θέμα hardware(καλό είναι να προσαρτήσεις το δίσκο των windows και να δοκιμάσεις να τον δουλέψεις κι αυτόν για να σιγουρευτείς ότι δεν υπάρχει θέμα και μ' αυτόν).
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Τα κολλάματα υπάρχουν ή μόνο οι θερμοκρασία είναι πλέο το πρόβλημα?
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Μπες και σε μια ασφαλη λειτουργια με δικτυο και κανε μια περιηγηση να δεις αν θα κολλαει και εκει και αν κολλαει παλι μηπως να δοκιμαζες και κανα αλλο τροφοδοτικο λογο που αυτο το ειχες τοσο καιρο στην πριζα μπορει να αρπαξε τιποτα απο καμια διακοπη ρευματος με το κουμπακι του στο on 10 μηνες που ελειπες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα