red30 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 [Σ.Σ. : Αποσύρω το μήνυμα μου οπως και τα υπόλοιπα (οσα μπορω), γιατι εχω επανειλλημένως προσβληθεί απο διάφορους "κομήτες" του φόρουμ χωρις να λαβω την απαραίτητη προστασία της προσωπικότητας μου που αλλοι λαμβάνουν αναιτίως και παραλόγως, αλλα ουτε και μπορω να υπερασπιστώ ο ιδιος τον εαυτό μου με κινδυνο να διαγραφώ. Ειναι το τελευταίο δικαίωμα που μπορω να χρησιμοποιήσω απο τον κανονισμό και τη λειτουργία του φορουμ, να αποσύρω δηλαδή τα γραφόμενά μου.]
stefgti Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Sta laptop isxyei pleon h logikh tou box moving alla ama perimeneis na vgaleis akrh me alysides asta...
Dreamstorm Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 kanonika tha eprepe na exoun ena laptop na to parousiazoun ston endiaferomeno agorasti. opos px stis kolonies...tin dokimazeis kai ama sou areseis tin tsimpas.
tzoulis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Αυτό που ξέρω είναι ότι τα ΜΙΚΡΑ μαγαζιά δεν έχουν "δείγμα" γιατί δεν τους συμφέρει να stockάρουν..... Για τα μεγάλα δεν έχω σχόλιο. Πάντως red30 δεν έχεις άδικο πρέπει πρώτα να βλέπεις και μετά να τα σκας!
CHRISRS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 file exeis APOLYTO MA APOLYTO DIKIO, ton augousto kaigomoun na parw laptop giati efeuga ekswteriko, oloi ma oloi me grafan kanonikotata. ONEWAY :arrow: mou deixnan laptop apo fylladio den eixan stock kai den ikseran na mou poun ti karta grafikwn eixe to mixanima GERMANOS :arrow: mou eipe akouson akouson "filaraki twra einai kalokairi kai ton paizoun katw sta kentrika kalytera ksanaela apo septemvrio!!!" PLAISIO :arrow: eimai apo eparxia kai thelw na parw ena laptop, kai 'thelan oi magkes na tous dwsw prwta ta lefta kai meta na steiloun to mixanima, kai ektos autou den dexotan pistwtiki ethnikis alla mono EMPORIKI kai eprepe egw na plirwsw meta ta kerata mou stin EMPORIKI gia ntavatziliki gi'auto sumfwnw apolyta mazi sou
tzoulis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Διευκρίνηση: Εγω καταλαβαίνω την δυσκολια καποιου να στοκάρει 2000χιλιαρικα (επι 10-20 υπολογιστες κτλ κτλ) και γι'αυτο ζητω το απλο: οταν το κουτι φθασει να το ανοιξω και να το βάλω να ξεκινήσει το ρημαδι. Αμα το ανοιξω κι ειναι σπασμένη η μπαταρία πχ. ή το TFT γιατι να το φορτωθω; Αυτος μπορει ευκολα να το γυρισει πίσω ' date=' ασε που ειναι και υποχρέωσή του να το ανοιξει και να το δοκιμάσει πριν μου το "πλασάρει" γιατι αλλιως θεωρείται εξαπάτηση (ειναι νομος της Ε.Ε. , μονο οι συσκευασίες σε blister δεν ανοιγουν αλλα κι αυτες *επιστρεφονται* κανονικα!) ....και σου λεω γω οτι ο πιτσιρικας-τεχνικος του (που δεν τον πληρωνει κιολας!), το κουβάλαγε με το παπι, του την εδωσε και του 'χωσε ενα κλωτσιδι του κουτιου... Μηπως ΔΕΝ συμβαίνουν αυτα καθε μέρα;; [/quote']Πιστεύω ότι για την συγκεκριμένη περίπτωση μπορείς να βρεις κάποιο "μικρό" μαγαζί να σε εξυπηρετήσει, ίσως με μία μικρή προκαταβολή και όχι όλα τα λεφτά μπροστά.... δεν ξέρω όμως....
kavaliotis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Φιλε μου το προβλημα σου νομιζω ειναι αυτο που αντιπροσωπευει πια τα μαγαζια, δηλαδη δεν ενδιαφερεται πια κανεις αν εσυ αγοραζεις λαπτοπ 2.000 ευρω ή μολυβακι 1 ευρω, η ιδια αδιαφορια γιατι απλα ειναι υπαλληλοι...Και ασε που τους εχεις αναγκη και αρα δεν μπορεις να κανεις και πολλα. Ειναι λιγα τα φτηνα μαγαζια οποτε συμβιβαζομαστε...Οσο χαζο και αν ακουγεται. Οσο για αυτο που ζητας, ειναι ενταξει καπως δυσκολο...Εχεις δικιο, αλλα και αυτοι δεν μπορουν να στοκαρουν τα παντα, ιδιως λαπτοπ που ειναι και ακριβα...Και σιγουρα δυσκολα θα βρεις λαπτοπ να το δεις και αμα σου αρεσει να το παρεις, γιατι τοτε πολυ απλα αυτο θα τους μεινει στα χερια (δεν νομιζω εσυ να θες να αγορασεις ενα λαπτοπ που το εχει ανοιξει ενας προηγουμενος και δεν του αρεσε, ετσι?...). Λοιπον νομιζω πως ΔΕΝ θα πρεπει να κανεις το λαθος που κανω εγω, δηλαδη παω πχ Πλαισιο να παρω κατι και τους λεω "ενταξει καντε την δουλεια σας" και περιμενω μιση ωρα για μια καρτα δικτυου των 8 ευρω ή ζηταω το πιο απλο, δηλαδη το κουτι που θα παρω να ειναι στο κουτι του κλειστο και οχι καποιο της βιτρινας και επρεπε να περιμενω 45 λεπτα να μου φερουν ενα απο κατω απλα γιατι κολοβαρουσαν ολοι οι υπαλληλοι αλλα εγω δεν ειπα κουβεντα... Ε ρε και να ηξεραν οτι αμα νευριασω πραγματικα, θα τα εκανα λιμπα εκει μεσα...Δεν με εχουνε πετυχει οταν νευριαζω με κανεναν ασχετο οταν ειμαι με το 206...Γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!!!!!!
Aias Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Πριν λιγο καιρο ψαχναμε laptop για εναν φιλο.Στο πλαισιο στην γλυφαδα βρηκαμε αυτο που θελαμε (siemens αλλα δεν θυμαμαι το μοντελο),το ειδαμε και απο κοντα μας αρεσε και ειπαμε να μας το δωσει.Ο πωλητης μας λεει οτι δεν εχει αλλο κομματι(ενω απο το τηλ. αλλα ελεγε) και οτι αν θελουμε να παρουμε αυτο στην <<βιτρινα>>!!!!Συγνωμη παιδια ποιος απο εδω θα εδεινε 2300 ευρω να παρει laptop που αναβει 18 ωρες την ημερα και ολοι εκει μεσα πανε και το πιανουν?Ουτε καν για καλυτερη τιμη δεν μας ειπε!!! Τελικα βρηκαμε απο γνωστο το toshiba p10 ο οποιος μας ειπε οτι η αδιαφορια οφειλεται στο μικρο κερδος των μαγαζιων(για το συγκεκριμενο ηταν 50 ευρω και τα οποια μας τα εκοψε).
CHRISRS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 akouste skiniko to kalokairi se mikro magazi .... paraggelnw ena ACER 1605LC an thymamai kala to montelo mazi me ena extra keyboard kai ena optical mouse. mou leei oti tha einai etoimo triti paw alla mou lene "pw sorry filaraki alla mas esteilan kalwdio gia agglia kai oxi gia ellada ela aurio" ksanapigainw tin alli mera kai ti mou lene "dystyxws file xalase to dvd tou laptop kai den anoigei" wraia lew kai twra ti ginwai? kai mou leei oti den tha ANTIKATASTISOYN to montelo alla tha EPIDIORTHOSOUN to yparxon dvd...poios tha edine 2000 xwris fpa gia ena montelo xalasmeno apo ti mana tou.telika agorasa to keboard kai to mouse kai to laptop to kratise autos
Pleasure Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Παιδιά αν και δεν έχω μαγαζί με υπολογιστές ΞΕΧΑΣΤΕ τις μεγάλες αλυσίδες επιτέλους. Στα μικρά μαγαζιά άντε να πληρώσεις καμια 30 Ευρά περισσότερα κι έχεις άμεση επαφή με ΥΠΕΥΘΥΝΟ άτομο, σου κάνει μέχρι και ανταλλαγές και ξέρεις ανα πάσα στιγμή με ποιόν έχεις να κάνεις. Πριν αγοράσεις στο μικρό μαγαζί μπορείς να τον κοιτάξεις κατάματα και να του πεις: ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΘΑ ΣΤΟ ΦΕΡΩ ΚΟΛΑΡΟ ? Στον υπάλληλο τί να πεις? Ούτε που τον ενδιαφέρει αν είναι καλό. Επίσης όσοι είναι απο την Επαρχία καλό θα είναι να στηρίζουν τα μαγαζιά της ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ κι όχι τις μεγάλες αλυσίδες που αποφασίζουν και πουλάνε από Αθήνα, χωρίς πρόσωπο και υπευθυνότητα.
ALEXANDER! Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 mono ouganta red30? liga les... koita vres ena mondelo pou se endiaferei kai pm me
LL_NEO Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Πάντως γι'αυτό που είπες στην αρχή τα αυτιά είναι άκρως ερωτεγενής ζώνη, οπότε δε θα βγεις χαμένος με το γλύψιμο εκεί...
kirimis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Παιδιά αν και δεν έχω μαγαζί με υπολογιστές ΞΕΧΑΣΤΕ τις μεγάλες αλυσίδες επιτέλους. Στα μικρά μαγαζιά άντε να πληρώσεις καμια 30 Ευρά περισσότερα κι έχεις άμεση επαφή με ΥΠΕΥΘΥΝΟ άτομο' date=' σου κάνει μέχρι και ανταλλαγές και ξέρεις ανα πάσα στιγμή με ποιόν έχεις να κάνεις. Πριν αγοράσεις στο μικρό μαγαζί μπορείς να τον κοιτάξεις κατάματα και να του πεις: ΜΕΓΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΘΑ ΣΤΟ ΦΕΡΩ ΚΟΛΑΡΟ ? .[/quote'] 1) Tο καλο ειναι σχετικο για τον καθενα... και δεν μπορει να μυρισει τα δαχτυλα του για να σου πει αν θα χαλασει η οχι 2) Τα μικρα μαγαζακια, περαν του οτι συχνα ειναι ακριβοτερα, δεν εχουν προιον να σου δειξουν... και ως γνωστον γουρουνι στο σακι δεν περνει κανεις. Εγω οταν ηταν να παρω φορητο... η εκθεση φορητων του Πλαισιο με βοηθησε τα μεγιστα για να διαλεξω, και ας το πληρωσα κατι παραπανω... αξιζε... ααα και το πηρα αμεσως και σφραγισμενο.
vagos789 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Pleasure,o mikros magazatoras tha protimhsei na pethanei autos kai h mana tou mazi,para na mou allaxei ena laptop,akoma ki an den xreiastei na valei apo thn tseph tou.Ola auta tha symvoun efoson to mikro magazaki den varesei kanoni en to metaxy. Sto plaisio,xesthkan patokorfa an tha tous pas piso 100 laptop,ta stelnoun piso me thn mia,kathoti katarxhn milas me ena ypallhlo pou ligo ton endiaferei an tha zhmiothei to magazi,kai kata deuteron os megalopelates exoun kalyteres sxeseis me antiprosopeies ktl
pyro Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 em, ellada, oloi magkes einai, les kiama ama sou fer0oune san ypalhloi kati 0a pa0oun. apo thn alh ftaei o shmhths/eurw/eurwph/tourkoi/albanoi otan kati den paei kala.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.