nilasgr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αγορασα προσφατα απο το internet μια πλακετα μεταχειρισμενη για το κινητο.Οταν εβαλα την sim μου δεν εχει σημα το κινητο ουτε δεδομενα κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα το μενου το wifi το gps και τα υπολοιπα .Μου ειπαν οτι ειναι μαλλον κλειδωμενο το σημα και θα πρεπει να ξεκλειδωθει.Ψαχνοντας βρηκα καποια site που γραφεις το imei της συσκευης και τον παροχο που ειναι εγγραμμενο το κινητο και πληρωνοντας ενα ποσο σου στελνει τον κωδικο.Το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω ποιος ειναι παροχος που ειναι γραμμενο το κινητο.Υπαρχει καποιος τροπο να μαθω τον παροχο η να το ξεκλειδωθει με καποιον αλλο τροπο?
AntiCambeR Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Αγορασα προσφατα απο το internet μια πλακετα μεταχειρισμενη για το κινητο.Οταν εβαλα την sim μου δεν εχει σημα το κινητο ουτε δεδομενα κατα τα αλλα δουλευει μια χαρα το μενου το wifi το gps και τα υπολοιπα .Μου ειπαν οτι ειναι μαλλον κλειδωμενο το σημα και θα πρεπει να ξεκλειδωθει.Ψαχνοντας βρηκα καποια site που γραφεις το imei της συσκευης και τον παροχο που ειναι εγγραμμενο το κινητο και πληρωνοντας ενα ποσο σου στελνει τον κωδικο.Το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζω ποιος ειναι παροχος που ειναι γραμμενο το κινητο.Υπαρχει καποιος τροπο να μαθω τον παροχο η να το ξεκλειδωθει με καποιον αλλο τροπο? Ρώτα τον πωλητή.Απο Ebay είναι;
nilasgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Οχι δεν ειναι απο ebay ειναι απο ιδιωτη και δυστυχως δεν μπορω να τον βρω για τι εχει σβηστει η αγγελια κ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα