savvas15 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Εχω συμβόλαιο wind και θέλω να το κανω καρτοκινητό Q Tο θέμα είναι ότι ρώτησα στη wind και μου είπανε η μεταφορά θα γίνει 19 Oκτωμβρίου γιατί αυτός ο μηνας δεν πιάνετε και ότι θα πρέπει να περιμένω να περάσει ακόμα ένας μηνας ολόκληρος Kαι λέω εγώ τώρα, αν κάνω φορητότητα από τη wind στην κοσμοτέ και από εκεί καπάκι στην Q πιο γρήγορα δεν θα ξεμπερδέψω? λέτε να έχω κάνα θέμα?
Hapatingo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Πρώτα απείλησε τους ότι θα πας μόνιμα σε άλλη εταιρία και μετά καταγγελία στην εεττ. Θα έπρεπε να ντρέπονταν που ουσιαστικά αλλάζεις πρόγραμμα δεν πας σε άλλη εταιρία. Σαν να ήσουν σε άλλη εταιρία και τους έλεγες από το πρόγραμμα 35 θέλω να πάω στο πρόγραμμα 55 ή από τάδε καρτοκινητό στο πρόγραμμα 70 της ίδιας εταιρία. Με την προϋπόθεση ότι έχει εξαντλήσει το συμβόλαιο.
savvas15 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Τη σύνδεση την έχω από το 1999! Τελεστετ. Το συμβόλαιο έχει λήξει από το 2000 Δώστε μου λίγο τα φώτα σας ρε παιδιά τι να κάνω, γιατί αυτοί θέλουν να με κρατήσουν επίτηδες και άλλο μηνα Εντωμεταξύ κάτι μου είπαν να πληρώσω τέλη αποσυνδέσεις 10 ευρώ, τη κόλπα είναι αυτά?
chipakos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Εχω συμβόλαιο wind και θέλω να το κανω καρτοκινητό Q Tο θέμα είναι ότι ρώτησα στη wind και μου είπανε η μεταφορά θα γίνει 19 Oκτωμβρίου γιατί αυτός ο μηνας δεν πιάνετε και ότι θα πρέπει να περιμένω να περάσει ακόμα ένας μηνας ολόκληρος Kαι λέω εγώ τώρα, αν κάνω φορητότητα από τη wind στην κοσμοτέ και από εκεί καπάκι στην Q πιο γρήγορα δεν θα ξεμπερδέψω? λέτε να έχω κάνα θέμα? Αυτές είναι οι γνωστές κομπίνες,φυσικά συμπλήρωσε πρώτα μία φόρμα καταγγελίας για το θέμα σου στην σελίδα της ΕΕΤΤ δεν είναι κακό να δημοσιοποιούνται μερικά κακώς κείμενα αλλά για το θέμα σου τώρα πήγαινε και ρώτησε στην cosmote για να το κάνεις cosmote και να δεις αμέσως θα σε πάρουν οι γύφτοι τηλέφωνο.
savvas15 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Τους πήρα τηλέφωνο τους είπα ότι θα κάνω αίτηση φορητότητας, τους είπα μετά ότι θα κάνω καταγγελία και μου λένε κανε ότι νομίζεις Τι να κάνω για αρχή?
26ska Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Για αρχή το καλύτερο που μπορείς να κάνεις,ειναι να ηρεμήσεις.
chris_g92 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Εγώ θα έφυγα λεφτά τους δίνεις δεν θα τους έχεις και υποχρέωση... άκου εκεί κάνε ότι νομίζεις
savvas15 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Με πήραν τηλέφωνο και καλά με απολογητικό ύφος, ότι να κύριε δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι έτσι δουλεύει το σύστημα και κάτι τέτοια, και μετά μου λέει ότι για να πάρω την κάρτα sim θα πρέπει να τους δώσω 10 ευρώ, και σε ερώτηση αν αυτά τα 10 ευρώ θα μπούνε σε χρόνο ομιλίας μου απάντησε όχι, και θα πρέπει να τους δώσω και αλλα δέκα ευρώ τέλος αποσύνδεσης,και αλλα δέκα ευρώ που θα πρέπει να βάλω εγώ στην κάρτα για χρόνο ομιλίας Τα δέκα ευρώ για να βάλω κάρτα ομιλίας το καταλαβαίνω, Αλλα δέκα ευρώ για την κάρτα sim που κάποτε της μοίραζαν δωρεάν? Και τα τέλη αποσύνδεσης τι είναι αυτό πάλι? αφού τον ίδιο αριθμό θα κρατήσω και θα παραμείνω στο δίκτυο τους, δεν φεύγω για να πεις ότι αποσυνδέθηκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα