Zam732 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Καλησπερα. Ειμαι κατοχος lumia 930. Δυστυχως η οθονη εγινε κομματια και μαυρισε εντελως, αλλα το κινητο λειτουργει κανονικα (ακουγονται οι ηχοι απο ειδοποιησεις). Απο οτι μου ειπαν δεν συμφερει η αλλαγη οθονης (~250€). Το προβλημα μου ειναι οτι ειχα περασμενες ολες τις επαφες στο τηλεφωνο, καθως και πολλα αρχεια και δεν μπορω να τα τραβηξω απο συνδεση με τον Η/Υ ("διαβαζει" κανονικα το smartphone) ουτε μεσα απο onedrive (δεν ειδα κατι τουλαχιστον). Αν γνωριζει καποιος κανενα τροπο για να τα παρω και να μην πληρωσω μια περιουσια παρακαλω να μου δωσει τα φωτα του.
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αφού δεν θέλεις να το φτιάξεις μπορείς σε κάποιο σέρβις να ζητήσεις μόνο τα αρχεία σου. Να βάλουν δηλαδή μια λειτουργική οθόνη, να τραβήξετε τα αρχεία και να την ξαναβγάλουν. Και να χρεωθείς μόνο τα εργατικά εννοείται και όχι την οθόνη. Οι επαφές δεν είναι στο mail σου;
Zam732 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αφού δεν θέλεις να το φτιάξεις μπορείς σε κάποιο σέρβις να ζητήσεις μόνο τα αρχεία σου. Να βάλουν δηλαδή μια λειτουργική οθόνη, να τραβήξετε τα αρχεία και να την ξαναβγάλουν. Και να χρεωθείς μόνο τα εργατικά εννοείται και όχι την οθόνη. Οι επαφές δεν είναι στο mail σου; Απο οτι μου ειπαν σε ενα καταστημα που τηλεφωνησα δεν ειναι ευκολο και παλι χρεωνει 40€ (!!!!). Αυτο με το mail το διαβασα και στο web, αλλα δεν μπορω να το βρω (δεν ειχα κανει συγχρονισμο επαφων με onedrive) Edit: Mολις βρηκα τις επαφες. 1
panos- Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Οι επαφές συγχρονίζονται αυτόματα γιατί δεν έχει αποθηκευτικό χώρο για επαφές το κινητό
zio10 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Οι επαφές συγχρονίζονται αυτόματα γιατί δεν έχει αποθηκευτικό χώρο για επαφές το κινητό Καλά δεν μπορεί να μην υπάρχουν και τοπικά στο κινητό.
panos- Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Καλά δεν μπορεί να μην υπάρχουν και τοπικά στο κινητό. Φυσικά και έχει απλά λέω ότι είναι υποχρεωτικό να συγχρονιστούν. 1
Zam732 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Oι επαφες βρεθηκαν, τα υπολοιπα αρχεια ομως δεν γινεται να τα τραβηξω με καποιο "παραδοσιακο" τροπο
zio10 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Oι επαφες βρεθηκαν, τα υπολοιπα αρχεια ομως δεν γινεται να τα τραβηξω με καποιο "παραδοσιακο" τροπο Αν είναι αρχεία που έχουν αξία για σένα ένα σαραντάρι που ζητάνε είναι οκ νομίζω. Κι άλλη φορά backup φυσικά! 1
Zam732 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αν είναι αρχεία που έχουν αξία για σένα ένα σαραντάρι που ζητάνε είναι οκ νομίζω. Κι άλλη φορά backup φυσικά! Την πατησα σαν αρχαριος. Tο ειχα για unbreakable to 930. Oι μονες λυσεις τωρα ειναι η 40€ για μεταφορα ή καινουρια lumia. Το 950 δεν μ φαινεται κακο γ την τιμη του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα