Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Εχω ενα Acer Aspire 5742ZG στο οποιο πριν μια βδομαδα μπηκε ενας ssd εγινε εγκατασταση των windows 7 και εγιναν install μονο πολυ λιγα απαραιτητα για μενα προγραμματα και προχθες μπηκαν στο laptop 8GB Ram.Εδω και λιγες μερες λοιπον καποιες φορες στα καλα καθουμενα παγωνει η οθονη δεν μπορω να κανω απολυτως τιποτα και πρεπει να σβησω το laptop κρατωντας πατημενο το κουμπι.Αλλες φορες ενω ειναι παγωμενη η οθονη και δεν μπορω να κανω κατι μετα απο λιγο επανερχεται και εμφανιζεται το μηνυμα ''Το προγραμμα οδηγησης οθονης ΑMD Diver σταματησε να ανταποκρινεται και ανακτηθηκε με επιτυχια''.

Μηπως το προβλημα ειναι οι drivers και αν ναι τι να κανω να τους ξανακανω εγκατασταση η τιποτα αλλο γιατι νεοτεροι απο αυτους που εχω δεν ξερω αν υπαρχουν.

Δημοσ.

Drivers κατέβασες απο acer,η πέρασε μόνο του;

η πέρασες εσυ απ την amd;

αν ΔΕΝ ισχύει το πρώτο χρειάζεται ξήλωμα ο amd driver που έχει μπεί και εγκατάσταση αυτον που δίνει η acer.

Το λάπτοπ ειναι με υβριδικά γραφικά; (δηλαδη ιντελ+αμδ)

Δημοσ.

Eυχαριστω για την απαντηση φιλος.Δεν θυμαμαι αν ειναι της acer η οχι γιατι τους ειχα ολους τους drivers σε ενα φλασακι απο το προηγουμενο format Που ειχα κανει αλλα στο catalyst βλεπω κατι περιεργο τωρα γιατι λεει πως φοραω τους drivers 8.741.100527α ενω στο site της acer οι drivers Που εχει για το aspire 5742zg ειναι οι 8.741.0.0000 οποτε οπως φαινεται δεν εχω τους drivers απο το site της acer.Η καρτα γραφικων που φοραει το μοντελο που εχω ειναι η ΑMD Radeon HD 6370M.

Δημοσ.

εαν τα γραφικά ειναι υβριδικά(κοινώς αν έχεις κάποιον i5 2ης γενιάς και άνω)τότε 100% χρειάζεται ξήλωμα ο catalyst που έχει μπει και εγκατάσταση αυτού που δίνει η acer μιας και ο Intel HD driver ειναι ενσωματωμένος εκει μέσα 99%

Δημοσ.

Tελικα εγκατεστησα τους οδηγους απο το site της acer και σημερα που αναψα ξανα το laptop μετα απο 2,3 μερες σερφαρα κανονικα επαιξα ενα παιχνιδι ειδα μια ταινια και μολις εκλεισα την ταινια μπηκα στο youtube εβαλα να δω ενα βιντεο το προχωρησα λιγο παρακατω στο σημειο που με ενδιεφερε και ακριβως εκεινη την στιγμη παγωσαν τα παντα παλι δεν μπορουσα να κανω τιποτα και αναγκαστηκα να κλεισω το laptop απο το κουμπι.Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει και τα μονα που αλαξα στο laptop ηταν για να γινει καλητερο με την προσθηκη δηλαδη του ssd και τα 8GB Ram απο τα μολις 3 που ειχε και πραγματικα με εχει σπαει τα νευρα αυτο που συμβαινει.

Δημοσ.

Δεν το εχω δοκιμασει να βαλω της παλιες μνημες αλλα της τελευταιες μερες δεν με εχει κολησει καμια φορα στο youtube με τον firefox αλλα το θεμα ειναι στον internet explorer που τον εχω μονο και μονο να παιζω ενα online παιχνιδι γιατι ειναι ο μοναδικος που τρεχει καλητερα οσον αφορα το lag.Mονο στον IE λοιπον μια στο τοσο κολαει για 10 δευτερολεπτα ισως και λιγο παραπανω μετα επανερχεται κανονικα και βγαζει το μηνυμα που εγραψα και στο πρωτο post ''Το προγραμμα οδηγησης οθονης ΑMD Diver σταματησε να ανταποκρινεται και ανακτηθηκε με επιτυχια''.Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε.

Δημοσ.

Βάλε πάνω τις παλιές ραμ, μπας και κάτι κάνανε αυτές (δύσκολο αλλά why not έχω ακούσει και πιο κουφά).

Να τα αποκλείουμε σιγά σιγά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...