Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ok εμενα η οθονη του op3 που την ειδα δεν μου αρεσε.Ισως ειμαι καλομαθημενη απο τις amoled. Οσο για το θεμα εγγυηση και σερβις του op3 ομολογω πως δεν το γνωριζα οτι στα Ευρωπαικα ισχυει αυτο,οποτε και ζητω συγνωμη. Τωρα για το σερβις στην Ελλαδα εγω δηλωνω πολυ ευχαριστημενη καθως οσους ξερω,δικους μου,οταν χρειαστηκαν σερβις στην samsung την αλλη μερα το ειχαν ετοιμο επισκευασμενο. Και στο δικο μου ακομα s7 edge προσφατα που ειχα ξεθωριασμα στο home button ,μου αλλαξαν κουμπι και οθονη(πανε μαζι) και μεχρι το μεσημερι το ειχα πισω. Παρομοια εμπειρια και σε LG. Βασικα επειδη δινω τεραστια σημασια στο σερβις δεν εχω αγορασει κατι αλλο περα απο samsung ή LG(κι αυτη κομμενη τωρα πια μετα τα bootllops). Για την LG αυτο πηγα να πω μολις τωρα οτι σιγουρα τωρα που εχουν και αρκετα προβληματα αν διαβασεις και στο αλλο θεμα το service ειναι αστα να πανε. Επισης το ξαναλεω αλλα κανενα S7 κινητο δεν ειναι στα χρηματα του ενδιαφερομενου ουτως ή αλλως περαν του S6 και S6 edge που προφανως και δεν αξιζουν. Μιλαμε για τα 3 κινητα που ειναι στα χρηματα αυτα και ειναι τα Nexus 6p,OnePlus3 και G5. Βεβαια προσωπικα δεν θα το συνεχισω αλλο καθως δεν βλεπω ενδιαφερον απο πλευρας ts και ισως τσαμπα να ασχολουμαστε(για αλλη μια φορα)με τετοιο θεμα. μα amoled είναι η οθόνη του oneplus 3 Super amoled εννοειται απο το Galaxy που ειναι τωρα.
taslikos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δεν μπορω να καταλαβω ορισμενοι με ποιο σκεπτικο προτεινουν iphone se ενα 4ιντσο κινητο οταν βλεπουν τον ενδιαφερομενο να κοιταζει σε μεγαλυτερα κινητα. Ουτε αυτο εδω το καταλαβαινω. Η ενα 4ιντσο κινητο ή ενα 5.5? Γιατι συγκρινετε ανομοια πραγματα? Μα δεν ξεκαθαρίστηκε πόσες ίντσες θελει ο ts. Επισης το είπα μήπως ήθελε πιο μικρό! Μπορεί να ειναι μικρό αλλα ειναι το πιο γρήγορο απο ολα εχουν αναφερθεί. Ανάλογα βέβαια και την οθόνη που θελει.
johnyboy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 ούτε αν θέλει smartphone έγραψε οπότε ας προτείνουμε ένα 3310 1
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Γιαυτο το λογο και λεμε να αναφερει ο ενδιαφερομενος τι ψαχνει απο το κινητο στις πρωτες σελιδες. Οταν λοιπον σου λεει οτι κοιταζει σε κινητα 5.3 με 5.5ιντσες λες να ψαχνει για μικρο σε διαστασεις κινητο? 1
A8hnaios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 <p>Καλησπέρα, θα ήθελα προτάσεις κινητών και το budjet που διαθέτω είναι max 400. Έχω υπόψιν μου μέχρι στιγμής το LG G5, LG G4 και το HTC One E9+ όμως με ένα πρόχειρο ψάξιμο παρατήρησα κρίσιμα προβλήματα και στις 3 περιπτώσεις. Τα βασικά κριτήρια μου για την επιλογή κινητού είναι 1.πολύ καλή κάμερα (εμπρόσθια-πίσω) , 2.επιδόσεις και 3.μπαταρία. Κάθε σας πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.</p> <p>Ευχαριστώ εκ των προτέρων</p> Mε τα μισα λεφτα (200€)Elephone P9000 Και απο Ελλαδα πλέον.. http://www.skroutz.gr/s/8913842/Elephone-P9000-Lite-32GB.html
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Και κλασσικα ο καθενας το μακρυ και το κοντο του Mε τα μισα λεφτα (200€)Elephone P9000 Και απο Ελλαδα πλέον..http://www.skroutz.gr/s/8913842/Elephone-P9000-Lite-32GB.html Πάρε iphone SE 2
George24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Παιδιά εγώ είμαι λάτρης της Samsung και του service της αλλά το κινητό δεν προορίζεται για μένα. Δεν θα επέλεγα σε καμία περίπτωση το OnePlus 3 γιατί δεν εμπιστεύομαι την συγκεκριμένη εταιρία. Συνεχίζω να κοιτάζω το G5 γιατί καθαρά από τεχνικών χαρακτηριστικών σε αυτή την τιμή είναι οτι καλύτερο, αλλά προφανέστατα με κρατάει πίσω το πρόβλημα του bootloop.
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Η μονη τοτε αλλη επιλογη στα χρηματα αυτα ειναι το Nexus 6p αφου βγαζεις απεξω Oneplus3 και G5. Δεν αξιζει κανενα αλλο κινητο στα 400ευρω. Στην χειροτερη ξερω γω να κοιταζες σε Sony μερια αν δεν σε βολευει το μεγεθος. 1
George24 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια.
GianniSM Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Παρότι μου αρέσει πολύ το Nexus πρέπει να ξέρεις πως είναι μεγάλο. Προέρχομαι από το G3 αλλά μου φάνηκε κάπως. Επίσης είναι αρκετά βαρύ να το έχεις υπόψη σου. Αν όμως δεν σε ενοχλούν αυτά κατά τα άλλα εξαιρετική συσκευή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα