johnyboy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μην γράφετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι χωρίς να έχετε ιδέα τι ισχύει και μπερδεύετε τον κόσμο.Δεν έχει εγγύηση κίνας το 1+3 αλλά ευρωπαική από την 1+ αν και η εγγύηση κίνας παίζει να είναι καλύτερη απο την αρβατο και η οθόνη του δεν είναι σε καμία περίπτωση μέτρια.
GianniSM Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Είναι μέτρια η οθόνη σε σχέση με τις άλλες επιλογές της κατηγορίας, πως να το κάνουμε;
panos- Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δεν είναι αισθητή η ανάλυση. Αν το βάλεις στα 10εκ από τα μάτια σου τότε βλέπεις πιξελ. Αν το βλέπεις σε μια απόσταση όμως φυσιολογική είναι μια χαρά.
GianniSM Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δεν είναι αισθητή η ανάλυση. Αν το βάλεις στα 10εκ από τα μάτια σου τότε βλέπεις πιξελ. Αν το βλέπεις σε μια απόσταση όμως φυσιολογική είναι μια χαρά. Δεν είναι μόνο η ανάλυση, είναι η φωτεινότητα κλπ. Αν ήταν μόνο η ανάλυση δεν θα κολλούσα. Δίπλα δίπλα που τα χω δει το nexus είναι αισθητά καλύτερο τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Από την άλλη έχω κάμποση στραβωμάρα μπορεί και να κάνω λάθος. Το ίδιο όμως λένε και ΟΛΑ τα reviews που διάβασα.
MariannaX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μην γράφετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι χωρίς να έχετε ιδέα τι ισχύει και μπερδεύετε τον κόσμο.Δεν έχει εγγύηση κίνας το 1+3 αλλά ευρωπαική από την 1+ αν και η εγγύηση κίνας παίζει να είναι καλύτερη απο την αρβατο και η οθόνη του δεν είναι σε καμία περίπτωση μέτρια. Δηλαδη αν μου παθει κατι και χρειαστω σερβις θα το εχω την αλλη μερα ετοιμο ή σε καμια βδομαδα το πολυ; Αν ναι τοτε λαθος μου.
panos- Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δηλαδη αν μου παθει κατι και χρειαστω σερβις θα το εχω την αλλη μερα ετοιμο ή σε καμια βδομαδα το πολυ; Αν ναι τοτε λαθος μου. Στην αποστολή καθυστερεί αλλιώς είναι γρήγορο το σέρβις. Απλά κάνει κανα τρεις μέρες να πάει τρεις λέρες να γυρίσει κανα δυο μέρες να επισκευαστεί να η εβδομάδα.
leo066 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 συγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά η οθόνη του op3 είναι πιο φωτεινή από του nexus 6p (413 nits έναντι 348 nits) Δεν είναι μόνο η ανάλυση, είναι η φωτεινότητα κλπ. Αν ήταν μόνο η ανάλυση δεν θα κολλούσα. Δίπλα δίπλα που τα χω δει το nexus είναι αισθητά καλύτερο τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Από την άλλη έχω κάμποση στραβωμάρα μπορεί και να κάνω λάθος. Το ίδιο όμως λένε και ΟΛΑ τα reviews που διάβασα.
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Προσωπικη αποψη.Υπαρχει και το 1+3 αλλα εγγυηση Κινας και οθονη μετρια,οπως και το G5 αλλα ποιοτητα LG(καποτε ημουν φανατικη με την LG,αλλα τα τελευταια χρονια μας τα χαλασε) κι ισως κι αλλα αξιολογα,αλλα εγω εγραψα τι θα αγοραζα εγω. Δεν ειπα οτι ειναι το σωστο. Απλα θα επελεγα το καλυτερο για μενα. Ναι αλλα το θεμα ειναι οτι εδω δεν εκφραζουμε τι θα καναμε για τον εαυτο μας αλλα τι ειναι το καλυτερο για τον ενδιαφερομενο. Επισης απο οτι βλεπω γραφεις και πραγματα που δεν ισχυουν οπως για την οθονη του oneplus,την εγγυηση και το service. Το εχουμε ξαναπει οτι η εγγυηση του onePlus ειναι 2ετων κανονικα Ευρωπαικη σαν να αγοραζες απο amazon που λεμε. Οσο για την οθονη του δεν ειναι χαλια οπως την περιγραφουν οι περισσοτεροι απλα χανει σε σχεση με τις υπολοιπες ναυαρχιδες οπως ειναι λογικο(οι περισσοτερες απο αυτες ομως κοστιζουν αναλογα). Η χαμηλοτερη αναλυση παρολα αυτα βοηθαει στην καλυτερη αυτονομια. Δηλαδη αν μου παθει κατι και χρειαστω σερβις θα το εχω την αλλη μερα ετοιμο ή σε καμια βδομαδα το πολυ; Αν ναι τοτε λαθος μου. Γιατι αν αγορασεις ενα κινητο απο Ελλαδα ισχυει το παραπανω?Να γελασουμε τωρα ή μετα? Απο Ελλαδα λοιπον για ενα κολλημενο pixel σε moto G(απο την επισημη αντιπροσωπεια που λες και εσυ)κοντεψα να περιμενω 3εβδομαδες περιπου.Κοινως να το βρασω το service της Ελλαδας απο πλευρας ταχυτητας. 1
johnyboy Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 σερβις και εγγύηση στην Ελλάδα.... ναι οκ και μετά ήρθαν οι μέλισσες.
GianniSM Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ρώτησα στο online chat της 1+3 και μου είπαν 2 χρόνια εγγύησης με έξοδα αποστολής δικά τους. Τώρα για την οθόνη, οκ μπορώ να καταλάβω πως για κάποιους είναι έρωτας το τηλ, αλλά μην λέμε ότι θέλουμε υστερεί σε σχέση με τα άλλα της κατηγορίας του αρκετά. Όσο για την μπαταρία δεν ευνοείται τελικά από την χαμηλότερη ανάλυση, τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα reviews. Λένε πως είναι στην μέση της κατηγορίας.
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ρώτησα στο online chat της 1+3 και μου είπαν 2 χρόνια εγγύησης με έξοδα αποστολής δικά τους. Τώρα για την οθόνη, οκ μπορώ να καταλάβω πως για κάποιους είναι έρωτας το τηλ, αλλά μην λέμε ότι θέλουμε υστερεί σε σχέση με τα άλλα της κατηγορίας του αρκετά. Όσο για την μπαταρία δεν ευνοείται τελικά από την χαμηλότερη ανάλυση, τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα reviews. Λένε πως είναι στην μέση της κατηγορίας. Χρειαζεσαι review για να καταλαβεις αυτονοητα πραγματα? Οτι η παραπανω αναλυση οθονης στην ουσια σημαινει και παραπανω απαιτησεις οσον αφορα την αυτονομια/μπαταρια? http://www.gsmarena.com/oneplus_2-review-1287p3.php http://www.gsmarena.com/oneplus_3-review-1455p3.php Δες λοιπον πως τα πηγαινε περυσι το OnePlus2 με ιδιες ιντσες/αναλυση οθονης αλλα με Snap810 και πως τα παει το Oneplus3 με ιδια αναλυση/οθονη αλλα αισθητα μικροτερη μπαταρια. Επισης τι εννοεις για τα περι ''μεση κατηγορια'' αφου τα περισσοτερα κινητα πλεον εχουν 3000μπαταρια οπως S7,Htc10,LG G5(2800εδω ακομα λιγοτερο),Zte Axon 3250μπαταρια αλλα με μεγαλυτερη αναλυση και αυτο. Sony xperia x performance 2700μπαταρια,Huawei p9 3000μπαταρια. Μονο το S7 edge,Huawei mate 8 ξεχωριζουν για την μπαταρια τους,οπως και το Galaxy s7 active(αλλα αυτο βγαινει μονο στο εξωτερικο)και το Moto Z Force το οποιο για τωρα και αυτο κυκλοφορει μονο στο εξωτερικο και κοστιζει τα διπλασια απο το Oneplus3. Ας το ξαναπουμε λοιπον οσον αφορα το Oneplus3 οτι ολα μα ολα τα reviews(που λες και εσυ)που μιλανε με τα καλυτερα λογια για αυτο αφορουν κυριως το συνολικο του πακετο σε σχεση με την τιμη αγορας του(οπως και το νεο Zte Axon 7).
leo066 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 όντως, μη λέμε ότι θέλουμε, αυτος που λέει ότι θέλει είσαι εσύ αφού αναφέρεις ότι το nexus έχει πιο φωτεινή οθόνη ενώ ισχύει το αντίθετο Ρώτησα στο online chat της 1+3 και μου είπαν 2 χρόνια εγγύησης με έξοδα αποστολής δικά τους. Τώρα για την οθόνη, οκ μπορώ να καταλάβω πως για κάποιους είναι έρωτας το τηλ, αλλά μην λέμε ότι θέλουμε υστερεί σε σχέση με τα άλλα της κατηγορίας του αρκετά. Όσο για την μπαταρία δεν ευνοείται τελικά από την χαμηλότερη ανάλυση, τουλάχιστον αυτό δείχνουν τα reviews. Λένε πως είναι στην μέση της κατηγορίας.
MariannaX Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Ok εμενα η οθονη του op3 που την ειδα δεν μου αρεσε.Ισως ειμαι καλομαθημενη απο τις amoled. Οσο για το θεμα εγγυηση και σερβις του op3 ομολογω πως δεν το γνωριζα οτι στα Ευρωπαικα ισχυει αυτο,οποτε και ζητω συγνωμη. Τωρα για το σερβις στην Ελλαδα εγω δηλωνω πολυ ευχαριστημενη καθως οσους ξερω,δικους μου,οταν χρειαστηκαν σερβις στην samsung την αλλη μερα το ειχαν ετοιμο επισκευασμενο. Και στο δικο μου ακομα s7 edge προσφατα που ειχα ξεθωριασμα στο home button ,μου αλλαξαν κουμπι και οθονη(πανε μαζι) και μεχρι το μεσημερι το ειχα πισω. Παρομοια εμπειρια και σε LG. Βασικα επειδη δινω τεραστια σημασια στο σερβις δεν εχω αγορασει κατι αλλο περα απο samsung ή LG(κι αυτη κομμενη τωρα πια μετα τα bootllops).
leo066 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 μα amoled είναι η οθόνη του oneplus 3 Ok εμενα η οθονη του op3 που την ειδα δεν μου αρεσε.Ισως ειμαι καλομαθημενη απο τις amoled.Οσο για το θεμα εγγυηση και σερβις του op3 ομολογω πως δεν το γνωριζα οτι στα Ευρωπαικα ισχυει αυτο,οποτε και ζητω συγνωμη.Τωρα για το σερβις στην Ελλαδα εγω δηλωνω πολυ ευχαριστημενη καθως οσους ξερω,δικους μου,οταν χρειαστηκαν σερβις στην samsung την αλλη μερα το ειχαν ετοιμο επισκευασμενο.Και στο δικο μου ακομα s7 edge προσφατα που ειχα ξεθωριασμα στο home button ,μου αλλαξαν κουμπι και οθονη(πανε μαζι) και μεχρι το μεσημερι το ειχα πισω.Παρομοια εμπειρια και σε LG.Βασικα επειδη δινω τεραστια σημασια στο σερβις δεν εχω αγορασει κατι αλλο περα απο samsung ή LG(κι αυτη κομμενη τωρα πια μετα τα bootllops).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα