Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα προτάσεις κινητών και το budjet που διαθέτω είναι max 400. Έχω υπόψιν μου μέχρι στιγμής το LG G5, LG G4 και το HTC One E9+ όμως με ένα πρόχειρο ψάξιμο παρατήρησα κρίσιμα προβλήματα και στις 3 περιπτώσεις. Τα βασικά κριτήρια μου για την επιλογή κινητού είναι 1.πολύ καλή κάμερα (εμπρόσθια-πίσω) , 2.επιδόσεις και 3.μπαταρία. Κάθε σας πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

H HTC ειναι περιπου ανυπαρκτη πλεον... δεν ξερω αν ειναι καλη ιδεα να ασχοληθεις μαζι της.

LG = ο βασιλιας του bootloop

Η βρισκεις μτχ Sammy S7 ή πάνε στο Oneplus 3.

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα προτάσεις κινητών και το budjet που διαθέτω είναι max 400. Έχω υπόψιν μου μέχρι στιγμής το LG G5, LG G4 και το HTC One E9+ όμως με ένα πρόχειρο ψάξιμο παρατήρησα κρίσιμα προβλήματα και στις 3 περιπτώσεις. Τα βασικά κριτήρια μου για την επιλογή κινητού είναι 1.πολύ καλή κάμερα (εμπρόσθια-πίσω) , 2.επιδόσεις και 3.μπαταρία. Κάθε σας πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απο Htc πλεον μονο το 10αξιζει αλλα ειναι πολυ ακριβο.

Στα υπολοιπα τωρα γυρνα την αναζητηση σου μεταξυ G5(χαλια μπαταρια ομως),Nexus 6p και OnePlus3(το Oneplus3 μονο για αγορα απο το site της εταιριας γινειτα αρα αν δεν σε ενδιαφερει το βγαζεις απεξω).

http://www.androidcentral.com/oneplus-3-versus-nexus-6p

http://gadgets.ndtv.com/oneplus-3-3579-vs-lg-g5-3308

Δημοσ.

θα υπάρξει σε μερικές μέρες, 12/9 είπαν αλλά έχουν ήδη στοκ, ξεκίνησαν μαζικές αποστολές σε παλιές παραγγελίες.εγώ πάντως βρήκα τρόπο να το πάρω.

• Like 1
Δημοσ.

θα υπάρξει σε μερικές μέρες, 12/9 είπαν αλλά έχουν ήδη στοκ, ξεκίνησαν μαζικές αποστολές σε παλιές παραγγελίες.εγώ πάντως βρήκα τρόπο να το πάρω.

Τι τρόπο;

Αποστολή από Τοστιέρα με την χρήση Κασέρι

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω ορισμενοι με ποιο σκεπτικο προτεινουν iphone se ενα 4ιντσο κινητο οταν βλεπουν τον ενδιαφερομενο να κοιταζει σε μεγαλυτερα κινητα. 

iPhone SE απο την μια αν θες iOS αλλιώς one plus 3 οταν ξαναβγεί και αν.

Ουτε αυτο εδω το καταλαβαινω. Η ενα 4ιντσο κινητο ή ενα 5.5? Γιατι συγκρινετε ανομοια πραγματα?

Δημοσ.

Εγώ όταν βρέθηκα στο ίδιο δίλημμά επέλεξα το Nexus 6P και δεν το μετάνιωσα. Κάνω βαριά χρήση, την μέρα μου την βγάζει άνετα, μηδενικό λαγκ, πολύ καλές κάμερες.

Δημοσ.

Εγω θα κοιταγα μεταχειρισμενο καποιο s7.

Το G5 πολυ καλο αλλα η LG εχει φαει ακυρο απο μενα.Καθε συσκευη της ειναι μια εκπληξη..

Δημοσ.

Εγω θα κοιταγα μεταχειρισμενο καποιο s7.

Το G5 πολυ καλο αλλα η LG εχει φαει ακυρο απο μενα.Καθε συσκευη της ειναι μια εκπληξη..

Συγνωμη αλλα ειναι τωρα αντικειμενικη η παραπανω αποψη σε καποιο ατομο που ρωταει για αγορα καινουργιου κινητου να του λεμε να κοιταξει σε μεταχειρισμενο S7 λες και δεν υπαρχει τιποτα αλλο αξιολογο μεχρι τα 400ευρω?

• Like 1
Δημοσ.

Για εμένα αν είναι να πας σε LG, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη πας στο g5, διότι διαθέτει πολύ καλύτερη κάμερα(ειδικά όταν βάζεις σε χρήση και τις δύο κάμερες που διαθέτει και φαίνεται σαν να έχεις go pro απλά είναι τρέλα, θα το αγαπήσεις!!!) από τον προκάτοχό του, σε θέμα μπαταρίας το g5 θα είναι καλύτερο λόγω μικρότερης οθόνης και σαφώς καλύτερου επεξεργαστή και νομίζω είναι περιττό να αναφερθώ στις επιδόσεις του, συγκριτικά με το g4 φυσικά. 

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα ειναι τωρα αντικειμενικη η παραπανω αποψη σε καποιο ατομο που ρωταει για αγορα καινουργιου κινητου να του λεμε να κοιταξει σε μεταχειρισμενο S7 λες και δεν υπαρχει τιποτα αλλο αξιολογο μεχρι τα 400ευρω?

Προσωπικη αποψη.Υπαρχει και το 1+3 αλλα εγγυηση Κινας και οθονη μετρια,οπως και το G5 αλλα ποιοτητα LG(καποτε ημουν φανατικη με την LG,αλλα τα τελευταια χρονια μας τα χαλασε) κι ισως κι αλλα αξιολογα,αλλα εγω εγραψα τι θα αγοραζα εγω.

Δεν ειπα οτι ειναι το σωστο.

Απλα θα επελεγα το καλυτερο για μενα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...