zoranb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Βάζω νέο κάρτα sim στο κινητό, θα χαθεί η επικοινωνία στο viber που είχα με την παλιά κάρτα; Θα με βρίσκουν άραγε οι επαφές μου που θα έχω αλλάξει νούμερο;
rafinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Νομίζω πως επειδή έχει γίνει ενεργοποίηση με την παλιά sim, θα παραμείνει ενεργοποιημένο το viber με τον παλιό αριθμό. Τουλάχιστον παλαιότερα αυτό ίσχυε.
Xristaras12 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 ίσως χρειαστεί επαν-ενεργοποίηση. Αν το παλιό σου νούμερο δεν πάει για κατάργηση θα κάνεις ενεργοποίηση με αυτό,απλά θα πρέπει να το έχεις σε αλλη συσκευή για να έρθει ο κωδικός ενεργοποίησης και να τον βάλεις. Αν πάει για κατάργηση θα πρέπει να δώσεις στις επαφές σου το νέο σου νούμερο διαφορετικά εσύ θα τους βλέπεις κανονικά αλλα αυτοί δεν θα σε έχουν στις επαφές τους οπότε αν τους στείλεις θα εμφανίζεται μόνο το νούμερο.
zoranb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Νομίζω πως επειδή έχει γίνει ενεργοποίηση με την παλιά sim, θα παραμείνει ενεργοποιημένο το viber με τον παλιό αριθμό. Τουλάχιστον παλαιότερα αυτό ίσχυε.Εαν προστεθούν νέες επαφές με τη νέα κάρτα, μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα εάν βάλω ξανά την παλιά sim?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα