Cleric Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Ειμαι στα προθυρα αγορας ενος dvd recorder , και σκεφτομουν για εξωτερικο. Ειναι αξιοπιστα? εχει κανεις απο σας ?
Fotis_Greece Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Τουλαχιστον οτι παρεις να ειναι με συνδεση firewire. Αλλα γιατι εξωτερικο? Παρε ενα Pioneer 106 εσωτερικο και θα κοιμασαι ησυχος.
Cleric Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 den exo apofasisei akoma apla to skeftomai epeidi tha mporousa na to xrisimopoihso kai me forito ipologisti.... Apo esoterika pantos pia einai ta best seller modela pou kikloforoun ?
Jaco Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Το πιο απλό είναι να πάρεις ένα εσωτερικό και μια θήκη usb 2.0 και να τον βάλεις εκεί... θα σου έρθει και πιο φθηνά... Παραπάνω από usb 2.0 είναι άχρηστο... το firewire είναι για 400Μbps... Άμα βρεις DVD-RW με τέτοια ταχύτητα, το θέλω και εγώ..
Cleric Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Το πιο απλό είναι να πάρεις ένα εσωτερικό και μια θήκη usb 2.0 και να τον βάλεις εκεί... θα σου έρθει και πιο φθηνά...Παραπάνω από usb 2.0 είναι άχρηστο... το firewire είναι για 400Μbps... Άμα βρεις DVD-RW με τέτοια ταχύτητα' date=' το θέλω και εγώ.. [/quote'] koitaza sto site tis plextor kai eida URL ayto: http://www.plextor.be/english/products/PX708UF.html
GIORGARAS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Tha pareis kouti gia na baleis to dvd-rw kai tha to kaneis eksoteriko. ego otan kapote tha paro, etsi tha to paro giati exo forito ipologisti. to thema einai oti i lisi einai pio fthini apo ena eksoteriko dvd-rw kai leei. episis to kouti na exei firewire kai usb 2.0 an ginete giati i firewire einai pio grigori apo usb 2.0 kai tin usb tin xreiazese giati oloi oi ipologistes exoun usb sigoura eno den ksereis an exoun firewire, milao gia metafora dedomenon apo allous ipologistes. aplos den thimamai na exo dei kouti me usb 2.0 kai firewire. gia usb 2.0 mono, kanei kamia 80aria euro nomizo. Epipleon skepsou oti ama thes kapote na allakseis dvd-rw giati tha vgoun pio grigora, to bgazeis apo to kouti kai pairneis allo esoteriko dvd-rw xoris na plironeis polla lefta gia eksoteriko. etsi to blepo ego kai etsi tha ot kano otan paro dvd-rw afou edo kai 3 xronia exo mono laptop.
Jimakos77 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Anarotithikes pote poso exei omos??? σωστή παρατήρηση.επειδή ενδιαφέρομαι κι εγώ για εξωτερικό το έψαξα και η πιο χαμηλή τιμή του ήταν 400 €.με αυτά τα λεφτά σχεδόν παίρνεις 3 NEC εσωτερικά!!! πάντως και άλλες λύσεις είναι σχετικά ακριβές.οπότε όπως ήδη αναφέρθηκε καλύτερα DVD+θήκη...
DimitrisKTM Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Οπως ειπε και ο Jaco, το firewire δεν σου χρειαζεται γιαυτην την δουλεια, το usb2 ειναι υπεραρκετο. Θηκες υπαρχουν(βλεπε Chronos) με usb2 σκετο γυρω στα 55 euro αλλα και με usb2 & firewire γυρω στα 85 euro για σκληρους, καπου εκει παιζουν και για rom απο οτι μου ειπαν.
Linos80 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Παιδια σκεφτομουν κι εγω να παρω μια τετοια εξωτερικη θηκουλα για το DVDR.Η αληθεια ειναι οτι η αντιστοιχη που εχω παρει για τον σκληρο ηταν πολυ πρακτικη.Φανταζομαι ισχυει το ιδιο και για το DVDR.Ελπιζω μονο να μην υπαρχει κανενα προβλημα αναγνωρισης-εγγραφης...(το λεω αυτο γιατι κατι ειχε παρει το αυτι μου απο καποιον αλλο...)
DimitrisKTM Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Τακη ενας φιλος που εχει παρει θηκη και εχει φορεσει ενα dvd-rw sony dru, δεν εχει κανενα προβλημα με την θηκη.
Cleric Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2003 ok paidia , me peisate kai apo oti eida kai ego pezoun akriba ta eksoterika
ladhm Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Ego pedia exo to hp 300e external ke ine proto. To exo 6 mines ke exo grapsi peripou 300 dvd ke movies ke litourgi apsoga. To ixa pari 350euro peripou. Tora des : EDO
Jimakos77 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2003 Ego pedia exo to hp 300e external ke ine proto. To exo 6 mines ke exo grapsi peripou 300 dvd ke movies ke litourgi apsoga. To ixa pari 350euro peripou. Tora des : EDO και πάλι όμως τα λεφτά δεν είναι πολλά αν σκεφτείς ότι παίρνεις ένα DVD+R; ενώ με τα ίδια ή και λιγότερα θα έπαιρνες ένα dual εσωτερικό + θήκη.άποψή μου φυσικά :wink:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.