Επισκέπτης Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 μην κοιτάς την τιμή στο ali και μαγαζια οπως το fastcardtech εκεί παίζουν μεταχειρισμένα, ανακατασκευές, από επιστροφές και δεν συμμαζεύεται... το πιο φτηνό από νορμάλ κατάστημά στην Κίνα παίζει στο geekbuying στα 116€ Εχεις ψωνίσει ποτέ από τους συγκεκριμενους πωλητές στο ali και κυρίως από τον Hong Kong Goldway?
billiboo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 προσωπικά πιστεύω ότι η καλύτερη λύση σε αυτά που ζητάς είναι τα Microsoft.και δλδ ένα 640. Κάνουν ακριβώς αυτό που θες , είναι ευκολοχρηστα.και τώρα με τα win10 έχουν αναβαθμηστει πολύ.
Xristaras12 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 προσωπικά πιστεύω ότι η καλύτερη λύση σε αυτά που ζητάς είναι τα Microsoft.και δλδ ένα 640. Κάνουν ακριβώς αυτό που θες , είναι ευκολοχρηστα.και τώρα με τα win10 έχουν αναβαθμηστει πολύ. Για αυτά που ζητάει,μόνο νεύρα θα προκαλέσει η χρήση WP. Η εφαρμογή του viber είναι αρκετά προβληματική,δεν χτυπάει ειδοποίηση στον συνομιλητή,τις περισσότερες φορές το μήνυμα εμφανίζεται ως διαβασμένο απ τη μεριά του χωρίς να έχει χτυπήσει. Το facebook μιας και έγινε και αυτο Universal app και είναι port απο iOS καθυστερεί αρκετά και crash-άρει,το ίδιο και το messenger. 1
billiboo Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Για αυτά που ζητάει,μόνο νεύρα θα προκαλέσει η χρήση WP. Η εφαρμογή του viber είναι αρκετά προβληματική,δεν χτυπάει ειδοποίηση στον συνομιλητή,τις περισσότερες φορές το μήνυμα εμφανίζεται ως διαβασμένο απ τη μεριά του χωρίς να έχει χτυπήσει. Το facebook μιας και έγινε και αυτο Universal app και είναι port απο iOS καθυστερεί αρκετά και crash-άρει,το ίδιο και το messenger. ενώ τα κινέζικα android είναι καλύτερα θες να μου πεις? 1
Xristaras12 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 ενώ τα κινέζικα android είναι καλύτερα θες να μου πεις? θέλω να πω οτι οι εφαρμογές ΔΕΝ ειναι αξιόπιστες στα WP δεν μπορείς να τις εμπιστευτείς για σωστή επικοινωνία. Αν δεις την υπογραφή μιλάω εκ πείρας μιας και εχω το 435 δεν τα γράφω για τα γραψω απλα. 1
featherbrain Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 θέλω να πω οτι οι εφαρμογές ΔΕΝ ειναι αξιόπιστες στα WP δεν μπορείς να τις εμπιστευτείς για σωστή επικοινωνία. Αν δεις την υπογραφή μιλάω εκ πείρας μιας και εχω το 435 δεν τα γράφω για τα γραψω απλα. Μπορώ να συμφωνήσω μαζί σου μιας και ήμουν και εγώ κάτοχος lumia 830 για δύο χρόνια και το έδωσα τώρα το καλοκαίρι. Ειδικά το viber είχε θέματα με τα notifications και είναι μία από τις βασικές εφαρμογές που θα χρησιμοποιεί για επικοινωνία με άτομο εξωτερικού.
dancer_69 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Lumia 103,08€ ξεκινάει και έχει: SIM: Dual, Οθόνη: 5", 1280 x 720 pixels, CPU: 1200 MHz, Πυρήνες CPU: 4, RAM: 1 GB, Μνήμη Αποθήκευσης: 8 GB, Δίκτυο: 3G, Κάμερα: 8 MP, Λειτουργικό: Windows Phone, Μπαταρία: 2500 mAh , Κατασκευαστής: Microsoft Doogee x5 max pro 94,90€ ξεκινάει και έχει: SIM: Dual, Οθόνη: 5", 1280 x 720 pixels, CPU: 1300 MHz, Πυρήνες CPU: 4, RAM: 2 GB, Μνήμη Αποθήκευσης: 16 GB, Δίκτυο: 4G, Κάμερα: 8 MP, Λειτουργικό: Android, Μπαταρία: 4000 mAh , Κατασκευαστής: Doogee Αντίστοιχο του είναι το Doogee Galicia Χ5 το απλό με: SmartPhone, SIM: Dual, Οθόνη: 5", 1280 x 720 pixels, CPU: 1300 MHz, Πυρήνες CPU: 4, RAM: 1 GB, Μνήμη Αποθήκευσης: 8 GB, Δίκτυο: 3G, Κάμερα: 5 MP, Λειτουργικό: Android, Μπαταρία: 2400 mAh , Κατασκευαστής: Doogee αλλά με ~40€ λιγότερο. 1
AggelosTz Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Ασε τα κινεζακια και πάρε το Moto E να το χαρεί αξιόπιστο κινητό ότι πρέπει με μεγάλη οθόνη και σε ωραίο λευκό ταιριάζει με τα σερβίτσια ...δεν νομίζω να ενδιαφέρει την μάνα σου αν είναι 8core που εκρυγνειται όταν συγχρονιστουν και οι 8 πυρήνες . Θες αξιοπιστία και σκυλί κινητό ? Μότο Ε καλά τα κινέζικα...για ανταλλακτικά και πειράματα sar σε πιθήκους .
turbat0s Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 ...καλά τα κινέζικα...για ανταλλακτικά και πειράματα sar σε πιθήκους . Πολύ σωστά, είναι γνωστό άλλωστε ότι η μοτορόλα (αν και ανήκει σε κινέζο) έχει τους προμηθευτές της και την αλυσίδα παραγωγής στο Σικάγο δίπλα ακριβώς στα κεντρικά.
punkioraki Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Huawei Y3 ii ds 4g δεν έχει αντίπαλο στα 87 ευρώ τσεκαρε τοειδικά το led flash που έχει πίσω θα την τρελάνει την μάνα σου με τόσα απίστευτα κόλπα που κάνει
panos- Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Huawei Y3 ii ds 4g δεν έχει αντίπαλο στα 87 ευρώ τσεκαρε το Νομίζεις.
punkioraki Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 το είχες ποτέ ? επειδεί έχω στην κατοχή μου και το Moto G2 2gn 4g σου λέω πως εκτός από τα ποιο πολλά καλούδια που έχει είναι και ποιο σφαίρα το μικρό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα