Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. αποφασησα τωρα που βγηκε το καινουργιο F1 PC να βγαλω την τιμονιερα μου Driving Force GT που την ειχα στο κουτι της εδω κ 4 χρονια για να παιξω με αυτην το νεο παιχνιδι.

το προβλημα μου ειναι οτι ενω οταν την συνδεω κανει τον καθιερωμενο ελεγχο 900μοιρες δεξια και αλλες τοσες αριστερα μεσα στο παιχνιδι ειναι σαν να εχω ενα ελατηριο το οποιο με δυσκολευει να στριβω,σαν να μου κραταει αντισταση,σαν να πρεπει να ειναι συνεχεια κεντραρισμενη.

Κ μεσα στο παιχνιδι φαινεται οτι μετα απο καποιες μοιρες σαν να μενει πιο πισω η τιμονιερα μου απ'οτι το τιμονι του οδηγου. δλδ εμενα να ειναι στις 90 μοιρες κ εκεινου στις 110 πχ

εψαξα τα παντα σε ρυθμισεις αλλα δν μπορεσα να βρω κατι. μπορει καποιος να με βοηθησει?

Σας ευχαριστω εκ τον προτερων.

Δημοσ.

δν υπαρχουν  :-(  το θεμα ειναι το βρηκα πως να ειναι χαλαρο το τιμονι αλλα μολις μπαινω να παιξω ξαναενεργοποιειται το ελατηριο... κ οι μοιρες ειναι λαθος παρ'ολο που εχω βαλει τις 300 δν στριβει σχεδον ουτε 90 μοιρες...

Δημοσ.

δες στο internet αν εχει αναφερει και αλλος τα ιδια προβλημτα με το τιμονι που εχεις οπως και με το λειτουργικο που εχεις.σε αλλο pc μπορεις να το δοκιμασεις τυπικα να δεις τι γινεται?τι λειτουργικο εχεις?custom drivers μηπως εχουν βγαλει .πολλες φορες γινεται αυτο οταν δεν βγαζει/ασχολειται η μαμα εταιρεια.ή μπορει να υπαρχει καποιο Patch

• Like 1
Δημοσ.

ψαχτοντας στο νετ βρηκα οτι κ αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα και ειδικα με το τελευταιο update των drivers αλλα λυση δν εχουν-ω βρει. δν εχω αλλον υπολογιστη στο σπιτι για να την δοκιμασω δυστηχως και εχω win 10 x64. custom drivers e? θα δω μηπως εχει βγαλει η εταιρια του παιχνιδιου τπτ drivers.

Δημοσ.

αν εχουν και αλλοι το ιδιο προβλημα δες αν γραφουν κατι για λυση αλλιως....δεν βλεπω να βγαζεις ακρη.δεν ξερω αν πχ σε windows 10 32 mbit παιζει καλυτερα .πανω που πηγα να σου πω δες αν εχει calibrate απο πουθενα μεσα απο τα windows.

ψαχτοντας στο νετ βρηκα οτι κ αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα και ειδικα με το τελευταιο update των drivers αλλα λυση δν εχουν-ω βρει. δν εχω αλλον υπολογιστη στο σπιτι για να την δοκιμασω δυστηχως και εχω win 10 x64. custom drivers e? θα δω μηπως εχει βγαλει η εταιρια του παιχνιδιου τπτ drivers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...