Ducatista Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Παιδιά ο υπολογιστής μου δεν αναγνωρίζει τον σκληρό όταν τον συνδέσω η τον αποσυνδέω κάνει τον χαρακτηριστικο ήχο όμως... μήπως έχει κάποιος κάτι υπόψιν? Ο δίσκος είναι ολοκαίνουριος!
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 ισως χρειαστει να πας στο disk management και να τον formareis και να κανεις assign ενα Drive letter αμα δεν εχει χρησιμοποιηθει ο δισκος.δεξι κλικ my computer manage και disk management 1
Ducatista Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μου τον βγάζει στις συσκευές είναι ενεργοποιημενος! Αλλά δεν μου τον βγαζει εκεί στον υπολογιστή για να μπορώ να τον ανοίξω και να αποθήκευσω πράγματα. ... τι να κάνω. .
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 κανε Print screen απο εκει που σου γραψα πιο πανω να δουμε πως τον βγαζει.
th3ofilos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Λογικα πρεπει να φτιαξεις partition και να τον φορμαρεις... Και στους 3 δισκους που εχω παρει το ιδιο εκανα και εγω
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 εφοσον λεει οτι τον βλεπει σαν συσκευη δεν πρεπει να εχει κανει τιποτα για να τον εμφανισει στο My computer.αν και συνηθως ερχονται formarismenoi οποτε απλα θα χρειαστει να τον δει ισως και χωρις να χρειαστει να κανει Partition/format. http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/188931en?language=en_US
th3ofilos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 εφοσον λεει οτι τον βλεπει σαν συσκευη δεν πρεπει να εχει κανει τιποτα για να τον εμφανισει στο My computer.αν και συνηθως ερχονται formarismenoi οποτε απλα θα χρειαστει να τον δει ισως και χωρις να χρειαστει να κανει Partition/format. http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/188931en?language=en_US Με επιφυλαξη παντα μιας και ξερεις περισοοτερα μηπως ο ηχος που ακουει αφορα τον controller της εξωτερικης θηκης ?? Ισως να ρωταω και βλακεια
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 αν βαλεις αδεια θηκη δεν ξερω αν θα κανει τον ηχο.δεν το εχω δοκιμασει ποτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα