Προς το περιεχόμενο

Κάλυψη πλαϊνού 23cm fan με φίλτρο σκόνης

mike299

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω το Link.png Site: Thermaltake Armor+ VH6000BWS και θέλω να καλύψω τον πλαϊνό 23cm fan με κάποιο φίλτρο για να μην εισέρχεται σκόνη μέσα στο case.

Τι θα μου προτείνατε να κάνω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω το Link.png Site: Thermaltake Armor+ VH6000BWS και θέλω να καλύψω τον πλαϊνό 23cm fan με κάποιο φίλτρο για να μην εισέρχεται σκόνη μέσα στο case.

Τι θα μου προτείνατε να κάνω?

αφου απο οτι βλεπω εχει ηδη πολλους μπροστα και κατω να βαζουν και πανω εχει μονο εναν πισω να βγαζει..

βαλτον να βγαζει και εισαι κομπλε ουτε φιλτρο θες ουτε τπτ....

πολυ πιθανον να εχεις και καλυτερο airflow ετσι...

• Like 1

αφου απο οτι βλεπω εχει ηδη πολλους μπροστα και κατω να βαζουν και πανω εχει μονο εναν πισω να βγαζει..

βαλτον να βγαζει και εισαι κομπλε ουτε φιλτρο θες ουτε τπτ....

πολυ πιθανον να εχεις και καλυτερο airflow ετσι...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά επειδή σύντομα πάω σε νέα μητρική Ζ170 με NVMe δίσκο (samsung 950pro) και οι δίσκοι αυτοί ανεβάζουν θερμοκρασία και εμφανίζουν throttling, έλεγα να τον αξιοποιήσω μιας και θα φυσάει ακριβώς πάνω στον δίσκο (και στην μνημη).

Το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά επειδή σύντομα πάω σε νέα μητρική Ζ170 με NVMe δίσκο (samsung 950pro) και οι δίσκοι αυτοί ανεβάζουν θερμοκρασία και εμφανίζουν throttling, έλεγα να τον αξιοποιήσω μιας και θα φυσάει ακριβώς πάνω στον δίσκο (και στην μνημη).

και παλι νομιζω στο συγκεκριμενο κουτι καλυτερα να βγαζει αερα...

δεν εχεις ανεμιστηρες να βγαζουν και ο ζεστος αερας μενει ολος μεσα στο κουτι και κανει βολτες γυρω γυρω...

κανε μια δοκιμη δε χανεις κατι...

• Like 1

ναι αλλα θες ροη να υπαρχει μεσα.καπου να μπαινει αερας και καπου να βγαινει

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...