mike299 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Έχω το Site: Thermaltake Armor+ VH6000BWS και θέλω να καλύψω τον πλαϊνό 23cm fan με κάποιο φίλτρο για να μην εισέρχεται σκόνη μέσα στο case. Τι θα μου προτείνατε να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Έχω το Site: Thermaltake Armor+ VH6000BWS και θέλω να καλύψω τον πλαϊνό 23cm fan με κάποιο φίλτρο για να μην εισέρχεται σκόνη μέσα στο case. Τι θα μου προτείνατε να κάνω? αφου απο οτι βλεπω εχει ηδη πολλους μπροστα και κατω να βαζουν και πανω εχει μονο εναν πισω να βγαζει.. βαλτον να βγαζει και εισαι κομπλε ουτε φιλτρο θες ουτε τπτ.... πολυ πιθανον να εχεις και καλυτερο airflow ετσι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 αφου απο οτι βλεπω εχει ηδη πολλους μπροστα και κατω να βαζουν και πανω εχει μονο εναν πισω να βγαζει.. βαλτον να βγαζει και εισαι κομπλε ουτε φιλτρο θες ουτε τπτ.... πολυ πιθανον να εχεις και καλυτερο airflow ετσι... Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά επειδή σύντομα πάω σε νέα μητρική Ζ170 με NVMe δίσκο (samsung 950pro) και οι δίσκοι αυτοί ανεβάζουν θερμοκρασία και εμφανίζουν throttling, έλεγα να τον αξιοποιήσω μιας και θα φυσάει ακριβώς πάνω στον δίσκο (και στην μνημη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά επειδή σύντομα πάω σε νέα μητρική Ζ170 με NVMe δίσκο (samsung 950pro) και οι δίσκοι αυτοί ανεβάζουν θερμοκρασία και εμφανίζουν throttling, έλεγα να τον αξιοποιήσω μιας και θα φυσάει ακριβώς πάνω στον δίσκο (και στην μνημη). και παλι νομιζω στο συγκεκριμενο κουτι καλυτερα να βγαζει αερα... δεν εχεις ανεμιστηρες να βγαζουν και ο ζεστος αερας μενει ολος μεσα στο κουτι και κανει βολτες γυρω γυρω... κανε μια δοκιμη δε χανεις κατι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Το είχα σκεφτεί και εγώ αλλά επειδή σύντομα πάω σε νέα μητρική Ζ170 με NVMe δίσκο (samsung 950pro) και οι δίσκοι αυτοί ανεβάζουν θερμοκρασία και εμφανίζουν throttling, έλεγα να τον αξιοποιήσω μιας και θα φυσάει ακριβώς πάνω στον δίσκο (και στην μνημη). ναι αλλα θες ροη να υπαρχει μεσα.καπου να μπαινει αερας και καπου να βγαινει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αν επιμενεις και θες φιλτρο, καλη λυση ειναι το καλσον. Ρωτα πριν ξηλωσεις και τρεχεις μετα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα