JohnyKey Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με την αγορά laptop με χρηματικό όριο τα 800 ευρώ. Θέλω ένα laptop με καλό cpu (i7 κατά προτίμηση) και καλή+μεγάλη ram (8Gb). Αν δεν έχει μεγάλη διαφορά στα χρήματα, προτιμώ να έχει full hd οθόνη. Δεν θέλω να παίζω σχεδόν καθόλου games (άντε κανένα CS ). Είμαι προγραμματιστής σε διάφορες γλώσσες κώδικα προγραμματισμού και εκτός των άλλων χρησιμοποιώ προγράμματα που καταναλώνουν αρκετή ram αλλά και cpu. Μέχρι τώρα έχω καταλήξει στο παρακάτω laptop αλλά δεν έχω βρει κανένα review του μοντέλου αυτού. Μήπως τυχαίνει να το έχει κανείς/μία σας ώστε να μου γράψει τα θετικά/αρνητικά του μοντέλου αλλά και της υποστήριξης της εταιρίας αυτής? ========== >>> https://www.skroutz.gr/s/9306833/Asus-K556UQ-DM002D-i7-6500U-8GB-1TB-GeForce-940M-FHD-No-OS.html Εννοείται ότι δέχομαι κι άλλες προτάσεις, όπως σας έγραψα και στην αρχή.
JohnyKey Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Συγνώμη, δεν το είχα δει ότι είναι για όλους στο ίδιο θέμα. Σβήσε το από εδώ, το αντέγραψα εκεί που μου έστειλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις