Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γράφω παραπάνω το μοντέλο που έχω τώρα είναι το iso p500spp και έλεγα να πάρω κάτι οικονομικό τώρα να δω πως θα πάει. Έτσι και αλλιώς είναι τόσο παλιό το μηχάνημα άνω των 8 ετών οπότε δεν περιμένω και πολλά για τώρα, ήθελα απλά να δουλέψει να το έχω για απλή χρήση πλέον., είχα μια οθόνη 22αρα να κάθεται κρίμα ήταν. Κάποια στιγμή θα πάρω καινούργιο κουτί, βολεύομαι και με το λαπτοπ. 

εντάξει μεγάλη μέρα σήμερα, έβαλα σε στικάκι τα windows 10 και επέλεξα να κάνω εγκατάσταση. Όλα καλά, μέχρι που έγινε το εξής τρελό, εκεί που ήταν σχεδόν να τελειώσει η εγκατάσταση και ευτυχώς που είχα ανοιχτό το κουτί, πήρε φωτιά ο σκληρός δίσκος!!! Ένας western digital caviar.  Σας δείχνω και φωτογραφία. 

Είχα και έναν ακόμη σκληρό, να επιχειρήσω να κάνω εγκατάσταση ξανά ή θα την βγάλω με πυροσβεστήρα;

οπότε σκληρός ή τροφοδοτικό; έπαθα πλάκα που είδα φωτιά πάντως... τι με έμελλε να πάθω :confused:

post-116115-0-80452800-1472914939_thumb.jpg

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κατ αρχην εχε τον νου σου με το γυμνο τροφοδοτικο γιατι μπορει να σε χτυπησε το ρευμα. Εχει μπολικο ρευμα  ακομα στους μεγαλους πυκνωτες!

Και απλα κοιτα με ενα αλλο τροφοδοτικο αν λειτουργει το pcακι σου και αν ναι  παρε ενα καλο τροφοδοτικο το οποιο και σιγουρια θα σου προσφερει αλλα και οταν κανεις καποια στιγμη αναβαθμιση αυτο θα το εχεις ηδη..

ΥΓ.   Μαλλον τροφοδοτικο που εκαψε τον σκληρο δισκο

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστώ για τις πληροφορίες, το είχα συναρμολογήσει πάλι, το έβγαλα τώρα. Θα αγοράσω καινούργιο δεν το συζητώ. Κάποια πρόταση για την μητρική που έχω asus p5l-mx. Θα κοιτάξω και στο eshop. Τέρμα για σήμερα, καλό απόγευμα θα επανέλθω εάν γίνει κάτι κλπ.

Δημοσ.

Ένα  σοβαρό και καλό τροφοδοτικό, προφυλάσσει το σύστημα  όταν δίνει λάθος ρεύμα.

Ένα κακό , ..φυλάει τον εαυτό του...

Τυχερός είσαι!

Ψάξε σε επώνυμα ...

• Like 3
Δημοσ.

Ένα  σοβαρό και καλό τροφοδοτικό, προφυλάσσει το σύστημα  όταν δίνει λάθος ρεύμα.

Ένα κακό , ..φυλάει τον εαυτό του...

Τυχερός είσαι!

Ψάξε σε επώνυμα ...

Πεταω λιγο ψωμακι στην οθονη μου αλλα δεν το τρωνε τα γλαρωνια σου και πεφτει κατω.Πολυ καλομαθημενα τα εχεις...

Που θα παει δεν θα κουραστουν? Θα πεσουν κατω... :-D

Δημοσ.

καλλιτερο απο αυτο που εχεις, ποιοτικο και ποιο ασφαλες.

εχει ενα θεματακι με κακης ποιοτητας πυκνωτες, που μπορει να στα βγάλει μετα απο  καποιο διαστημα.http://www.hardwareinsights.com/wp/corsair-vs450-review/4/#Actual-Specifications-and-Conclusions

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σ αυτά τα χρήματα περίπου υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό; Ακόμα κάνω έρευνα αγοράς φυσικά.
Με ενδιαφέρει να έχω adobe illustrator, adobe effects. Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια κλπ.

Θα ψάξω και λίγο εδώ μέσα, μήπως βρω και καλύτερο μεταχειρισμένο. 

Επεξ/σία από zaf_4
Δημοσ.

γεια σας όπως σου λένε τα παιδιά τροφοδοτικό είναι είχα και εγώ τέτοια προβλήματα και ήταν τροφοδοτικό, επειδή ασχολούμαι και με ηλεκτρονικά και επιδιορθώσεις το κόστος για να αλλάξεις έναν πυκνωτή είναι 30 λεπτά περίπου αναλόγως πόσα Volt είναι και πόσα μF είναι αυτός πού δείχνεις στην φωτογραφία φαίνεται να είναι 10V και 2200μF , αν το πας σε έναν ηλεκτρονικό δεν νομίζω να σε πάρει πάνω από 5 ευρώ όπως είπαν και τα παιδιά απλά να είναι μόνο αυτό το πρόβλημα γιατί μπορεί να έχει και κάποιο πηνίο πρόβλημα δεν θα αξίζει, αλλά αν είναι πολύ παλιό μην το σκέφτεσαι καν να το φτιάξεις γιατί μετά από καιρό θα βγάλει και άλλο πρόβλημα λογικά. Αν θέλεις να πάρεις ένα τροφοδοτικό καλό πάρε απλά πάνω από 40 ευρώ και να είναι παθητικό και να έχει και κάποια προστασία

ένα καλό τροφοδοτικό είναι και αυτό για οικονομικό στα χρήματα http://www.e-shop.gr/psu-corsair-vs-series-vs450-450w-power-supply-p-PER.641161

Δημοσ.

Δε θα μπω στην διαδικασία να το φτιάξω γιατί είναι 8 ετών σίγουρα! Οπότε προτιμώ να βάλω έναν καινούργιο και να κανω και αναβάθμιση σιγά σιγά και τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου, αυτό που αναφέρεις το έδειξα και εγώ και μου είπαν καλό ειναι αν και μπορεί να βγάλει θέμα αργότερα, ίσως.

Δημοσ.

ναι λογικά θα σε βγάλει αργότερα άλλο πρόβλημα φίλε μου και αυτό που έχεις είναι ένα απλό τροφοδοτικό δεν προστατεύει τον υπολογιστή σου όπως θα έπρεπε οπότε δώσε λίγα παραπάνω χρήματα και πάρε ένα καλό τροφοδοτικό και θα σου πάει και πάλι χρόνια 

Δημοσ.

Είχα στο νου μου για ένα καλύτερο όπως τα λες και κάνω έρευνα αγοράς στο eshop.  Eνημέρωση όπως και στο αβαταρ μου, είμαι κοπέλα.  :-)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...