zaf_4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 ok απλά ξέρω ότι παίζει ρόλο και η μητρική αν σηκώνει π.χ. ddr5 κάρτα. Θα δοκιμάσω με μια δανεική dd3 που μου έδωσαν σήμερα το μεσημέρι, να δω τι γίνεται. Όμως διαβάζοντας εδώ μέσα, βρήκα αυτό που μου λες ότι δεν παίζει ρόλο τι ddr είναι. Θα τσεκάρω πρώτα με άλλη κάρτα να δω μήπως λύνεται. Κάποιες φορές φταίει να έχουν καεί τα πηνία απ το τροφοδοτικό ή μητρική. Στη μητρική δεν έχω θέμα με γυμνό μάτι, αλλά το τροφοδοτικό θα είναι η επόμενη σκέψη. Αλλά ανοίγοντας το δούλευε και το τροφοδοτικό και το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή, ανεμιστηράκι κάρτα γραφικών. Όπως και να χει προσπαθώ βήμα, βήμα να βγάλω άκρη. 1
zaf_4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δοκιμασα άλλες 2 κάρτες γραφικώνδεν παίζει. Λαμπάκι στην μητρική βλέπω κάτω από την κάρτα γραφικών. Άνοιξα το τροφοδοτικό, έχω και φωτο. Αλλά δεν βλέπω κάτι . Ή δεν καταλαβαίνω εγώ. Έχει κανείς να μου προτείνει κάτι; Δεν βγάζω άκρη. Ευχαριστώ
jimzak Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Πηνίο σίγουρα δεν έχει καεί στο τροφοδοτικό,αν είχε ,που είναι πάρα πολύ δύσκολο,δέν θα άναβε καν. Δοκίμασε την κάρτα που σου έδωσαν και πήγαινε το βήμα βήμα όπως λες,σίγουρα θα την βρείς την άκρη. Αυτός ο πυκνωτής στο τροφοδοτικό σου θέλει σίγουρα αλλαγή,άν έχεις κάποιον γνωστό ηλεκτρονικό ρώτησε τον αν μπορεί να σου τον αλλάξει,5 λεπτά υπόθεση είναι,μπορεί να είναι και εκεί το πρόβλημα.
zaf_4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Παίζει να φταίει και ή μητρική; Π.χ. δεν δουλεύε ή ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και του δικτύου οπότε έβαλα έξτρα. Στο τροφοδοτικό αυτο που μου δείχνεις είναι μία χαρά. Δεν φαίνεται σκασμενο ή να έχει θέμα. Αρχίζω και πιστεύω ότι υπολειτουργεί ή asus p5l-mx μητρική. Συγνώμη που σου τρώω χρόνο. Αλλά δεν βλέπω να βγάζω άκρη μόνη μου. Ίσως ένας τεχνικός θα πρέπει να μου πει τι να κάνω. Το σκ βεβαια θα δοκιμαζω.
jimzak Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Στην φωτογραφία φαίνεται φουσκωμένο,το κεφάλι του είναι επίπεδο όπως είναι στα άλλα?Αν έχει κάνει καρουμπαλάκι,έστω και μικρό θέλει αλλαγή. Εν πάση περιπτώση,άν μπορείς δανείσου ένα τροφοδοτικό να τα αποκλείουμε ένα ένα. Φυσικά μπορεί να την έχει <ακούσει> και η μητρική,απλά επειδή είναι το πιο μπελαλίδικο στο βάλε βγάλε άφησε την τελευταία.
zaf_4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Ξαναεβαλα το τροφοδοτικό και χωρίς κάρτα γραφικών το έβαλα στην μητρική. Ξαφνικά πήρε μπρος το σαραβαλακι μου.... Απ το πουθενά. Με το να βγάλω το τροφοδοτικό και ξανά πάλι είδε το φως το αληθινό.Τι να πω...
jimzak Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Οπότε με τα μέχρι τώρα δεδομένα,μάλλον το τροφοδοτικό σου κάνει νερά.
zaf_4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 πιστεύω και εγώ ότι αυτό πρέπει να φταίει, οπότε πάω για αγορά τροφοδοτικού από Δευτέρα. To μοντέλο του τροφοδοτικού είναι αυτό ->ISO P500SPP Power Supply ΑΤΧ 420W εάν πάρω κάτι τέτοιο θα κάνει; -->http://www.e-shop.gr/psu-force-fo19xd-450w-p-PER.700161 θέλω κάτι οικονομικό για να δω πως θα πάει έτσι και αλλιώς το πι σι είναι απαρχαιωμένο.
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Απορια: Χωρις γραφικων πως πηρε μπρος αφου χτες ελεγες οτι η ονμποαρντ εχει αφησει χρονους απο καιρο.... Αν γινεται αυτο..
zaf_4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 σωστή η απορία σου νόμιζα ότι δεν λειτουργούσε, κάτι που δεν ισχύει. Οπότε έκανα λάθος εάν ήθελες να μάθεις αυτό.
Pegasus54 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Το τροφοδοτικό σίγουρα δεν παει καλα , οπως σου λέει ο jimzak, και πιθανόν να επισκευαζεται με κοστος ανταλλακτικου κάτω απο 1 ευρώ, αν εχεις ανθρωπο να στον αλλάξει το πυκνωτη, αξίζει το κοπο. Ξεκινα απο αυτο , και ψάχνεσαι για τα υπολοιπα...
zaf_4 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω άνθρωπο να ασχολείται με κάτι τέτοιο, δυστυχώς. Οπότε σκέφτηκα για ένα νέο οικονομικό τροφοδοτικό όπως δείχνω και παραπάνω στο λινκ.
Pegasus54 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Παρ το στο χέρι , ανοιχτο οπως ειναι σε ενα ηλεκτρονικό , και ζητα να σου αλλάξει το φουσκωμένο πυκνωτή. Κατω απο απο 5 λεπτά δουλειά είναι. Πόσο θα πάρει? Ποιο τροφοδοτικό είναι? (Αν αξιζει το κόπο, γιατι μπορει να μην φταίει μόνο αυτό) 1
jimzak Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 εάν πάρω κάτι τέτοιο θα κάνει; -->http://www.e-shop.gr/psu-force-fo19xd-450w-p-PER.700161 θέλω κάτι οικονομικό για να δω πως θα πάει έτσι και αλλιώς το πι σι είναι απαρχαιωμένο. Ναι θα κάνει,απλα τέτοια τροφοδοτικά δεν είναι να τα εμπιστεύεται.
Pegasus54 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 To "χαλασμενο", τι μαρκα ειναι? (μηπως ειναι καλλιτερο απο αυτο που θες να παρεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα