Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια και τα έπαιξε ένα turbo-x laptop που είχα. Ξαναγύρισα στο καλό μου desktop. Είχα 2 θεματάκια.

Το ένα ήταν ότι δεν μου έβαζε τότε με τίποτα τα windows7 οπότε και του είχα ubuntu.

Και 2ον ότι προσπαθούσα να το ανοίξω και δεν άνοιγε πάντα, έπρεπε κάποιες φορές να πατήσω 2-3 φορές το κουμπί για να πάρει μπρος ενώ έκανε θόρυβο (μάλλον το ανεμιστηράκι). Με τις λίγες γνώσεις μου φαντάστηκα ότι θα πρέπει να φταίει το τροφοδοτικό;

Οπότε είμαι σε σκέψη τώρα που θέλω να το πάρω στα χέρια μου να δουλεύει, πως μπορώ να το ελέγξω τι συμβαίνει πραγματικά;

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κλείσε τον διακόπτη του τροφοδοτικού.

πατα το κουμπι 2-4 φορές να αδειάσει τελείως.

Αναψε τον διακόπτη και πάτα το κουμπί

Αν πάρει με τη μια 100% τροφοδοτικό μιας και ειχα τα ιδια συμπτώματα με το παλιό μου enermax.

Στα 7αρια τι πρόβλημα βγάζει και δεν τα περνάει;

Δημοσ.

Ok θα το τσεκάρω με τον τρόπο που μου είπες για να δω εάν είναι το τροφοδοτικό. 

Θα κάνω βέβαια δοκιμές το Σάββατο που θα έχω χρόνο. Ήταν κάτι 7αρια που είχα σε cd απ το πλαίσιο και δεν τελείωναν την εγκατάσταση, εάν θυμάμαι καλά γιατί έχει περάσει καιρός. Και μετά του έβαλα ubuntu. Θέλω να του βάλω το illustrator οπότε θα πρέπει να δω εάν είναι συμβατό.

Όπως και να χει πιστεύω ότι μάλλον τροφοδοτικό.

Και ναι η αλήθεια είναι ότι δεν του έχω βάλει πάστα αιώνες τώρα! Θόρυβο δεν ξέρω από που προερχόταν να μην πω ψέμματα!

Έχω γνώσεις ορισμένες, να αλλάζω hardware σχεδόν τα πάντα αλλά ίσως στο να εντοπίζω ακριβώς το πρόβλημα να πάσχω εκεί, οπότε και γι αυτό ρωτώ παιδιά εσάς.

Δημοσ.

Ok θα το τσεκάρω με τον τρόπο που μου είπες για να δω εάν είναι το τροφοδοτικό. 

Θα κάνω βέβαια δοκιμές το Σάββατο που θα έχω χρόνο. Ήταν κάτι 7αρια που είχα σε cd απ το πλαίσιο και δεν τελείωναν την εγκατάσταση, εάν θυμάμαι καλά γιατί έχει περάσει καιρός. Και

ενδέχεται να έχει χαλάσει το δισκάκι,ιδιαίτερα δε αν έχει γρατσουνιές απο κάτω.

Δημοσ.

Πιθανότατα, επειδή κοντός ψαλμός... και να μην λέω χαζομάρες. Το Σαββατοκύριακο που θα το πιάσω ξανά στα χέρια μου, θα προσπαθήσω να εντοπίσω τι συμβαίνει και να επανέλθω με τις απορίες μου. Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν θα αμφισβητησω τον Χρησταρα και την εμπειρια του,αλλα αν ο θορυβος ειναι απο ανεμιστηρα επεξεργαστη και εχεις "αιωνες" καθως λες να αλλαξεις παστα, ισως οφειλεται σε αυτο...

• Like 1
Δημοσ.

Πάστα έχω, οπότε θα μπω και σ αυτή την διαδικασία να βάλω στον επεξεργαστή εκτός απ το να ελέγξω για το τροφοδοτικό, που η αλήθεια είναι χρειάζεται άλλαγμα αλλά να δω ότι όντως αυτό δημιουργεί το πρόβλημα.

Δημοσ.

Το τροφοδοτικό μου πριν παρει φωτια εκανε κατι περίεργους θορύβους σαν να εχεις βαλει αντικείμενο στην φτερωτή την ωρα που γυρνάει μη σκας αμα δεν τον εχεις για game εχεις φθηνά τροφοδοτικά

Δημοσ.

Σήμερα, μετά την δουλειά μου θα κάνω τσεκ στο ντεσκτοπ. Δεν ήμουν ποτέ φαν για παιχνίδια κλπ, απλά θέλω να του φορτώσω πάνω illustrator, adobe effects που είναι λίγο βαριά προγράμματα. Είμαι σίγουρη σχεδόν 90% ότι φταίει το τροφοδοτικό, κοίταξα και στο eshop για κανέναν φθηνό οπότε εκεί θα πάω ως πρώτη επιλογή και μετά βλέπουμε + αλλαγή πάστας στον επεξεργαστή κλπ.

Δημοσ.

Λοιπόν το καθάρισα μέσα. Ανεμιστήρας, επεξεργαστή έβαλα πάστα. Έβγαλα την κάρτα γραφικών και την καθάρισα και αυτήν.

Μου μπουταρει αλλά δεν έχω εικόνα. Φαντάζομαι είναι θέμα κάρτας;

Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο. Κανείς καμιά ιδέα;

Ανέβασα και ένα μικρό βίντεο να σας δείξω.

Δεν ανεβαίνει. Θα δοκιμασω αργότερα και για το βίντεο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

η on board είχε παραδώσει πνεύμα εδώ και καιρό, γι αυτό είχα την ανεξάρτητη κάρτα γραφικών.

**Aν είναι κάποιος από Βόλο ή Λάρισα και έχει καμία κάρτα γραφικών παλιά ξεχασμένη ddr2 (νομίζω βάζεις ότι ddr θες αν δεν κάνω λάθος οπότε ότι έχετε, ας με διορθώσει κάποιος εάν κάνω λάθος) για να δοκιμάσω να δω εάν φταίει αυτό, παρακαλώ στείλτε μου pm.

Επεξ/σία από zaf_4
Δημοσ.

Ψάχνωντας και διαβάζοντας να δω τι είναι, υποθέτω ότι είναι η κάρτα γραφικών. Οπότε είμαι στο ψάξιμο να βρω, υπάρχει πουθενά οικονομική κάρτα γραφικών ddr2;

Κοιτάζω και εγώ βέβαια.

Δημοσ.

Οι κάρτες γραφικών έχουν δικές τους μνήμες,μπορεις να βάλεις και με ddr5,μην μπερδεύεις τις ram που έχεις στο pc με την μνήμη της κάρτας γραφικών.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...