LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Εχω ενα Lenovo M700 tiny με i3-6100T και το συνδεσα με ανταπτορα απο displayPort σε HDMI στον ενισχυτη μου που ειναι 3D και DTS MA και ναι μεν ειχα ηχο δεν ειχα DTS και Dolby Digital Το Lenovo στα δυο βυσματα DisplayPort που εχει γραφει D++ Βγαζει το DisplayPort πολυκαναλο ηχο η τζαμπα το ψαχνω;
WalkerSW Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Για ταινίες μιλαμε παντα να φανταστώ εεε? Αν δεν σου δίνει επιλογή για 5.1 setup στα sound settings των windows τοτε δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το dd/dts passthrough απο τον εκαστοτε player που χρησιμοποιείς.
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Για ταινίες μιλαμε παντα να φανταστώ εεε? Αν δεν σου δίνει επιλογή για 5.1 setup στα sound settings των windows τοτε δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το dd/dts passthrough απο τον εκαστοτε player που χρησιμοποιείς. Ναι για ταινιες μιλαω δεν μου δινει τα εψαξα εκτος αν οι Drivers για τα 10 δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα.
WalkerSW Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Απο τις εξόδους HDMI/DP ο ήχος ελέγχεται απο την καρτα γραφικών .... στην περιπτωση σου την intel hd .... Οποτε δοκίμασε να κατεβασεις τους τελευταίους drivers απο το site της intel μπας και σου εμφανίσει την 5.1 επιλογη. Εμενα σε λαπτοπ με την HD530 μου το εμφανίζει κανονικα σε σύνδεση με HDMI. Αλλιως δοκιμαζει με το passthrough. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Απο τις εξόδους HDMI/DP ο ήχος ελέγχεται απο την καρτα γραφικών .... στην περιπτωση σου την intel hd .... Οποτε δοκίμασε να κατεβασεις τους τελευταίους drivers απο το site της intel μπας και σου εμφανίσει την 5.1 επιλογη. Εμενα σε λαπτοπ με την HD530 μου το εμφανίζει κανονικα σε σύνδεση με HDMI. Αλλιως δοκιμαζει με το passthrough. Αδερφε να ΄σαι καλα εβαλα τους τελευταιους beta και εχω τα παντα και DTS HD ολα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα