denis_kos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Με υποθεσεις ομως δεν γινεται δουλεια,κατι που θα γνωριζες αν ησουν πιο παλιος και ενεργος στο forum.Εχουν γινει πολλα περιστατικα και ακριβως απο ανθρωπους που εμπαιναν σε θεματα εκαναν κακες προτασεις,τους ακουγε ο ενδιαφερομενος και μετα κλαιγανε τα λεφτα τους.Δεν ειπα οτι και εδω αυτο ισχυει απλα το αναφερω ενημερωτικα. Στην περιπτωση του ts μιλαμε για πληκτρολογιο που ακριβως οπως ειπα δεν βγαινει πλεον σε παραγωγη.Γιαυτο ακριβως και δεν απαντησε κανεις γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει στην Ελληνικη αγορα. Μονο απο εξωτερικο αν υπαρχει σε καποιο site καποιο παρομοιο ή φυσικα στις αγγελιες. Το θέμα είναι ότι δεν έκανα πρόταση. Όταν θα κάνω μια κακή προταση μπορώ να δεχτώ την κατάλληλή κριτική. Το μόνο που έκανα ήταν ίσως να googlarw λίγο καλύτερα. Μου αναφέρεις πάλι γιατί δεν απάντησε κανείς, κάτι που εξηγώ και πιο πάνω. Δεν σχολίασα ποτε κ πουθενά στο νήμα το γεγονός ότι δεν απάντησε κανείς. Τεσπά, το ξέρω ότι είσαι παλίος και βοηθάς. Και χίλια μπράβο. Ας κρατήσουμε αν θες άπο όλο αυτό την καλή διάθεση που πρέπει να υπάρχει. Επισης επειδη βλεπω και το γραφεις και πιο πανω(δεν θυμαμαι ακριβως για το τροφοδοτικο το περιστατικο)σε ποια κοινοτητα ακριβως αναφερεσαι και τι εμπειριες περιμενεις να διαβασεις? Το εχετε παρει χαμπαρι οτι στα περισσοτερα θεματα ζητημα να ειμαστε 5-6ατομα που βοηθανε στα περισσοτερα θεματα? Τι εμπειριες περιμενεις να διαβασεις?Ολα τα τροφοδοτικα εχουν περασει απο τα χερια μας ή ειμαστε τα 100-200ατομα οπως σε μεγαλα site του εξωτερικου για να εχουμε προσωπικη γνωμη/αποψη? Και η απαντηση μου πανω σε αυτο που ειπες. Αν εγω ανοιξω θεμα και ρωτησω γνωμη για αυτο το τροφοδοτικο ή εμπειρια https://www.skroutz.gr/s/5139767/Corsair-AXi-Series-AX1500i-80Plus-Titanium.html τοτε το πιο πιθανο ειναι ακριβως επειδη δεν το εχει σχεδον κανεις απο το Insomnia(ή τα παιδια που σχολιαζουν τελος παντων)να ρωτησουν για τι συστημα προοριζεται μηπως και προτεινουν πιο φθηνα τροφοδοτικα(που εχουν μια ιδεα). Το λέω και πιο πάνω. Καλό έιναι όταν θες να βοηθήσεις να γίνεται με καλό τρόπο και διάθεση. Όχι με ειρωνεία. Επίσης άποψη για κάτι δεν αποκτάς μόνο με χρήση ενός αντικειμένου στο 2016. Αν ρωτήσω για μια βίδα Χ, ίσως να μην την έχει χρησιμοποιήσει κανείς εδώ αλλά να έχει διαβάσει στα εκατοντάδες φόρουμ εσωτερικού εξωτερικού που αρκετοί εδώ διαβάζουν. Αυτήν την εμπειρία και γνώση ζηταω όταν ρωτάω κάτι. Αν πάλι δεν έχεις γνώση επι του θέματος μπορείς απλά να μην απαντήσεις ή να προτείνεις, αλλά χωρίς να κράξεις. Νομίζω το όλο point μου είναι σαφές και τεκμηριωμένο. Και με το benign την έχουμε λύσει το θέμα μας. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο γιατί θα επαναλαμβανομαι. Προσωπικά ότι λέω το λέω με καλή διάθεση. Καλή σου μέρα. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2016 Έχουμε όρεξη για κουβέντα βλέπω.. Πάμε λοιπόν.. Φυσικά και είναι άσχετος. Δεν σχολίασα το γεγονός οτι δεν απάντησε κανεις. Σχολίασα αυτό που εξέλαβα ώς ειρωνεία. Αναφέρει ξεκάθαρα ότι δεν μιλάει για φωτιζόμενα πληκτρολόγια. Πάμε και στο ζουμί. Αν κάποιος μου ζητήσει Opel Astra του 98 και του το βρώ μέσω Car.gr στην κωλοπετινίτσα πρέπει να τον ενημερώσω να πάρει κ μηχανικό μαζί του για να κοιτάξει το αμάξι? Μήπως να κάνω και ένα σεμινάριο για ασφαλείς διαδυκτιακές συναλλαγές? Ο άνθρωπος είναι μεγάλος και υποθέτω ότι γνωρίζει και έχει ευθύνη των πράξεων και επιλογών του. Define ακριβά.. 4ο€ ακριβό? Με το burger στα 10€? Νομίζω όποιος διαβάσει το τοπικ θα καταλάβει. Και να πώ και το εξής. Υπάρχει μια τάση περιέργη εδω μέσα. Όχι απαραίτητα κακή (ίσα ισα) αλλά είναι προβληματικός ο τρόπος μερικές φορές. Όταν κάποιος ρωτάει κάτι πολύ συγκεκριμένο πολλές φορές κατηγορείται ότι δεν λέει λεπτομέρειες για σύστήματα κτλ. Δεκτό ύπο την προυπόθεση ότι θέλουν οι υπόλοιποι να βοηθήσουν και να αποτρέψουν άπο μια λάθος αγορά. Όμως πολλές φορές γίνεται με άσχημο τρόπο. Όπως τις προάλλες που ρώτησα για ένα πολύ συγκεκριμένο μοντέλο τροφοδοτικού γύρισες εσύ προσωπικά και μου έλεγες να μυρίσεις νύχια και τα λοιπά. Το θέμα είναι λοιπόν, ότι αν έψαχνα ποιο μοντέλο θέλω θα το ρωτούσα απο μόνος. Την συγκεκριμένη στιγμή αυτό που ήθελα απο την κοινοτητα ήταν η έμπειρία της στο συγκεκριμένο μοντέλο μονο. Γενικά δεν χρειάζεται η ειρωνεία όταν όντως θες να βοηθήσεις. Αυτά απο μενα Off topic: Ξέρεις πολλούς που αγοράζουν αμάξι χωρίς να το ελέγξουν πρώτα?
denis_kos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2016 Off topic: Ξέρεις πολλούς που αγοράζουν αμάξι χωρίς να το ελέγξουν πρώτα? Ενα παράδειγμα ηταν. Ηθελα απλα να τονίσω οτι ο έλεγχος ειναι προφανες να γινει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα