avraam5 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 παιδες καλημέρα. ψαχνω για αγορα ένα πληκτρολογιο παρομοιο με το https://www.google.gr/search?q=microsoft+office+keyboard&biw=1366&bih=599&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjHmuvfiNzOAhVEPRQKHb2JAWEQ_AUIBigB&dpr=1 γιατι ο καφες εκανε καλα τη δουλεια του μετα από 13+ χρονια απροβλημάτιστης λειτουργιας. λεγοντας παρομοιο εννοω ότι θελω να εχει αυτό το ρολακι (η κατι ατιστοιχο) στο αριστερο χερι που γυρνωντας το να ανεβοκατεβαινουν οι σελιδες και το άλλο κουμπακι για να μεταβαίνεις από τη μια σελιδα στην άλλη. εδώ και δυο ημερες είμαι προσωρινα με ένα δανεικο ασυρματο πληκτρολογιο της Microsoft που στο σκοταδι του δωματιου με μονο την οθονη του υπολογιστη ανοιχτη δεν βλεπω τα γραμματα για να γραψω ενώ με το προηγουμενο τα εβλεπα. μηπως φταιει το γεγονος ότι αυτό είναι μαυρο ενώ το προηγουμενο ασπρο? σε όλα τα μαυρα πληκτρολογια δεν μπορεις να δεις τα γραμματα στο σκοταδι ?(δεν αναφέρομαι στα πληκρολογια με φωτειζομενα πληκτρα). κάθε βοηθεια ευπροδεκτη.
madnifestah Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 https://www.skroutz.gr/s/67047/Microsoft-Keyboard-Natural-Ergonomic-4000-USB.html#sku-info Ότι ποιο κοντινό βρήκα, αλλα είναι πανάκριβο, και πλέων "σπαστό" θα σου πάρει καιρό να το συνήθισεις...
benign Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 https://www.skroutz.gr/s/67047/Microsoft-Keyboard-Natural-Ergonomic-4000-USB.html#sku-info Ότι ποιο κοντινό βρήκα, αλλα είναι πανάκριβο, και πλέων "σπαστό" θα σου πάρει καιρό να το συνήθισεις... Παλι καλα που του ειπες εγκαιρως,τον εσωσες!
madnifestah Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Παλι καλα που του ειπες εγκαιρως,τον εσωσες! 5 μέρες μόνο μωρε.. αφου κανείς δεν ασχοληθηκε λιγο ( και εγω δεν είχα τι να κάνω ) είπα να το ανεβάσω, απο το τιποτα...
denis_kos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Σου βρίκα αυτό. Ελπίζω να μην παραβαίνω κανόνες με το ποστ μου. https://www.aggeliopolis.gr/dimos_thermis/yliko_perifereiaka/Microsoft_office_keyboard_12998877.htm Εγώ πάντως αν ποσταρα μία απορία σε ένα φορουμ, θα προτιμούσα να δώ μια απάντηση και ένα ενδιαφέρον απο την κοινότητα έστω 5 μέρες μετά παρά καθόλου.
benign Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Χωρις παρεξηγηση σε ολα τα παιδια,ο λογος που δεν του απαντησε κανεις,ενω αν προσεξετε απαντανε πολυ γρηγορα και πολυ συχνα,ειναι οτι οι παραμετροι που εθεσε και το τροπος που το εκανε δειχνουν ατομο που δεν γνωριζει απο keyboard η γενικα απο hardware. Π.χ. ρολακι στο keyboard να κατεβαινουν οι σελιδες ,αυτο το κανεις και με ενα φτηνο ποντικι με την ροδελα του. Αλλα ειναι τα κριτηρια για ενα καλο keyboard αλλα οταν καποιος δεν ξερει και πας να τον βοηθησεις στο τελος καταληγεις να του κανεις μαθημα για το ποια ειναι τα σωστα κριτηρια για τετοια αγορα και αφενος ειναι πολυ κουραστικο,αφετερου στην λενε και μερικες φορες που τους ''αλλαζεις'' αυτες τις αντιληψεις. Για αυτο δεν ασχοληθηκε κανεις. (Γραφει επισης ''δεν φαινονται τα γραμματα στα σκοτεινα'',ε ανοιξε ενα πορτατιφ γραφειου ρε αδερφε χαχαχα τι διαβαζουμε.) Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2016 από benign 1
avraam5 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και το ενδιαφέρον σας denis_kos σ`ευχαριστω ιδιαιτερα μιας και ειναι στο δρομο μου απο χαλκιδικη προς θεσσαλονικη για να το παρω αυτοπροσώπως. bening πραγματι τα κριτήρια επιλογης που θετω ειναι ιδιαιτερα αλλα οταν εχω μαθει για 13 χρονια να δουλευω το συγκεκριμενο πληκτρολογιο φανταζομαι πως θα ειναι δυσκολο να δουλεψω με καποιο αλλο.
benign Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας και το ενδιαφέρον σας denis_kos σ`ευχαριστω ιδιαιτερα μιας και ειναι στο δρομο μου απο χαλκιδικη προς θεσσαλονικη για να το παρω αυτοπροσώπως. bening πραγματι τα κριτήρια επιλογης που θετω ειναι ιδιαιτερα αλλα οταν εχω μαθει για 13 χρονια να δουλευω το συγκεκριμενο πληκτρολογιο φανταζομαι πως θα ειναι δυσκολο να δουλεψω με καποιο αλλο. Οχι καθολου δυσκολο δεν ειναι φιλε μου, ειδικα αν αγορασεις καποιο καλο και ποιοτικο. Πες μας περα απο αυτα που εχεις ηδη πει,τι αλλο σε ενδιαφερει περισσοτερο σε ενα πληκτρολογιο και μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις και θα σου βρουμε ενα καλο. Ας πουμε το χρησιμοποιεις για gaming, εισαι προγραμματιστης? Σε ενδιαφερει να ειναι ησυχο? Σου αρεσει να ειναι κλικατο? Το χρωμα παιζει ρολο?Εχεις κοτεινο περιβαλλον εργασιας και θα ηθελες να ειναι πιο ευκρινη τα γραμματα?Θα ηθελες φωτεινο?Σε ενδιαφερει η σχεδιαση αν ειναι μοντερνα η πιο κλασσικη? Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2016 από benign
XronisR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Παντως τωρα που το ειδα πρεπει να βολευει αυτο το συστημα που εχει στα αριστερα για browsing σε συγκεκριμενες σελιδες. Οποτε εαν 13 χρονια το χρησιμοποιεις καθημερινα,δεν μπορεις να δουλεψεις κατι αλλο
denis_kos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ο λόγος που δεν του απάντησε κανείς είναι άσχετος. Και επίσης είναι και δικαίωμα του καθενα να μην απαντήσει. Αυτό που δεν είναι δικαίωμα κανενός είναι να ειρωνευτεί κάποιον που προσφέρθηκε να βοηθήσει έστω και 5 μέρες μετά. Να είχαν περάσει 5 μήνες να το δεχτώ για το ξέθαμα του ποστ. Επίσης ας μήν υποτιμάει κανείς την δύναμη της συνήθειας. Ας δουλέψει κάποιος 13 χρονιά σερί ένα πράγμα και ας προσπαθήσει να το αλλάξει μετά.
benign Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ο λόγος που δεν του απάντησε κανείς είναι άσχετος. Και επίσης είναι και δικαίωμα του καθενα να μην απαντήσει. Αυτό που δεν είναι δικαίωμα κανενός είναι να ειρωνευτεί κάποιον που προσφέρθηκε να βοηθήσει έστω και 5 μέρες μετά. Να είχαν περάσει 5 μήνες να το δεχτώ για το ξέθαμα του ποστ. Επίσης ας μήν υποτιμάει κανείς την δύναμη της συνήθειας. Ας δουλέψει κάποιος 13 χρονιά σερί ένα πράγμα και ας προσπαθήσει να το αλλάξει μετά. Το πειραγματακι δεν ηταν προσβλητικο,το πηρε θετικα ο ανθρωπος, που σημαινει οτι εχει χιουμορ και δεν χρειαζεται δικηγορο.Και εισαι και off topic. 2
Fulgore Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2016 Ο λόγος που δεν του απάντησε κανείς είναι άσχετος. Και επίσης είναι και δικαίωμα του καθενα να μην απαντήσει. Αυτό που δεν είναι δικαίωμα κανενός είναι να ειρωνευτεί κάποιον που προσφέρθηκε να βοηθήσει έστω και 5 μέρες μετά. Να είχαν περάσει 5 μήνες να το δεχτώ για το ξέθαμα του ποστ. Επίσης ας μήν υποτιμάει κανείς την δύναμη της συνήθειας. Ας δουλέψει κάποιος 13 χρονιά σερί ένα πράγμα και ας προσπαθήσει να το αλλάξει μετά. Καθολου ασχετος δεν ειναι αλλα τελος παντων. Μα το θεμα ειναι οτι και παλι ο συμφορουμιτης του προτεινε ενα πληκτρολογιο το οποιο δεν πληρουσε αυτα που ηθελε ο ενδιαφερομενος. θελω να εχει αυτό το ρολακι (η κατι ατιστοιχο) στο αριστερο χερι που γυρνωντας το να ανεβοκατεβαινουν οι σελιδες και το άλλο κουμπακι σε όλα τα μαυρα πληκτρολογια δεν μπορεις να δεις τα γραμματα στο σκοταδι ?(δεν αναφέρομαι στα πληκρολογια με φωτειζομενα πληκτρα). κάθε βοηθεια ευπροδεκτη. Επισης προφανως και δεν μπορεις να δεις τα γραμματα στο σκοταδι.Γιαυτο το λογο ακριβως βγηκαν τα φωτιζώμενα πληκτρολογια. Τωρα στο ζουμι της υποθεσης.Θα προσπερασω το γεγονος οτι αν κοιταζε και ο ιδιος ο ενδιαφερομενος στο skroutz θα εβλεπε οτι πια δεν βγαινουν τετοια πληκτρολογια https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=keyboard ,και ας παμε στο ζουμι της υποθεσης. Σου βρίκα αυτό. Ελπίζω να μην παραβαίνω κανόνες με το ποστ μου. https://www.aggeliopolis.gr/dimos_thermis/yliko_perifereiaka/Microsoft_office_keyboard_12998877.htm Εγώ πάντως αν ποσταρα μία απορία σε ένα φορουμ, θα προτιμούσα να δώ μια απάντηση και ένα ενδιαφέρον απο την κοινότητα έστω 5 μέρες μετά παρά καθόλου. Εγινε λοιπον η παραπανω προταση που θελω να σταθω λιγο σε αυτην. Του προτεινεις λοιπον να αγορασει απο ενα ατομο το οποιο δεν γνωριζουμε αν ειναι αξιοπιστο ή οχι,ειναι σε τοποθεσια αρκετα μακρινη απο τον περισσοτερο κοσμο που μενει σε κεντρα πολεων,και αρα θα ηθελα να μας πεις. Σε περιπτωση που ο ενδιαφερομενος το αγοραζε το πληκτρολογιο με αποστολη και οταν το παραλαμβανε αν ειχε καποια απο τα πληκτρα και ηταν χαλασμενα(και ας μην το αναφερει)ή αν του χαλαγε μετα απο 3 μερες τι θα του απαντουσες του ενδιαφερομενου? Υπαρχουν καποια ρισκα οταν καποιος προτεινει ακριβα μτχ πραγματα χωρις εγγυηση.Οφειλες λοιπον οταν εκανες την παραπανω προταση να τον ενημερωσεις για αυτα? Δεν τον ξερω τον πωλητη απο το εν λογω site και μπορει οντως να ειναι αριστο το πληκτρολογιο ,αλλα και παλι παραμενει μια ανασφαλης αγορα.
denis_kos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Έχουμε όρεξη για κουβέντα βλέπω.. Πάμε λοιπόν.. Καθολου ασχετος δεν ειναι αλλα τελος παντων. Μα το θεμα ειναι οτι και παλι ο συμφορουμιτης του προτεινε ενα πληκτρολογιο το οποιο δεν πληρουσε αυτα που ηθελε ο ενδιαφερομενος. Φυσικά και είναι άσχετος. Δεν σχολίασα το γεγονός οτι δεν απάντησε κανεις. Σχολίασα αυτό που εξέλαβα ώς ειρωνεία. Επισης προφανως και δεν μπορεις να δεις τα γραμματα στο σκοταδι.Γιαυτο το λογο ακριβως βγηκαν τα φωτιζώμενα πληκτρολογια. Αναφέρει ξεκάθαρα ότι δεν μιλάει για φωτιζόμενα πληκτρολόγια. Πάμε και στο ζουμί. Σε περιπτωση που ο ενδιαφερομενος το αγοραζε το πληκτρολογιο με αποστολη και οταν το παραλαμβανε αν ειχε καποια απο τα πληκτρα και ηταν χαλασμενα(και ας μην το αναφερει)ή αν του χαλαγε μετα απο 3 μερες τι θα του απαντουσες του ενδιαφερομενου? Δεν τον ξερω τον πωλητη απο το εν λογω site και μπορει οντως να ειναι αριστο το πληκτρολογιο ,αλλα και παλι παραμενει μια ανασφαλης αγορα. Αν κάποιος μου ζητήσει Opel Astra του 98 και του το βρώ μέσω Car.gr στην κωλοπετινίτσα πρέπει να τον ενημερώσω να πάρει κ μηχανικό μαζί του για να κοιτάξει το αμάξι? Μήπως να κάνω και ένα σεμινάριο για ασφαλείς διαδυκτιακές συναλλαγές? Ο άνθρωπος είναι μεγάλος και υποθέτω ότι γνωρίζει και έχει ευθύνη των πράξεων και επιλογών του. Υπαρχουν καποια ρισκα οταν καποιος προτεινει ακριβα μτχ πραγματα χωρις εγγυηση.Οφειλες λοιπον οταν εκανες την παραπανω προταση να τον ενημερωσεις για αυτα? Define ακριβά.. 4ο€ ακριβό? Με το burger στα 10€? Νομίζω όποιος διαβάσει το τοπικ θα καταλάβει. Και να πώ και το εξής. Υπάρχει μια τάση περιέργη εδω μέσα. Όχι απαραίτητα κακή (ίσα ισα) αλλά είναι προβληματικός ο τρόπος μερικές φορές. Όταν κάποιος ρωτάει κάτι πολύ συγκεκριμένο πολλές φορές κατηγορείται ότι δεν λέει λεπτομέρειες για σύστήματα κτλ. Δεκτό ύπο την προυπόθεση ότι θέλουν οι υπόλοιποι να βοηθήσουν και να αποτρέψουν άπο μια λάθος αγορά. Όμως πολλές φορές γίνεται με άσχημο τρόπο. Όπως τις προάλλες που ρώτησα για ένα πολύ συγκεκριμένο μοντέλο τροφοδοτικού γύρισες εσύ προσωπικά και μου έλεγες να μυρίσεις νύχια και τα λοιπά. Το θέμα είναι λοιπόν, ότι αν έψαχνα ποιο μοντέλο θέλω θα το ρωτούσα απο μόνος. Την συγκεκριμένη στιγμή αυτό που ήθελα απο την κοινοτητα ήταν η έμπειρία της στο συγκεκριμένο μοντέλο μονο. Γενικά δεν χρειάζεται η ειρωνεία όταν όντως θες να βοηθήσεις. Αυτά απο μενα
Fulgore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2016 Ο άνθρωπος είναι μεγάλος και υποθέτω ότι γνωρίζει και έχει ευθύνη των πράξεων και επιλογών του. Define ακριβά.. 4ο€ ακριβό? Με το burger στα 10€? Νομίζω όποιος διαβάσει το τοπικ θα καταλάβει. Και να πώ και το εξής. Υπάρχει μια τάση περιέργη εδω μέσα. Όχι απαραίτητα κακή (ίσα ισα) αλλά είναι προβληματικός ο τρόπος μερικές φορές. Όταν κάποιος ρωτάει κάτι πολύ συγκεκριμένο πολλές φορές κατηγορείται ότι δεν λέει λεπτομέρειες για σύστήματα κτλ. Δεκτό ύπο την προυπόθεση ότι θέλουν οι υπόλοιποι να βοηθήσουν και να αποτρέψουν άπο μια λάθος αγορά. Όμως πολλές φορές γίνεται με άσχημο τρόπο. Όπως τις προάλλες που ρώτησα για ένα πολύ συγκεκριμένο μοντέλο τροφοδοτικού γύρισες εσύ προσωπικά και μου έλεγες να μυρίσεις νύχια και τα λοιπά. Το θέμα είναι λοιπόν, ότι αν έψαχνα ποιο μοντέλο θέλω θα το ρωτούσα απο μόνος. Την συγκεκριμένη στιγμή αυτό που ήθελα απο την κοινοτητα ήταν η έμπειρία της στο συγκεκριμένο μοντέλο μονο. Γενικά δεν χρειάζεται η ειρωνεία όταν όντως θες να βοηθήσεις. Αυτά απο μενα Με υποθεσεις ομως δεν γινεται δουλεια,κατι που θα γνωριζες αν ησουν πιο παλιος και ενεργος στο forum.Εχουν γινει πολλα περιστατικα και ακριβως απο ανθρωπους που εμπαιναν σε θεματα εκαναν κακες προτασεις,τους ακουγε ο ενδιαφερομενος και μετα κλαιγανε τα λεφτα τους.Δεν ειπα οτι και εδω αυτο ισχυει απλα το αναφερω ενημερωτικα. Επισης επειδη βλεπω και το γραφεις και πιο πανω(δεν θυμαμαι ακριβως για το τροφοδοτικο το περιστατικο)σε ποια κοινοτητα ακριβως αναφερεσαι και τι εμπειριες περιμενεις να διαβασεις? Το εχετε παρει χαμπαρι οτι στα περισσοτερα θεματα ζητημα να ειμαστε 5-6ατομα που βοηθανε στα περισσοτερα θεματα? Τι εμπειριες περιμενεις να διαβασεις?Ολα τα τροφοδοτικα εχουν περασει απο τα χερια μας ή ειμαστε τα 100-200ατομα οπως σε μεγαλα site του εξωτερικου για να εχουμε προσωπικη γνωμη/αποψη? Και η απαντηση μου πανω σε αυτο που ειπες. Αν εγω ανοιξω θεμα και ρωτησω γνωμη για αυτο το τροφοδοτικο ή εμπειρια https://www.skroutz.gr/s/5139767/Corsair-AXi-Series-AX1500i-80Plus-Titanium.html τοτε το πιο πιθανο ειναι ακριβως επειδη δεν το εχει σχεδον κανεις απο το Insomnia(ή τα παιδια που σχολιαζουν τελος παντων)να ρωτησουν για τι συστημα προοριζεται μηπως και προτεινουν πιο φθηνα τροφοδοτικα(που εχουν μια ιδεα). Στην περιπτωση του ts μιλαμε για πληκτρολογιο που ακριβως οπως ειπα δεν βγαινει πλεον σε παραγωγη.Γιαυτο ακριβως και δεν απαντησε κανεις γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει στην Ελληνικη αγορα. Μονο απο εξωτερικο αν υπαρχει σε καποιο site καποιο παρομοιο ή φυσικα στις αγγελιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα