spu8as Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Καλησπερα αν μεταφερω το pc και το monitor με το λεωφορειο μπορει να υπαρξει καποιο προβλημα?
tomato9 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 το μονιτορ καλυτερα βρες κουτι απο καποιο αναλογο για τη μεταφορα, γιατι ειναι επιφοβη. το pc no problem. φυσικα one at a time
paylidis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Mονο ο σκληρος εαν ειναι μηχανικός ίσως την ακουσει απο τους κραδασμους. Επίσης προσωπικά θα έβγαζα και την κάρτα γραφικών (εξω δει ξηλωμένη καρτα μαζι με την Pci express επειτα απο μεταφορά με λεωφορείο μεσα σε χαρτοκουτο και πονεσε η ψυχη μου). Εαν ήμουν στη θέση σου θα αγόραζα και τη διπλανη θεση ωστε να τα βάλω εκει και no problem)
pontez2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Τα έχω μεταφέρει άπειρες φορές με μηχανή. Μέχρι τωρα δεν ειχα προβλημα. Η Οθονη ομως στο κουτί της
zio10 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Mονο ο σκληρος εαν ειναι μηχανικός ίσως την ακουσει απο τους κραδασμους. Επίσης προσωπικά θα έβγαζα και την κάρτα γραφικών (εξω δει ξηλωμένη καρτα μαζι με την Pci express επειτα απο μεταφορά με λεωφορείο μεσα σε χαρτοκουτο και πονεσε η ψυχη μου). Εαν ήμουν στη θέση σου θα αγόραζα και τη διπλανη θεση ωστε να τα βάλω εκει και no problem) Εντάξει το βρίσκω λίγο υπερβολικό αυτό! Όπως γράφτηκε, βγάλε το δίσκο για καλό και για κακό και βάλ'τα σε κουτιά και τα δύο. Για την οθόνη αν έχεις το δικό της κουτί ακόμα καλύτερα.
jakegate7 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Το είχα κάνει πιο παλιά απο Ξανθη Καλαματα. Όλα σε ένα κουτί μαζί με την οθόνη τυλιγμένη σε μία κουρτίνα βγάλε σκληρό και κάρτα γραφικών και δεν θα έχεις προβλημα
bilya Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Εγω ειχα ζητήσει χάρη απο τον οδηγό να βαλω το pc διπλα απο τις αποσκευές εκει που έχουν κρεβατακι οι οδηγοί. Δεν το αρνήθηκε κ απλωσε ενα στρωματακι που ειχε κ το βαλαμε ξαπλα. Μονο σκληρους ειχα βγαλει.
Dinos_12345 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 μόνο τους σκληρούς βγάλε. Τους μηχανικούς, όχι τους ssd προφανώς. Εγώ με λεωφορείο δεν το επιχειρώ, γιατί είναι υπόθεση να τον πάω κηφισό αλλά και πάλι έχω laptop για τα ταξίδια.
veteranos123 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 μήπως θα ήταν καλό να βγει η ψύκτρα και κάρτα γραφικών ειδικά αν είναι γομάρια;
spu8as Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Κάρτα και σκληρός θα αφαιρεθεί σίγουρα. Αφού άμα τα τυλίξω και τα ασφαλίσω καλά δε θα έχω πρόβλημα είμαστε οκ. ΤΥ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα