akpe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Χαιρετώ!Από χτες μου έχει έρθει η συγκεκριμένη ενημέρωση (ΚΒ3176934) αλλά για κάποιο λόγο το λειτουργικό δε μπορεί να την εγκαταστήσει. Κατεβαίνει, εγκαθίσταται μεν μέσω του windows update, ζητάει επανεκκίνηση και με το που ξεκινάει βγάζει μήνυμα πως η εγκατάσταση δε μπόρεσε να γίνει και μπαίνει κανονικά.Δοκίμασα τον troubleshooter, δοκίμασα να το εγκαταστήσω «χειροκίνητα» κατεβάζοντας το αρχείο, τίποτε.Συμβαίνει σε κανέναν άλλον; Κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω;
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Την γλύτωσες.. Αστειεύομαι.. πρέπει όμως να μας πεις τον κωδικό λάθους που σου βγάζει για να σε βοηθήσουμε. 1
akpe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αυτό είναι το θέμα. Δεν βγάζει κανένα κωδικό λάθους! Στην επανεκκίνηση για την ολοκλήρωση της εγκατάστασης βγάζει μήνυμα πως δεν ήταν δυνατή η ενημέρωση, κάνουμε αναίρεση των αλλαγών (η κάτι τέτοιο) και μετά μπαίνει κανονικά. Αν πάω πάλι στο windows update μου ξαναβγάλει διαθέσιμη την ενημέρωση. Φαύλος κύκλος. Τέλος πάντων έκρυψα το συγκεκριμένο update από το hide/show updates για να μην κάνει κάθε λίγο και λιγάκι επανεκκίνηση μόνο του προσπαθώντας να το εγκαταστήσει. Με μια πρόχειρη αναζήτηση πάντως βρήκα κάποιες αναφορές στο συγκεκριμένο, χωρίς λύση όμως.
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Απο το update ναι δεν θα σου βγάλει κωδικό λαθους απο το stand alone όμως που είπες δεν σου βγάζει ? 1
akpe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ούτε εκείνο, ολοκληρώνει την εγκατάσταση κανονικά, ζητάει επανεκκίνηση, και πάλι τα ίδια, αδυναμία εγκατάστασης, reverting changes κ.λπ.
MoviemakerGr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Έχεις αλλον δίσκο με λειτουργικό πανω στον υπολογιστή ? Ο δίσκος σου με τα 10ρια ειναι Achi και Sata #0 η #1 το πρώτο δηλαδή της μητρικής σου ? Εχεις αλλους δισκους εξωτερικούς κουμπωμένους πάνω ?
rfc Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Πανε στο C:\Windows\SoftwareDistribution\Download και σβησε οτι εχει μεσα, κανε ρεσταρτ και ξαναδοκιμασε απο την αρχη.
akpe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Έχεις αλλον δίσκο με λειτουργικό πανω στον υπολογιστή ? Ο δίσκος σου με τα 10ρια ειναι Achi και Sata #0 η #1 το πρώτο δηλαδή της μητρικής σου ? Εχεις αλλους δισκους εξωτερικούς κουμπωμένους πάνω ? 1 και 3 αρνητικό, αλλά το 2 -νομίζω- πως δεν είναι στο πρώτο, SSD αν παίζει ρόλο. Υπάρχει τρόπος να το τσεκάρω χωρίς reboot διότι είμαι στη μέση δουλειάς; Πάντως, επίσης δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, άλλες αναβαθμίσεις (κάποιοι drivers αν θυμάμαι καλά) εγκαταστάθηκαν κανονικά. Πανε στο C:\Windows\SoftwareDistribution\Download και σβησε οτι εχει μεσα, κανε ρεσταρτ και ξαναδοκιμασε απο την αρχη. Και αυτό δοκιμάστηκε, τζίφος Θα περιμένω μάλλον μπας και κάποια στιγμή αποφασίσει να στρώσει μόνο του.
Xristaras12 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Πανε στο C:\Windows\SoftwareDistribution\Download και σβησε οτι εχει μεσα, κανε ρεσταρτ και ξαναδοκιμασε απο την αρχη. Σε μηχάνημα με windows 7 όταν δοκίμασα το παραπάνω έπρεπε να κλείσω το windows update service και μετά να διαγράψω ΚΑΙ τα Logs που βρίσκονται σε παραπάνω φακελο απ το softwareDistribution. Επειτα πέρασε τις ενημερώσεις που έβγαζε προβληματικές κανονικότατα. 1
akpe Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Απ'ότι φαίνεται είναι «γενικό» το πρόβλημα, ήδη βρίσκω περισσότερες αναφορές, οπότε μάλλον είναι θέμα της ms.
thepoint Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Να και μια σελίδα με το ιστορικό https://support.microsoft.com/en-us/help/12387/windows-10-update-history Σε μένα κανένα πρόβλημα σε 3 υπολογιστές ο ένας μάλιστα στα 32bit και παλιός όλα τρέχουν κανονικά σπουδαία δουλειά της microsoft με τα τωρινά δεδομένα. Αλλά να μη βγάζει κωδικό λάθους. Δοκίμασε με λογαριασμό διαχειριστή μήπως και υπάρχει εμπλοκή σε αυτό το σημείο καθώς και επανεκκίνηση από εκεί, τι να πω.
stelios5 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Για δοκίμασε να κλείσεις το Antivirus και ότι άλλο πρόγραμμα προστασίας και δοκίμασε να κάνεις πάλι Update.
akpe Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Update για τα updates! Τελικά ενώ άλλες ενημερώσεις τις έκανε κανονικά, όλες τις συγκεντρωτικές αδυνατούσε να τις εγκαταστήσει. Όπως πριν, κατέβαζε, έκανε επανεκκίνηση και μου έβγαζε σε μπλε οθόνη το «δεν ήταν δυνατή η εγκατάσταση των ενημερώσεων, αναίρεση αλλαγών» πριν με ξαναβάλει στο λειτουργικό. Τελικά έκανα repair install/upgrade χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό και περάστηκαν χωρίς να χαθεί τίποτα. Μένει να δούμε αν στην επόμενη συγκεντρωτική θα ξαναέχω θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα