2pac slcr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Hi guys..Ακούω και μεταλ και ραπ υπαρχει κανεις αλλος που να ακουει και τα 2 ειδη;; Γιατι πολλοι λενε κ καλα πως πρεπει να ακους ενα ειδος αλλιως δεν ξερεις απο μουσικη..Ποια ειναι η γνωμη σας; 1
astrosunnefo Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Το κάθε είδος έχει να σου προσφέρει κάτι, και το καθένα είναι για τη δική του ώρα/διάθεση. Αν θες τη γνώμη μου, βρίσκω ό,τι καλύτερο το να μην υπάρχουν μουσικές παρωπίδες. Όσο γι' αυτούς που λένε αυτό που λες, δεν βρίσκω κάποιο νόημα. Το θεωρώ: να 'χαμε να λέγαμε. Άλλωστε, το ίδιο θα μπορούσαν να πουν κι αυτοί που έχουν κατ' αποκλειστικότητα «εκλεπτυσμένα» ακούσματα (κλασική, όπερα, jazz κλπ). Αφενός ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του, οι οποίες θα πρέπει να είναι καθόλα σεβαστές, αφετέρου δεν ξέρω κατά πόσο στέκει αυτή η κόντρα στο τι είναι καλύτερο (γενικά μιλώντας, όχι μόνο στο παράδειγμα που έθεσες), αφού μιλάμε για ανόμοια είδη. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2016 Αυτοι που το λενε αυτο, ειναι προφανως βλακες και ατομα μικροτερης ηλικιας. Εγω για παραδειγμα ακουω μουσικη αναλογα με το mood μου. Θα βαλω να ακουσω και Τραπ, και newschool/oldschool Rap, θα ακουσω και πανκ και αλλες φορες θα βαλω να ακουσω και blues.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα