Προς το περιεχόμενο

rap & metal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi guys..Ακούω και μεταλ και ραπ υπαρχει κανεις αλλος που να ακουει και τα 2 ειδη;; Γιατι πολλοι λενε κ καλα πως πρεπει να ακους ενα ειδος αλλιως δεν ξερεις απο μουσικη..Ποια ειναι η γνωμη σας;

• Like 1
Δημοσ.

Το κάθε είδος έχει να σου προσφέρει κάτι, και το καθένα είναι για τη δική του ώρα/διάθεση.

Αν θες τη γνώμη μου, βρίσκω ό,τι καλύτερο το να μην υπάρχουν μουσικές παρωπίδες.

Όσο γι' αυτούς που λένε αυτό που λες, δεν βρίσκω κάποιο νόημα. Το θεωρώ: να 'χαμε να λέγαμε. Άλλωστε, το ίδιο θα μπορούσαν να πουν κι αυτοί που έχουν κατ' αποκλειστικότητα «εκλεπτυσμένα» ακούσματα (κλασική, όπερα, jazz κλπ). Αφενός ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του, οι οποίες θα πρέπει να είναι καθόλα σεβαστές, αφετέρου δεν ξέρω κατά πόσο στέκει αυτή η κόντρα στο τι είναι καλύτερο (γενικά μιλώντας, όχι μόνο στο παράδειγμα που έθεσες), αφού μιλάμε για ανόμοια είδη.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτοι που το λενε αυτο, ειναι προφανως βλακες και ατομα μικροτερης ηλικιας.

Εγω για παραδειγμα ακουω μουσικη αναλογα με το mood μου. Θα βαλω να ακουσω και Τραπ, και newschool/oldschool Rap, θα ακουσω και πανκ και αλλες φορες θα βαλω να ακουσω και blues. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...