anna_gr06 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Γεια σας!!Ψαχνω τωρα αρκετο καιρο κινητο μεχρι 300 ευρω που να εχει αρκετα καλη καμερα οντας γυναικα το χρησιμοποιω για φωτογραφιες αλλα επισης θελω να εχει και καλη μπαταρια,Εχω στο μυαλο δυο κινητα το xiaomi redmi note 3 pro και το galaxy a5 2016 πειτε μου την γνωμη σας και αν εχετε καποιο αλλο να μου προτεινετε let me know.Ευχαριστω εκ των προτερων!!!
Diamback Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Καλημέρα θα σου πω πολύ απλά ότι έχω και τα δυο κινητά και δε συγκρίνετε το ένα με το άλλο! απλά με το Redmi note 3 PRO θα πρέπει να ψαχτείς λίγο στην αρχή με τι βοήθεια τις κοινότητας για όπου υπάρχει μέχρι και νήμα για το θέμα καλύτερη φωτογραφία και ρυθμίσεις. Και μια σημαντική διαφορα από τα 2 αυτά κινητά είναι η μπαταρία .... διπλάσια και όχι μονο στα νούμερα !
MariannaX Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αν θες καλη καμερα μην πας στο xiaomi.Μετρια καμερα και μετριες selfies. Προτιμησε το A5 (σε ολα τα αλλα χειροτερο βεβαια απο το redmi 3 pro). Κοιταξε και το huawei p8. Αν δεν ειχε τα bootloops θα σου προτεινα g4 που ειδικα στο κομματι φωτογραφια ειναι αστερι. Μια αλλη προταση που θα σου εκανα,ειναι ενα καλομεταχειρισμενο galaxy s6.Στο υεμα φωτογραφια ειναι πολυ καλυτερο απο τα 2 που κοιτας και παιζει στις αγγελιες του ινσομνια στα 300 πανω κατω. 1
ziaba Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αν θες καλη καμερα μην πας στο xiaomi.Μετρια καμερα και μετριες selfies. Προτιμησε το A5 (σε ολα τα αλλα χειροτερο βεβαια απο το redmi 3 pro). Κοιταξε και το huawei p8. Αν δεν ειχε τα bootloops θα σου προτεινα g4 που ειδικα στο κομματι φωτογραφια ειναι αστερι. Μια αλλη προταση που θα σου εκανα,ειναι ενα καλομεταχειρισμενο galaxy s6.Στο υεμα φωτογραφια ειναι πολυ καλυτερο απο τα 2 που κοιτας και παιζει στις αγγελιες του ινσομνια στα 300 πανω κατω. +1 για το α5 θα ναι λουκούμι για την TS πολύ καλή κάμερα, μια χαρά μπαταρία ακριβώς αυτό που ζητάει νομίζω
stsamp Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Htc a9 από skroutz αλλά πιάσε το πρώτα στα χέρια σου αν μπορείς κάπου. Αποστολή από το BlackBerry DTEK 50 με τη χρήση Insomnia App
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 A5 2016 με κλειστά τα μάτια. Άντε με γειά σου.
Diamback Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Αν θες καλη καμερα μην πας στο xiaomi.Μετρια καμερα και μετριες selfies. Προτιμησε το A5 (σε ολα τα αλλα χειροτερο βεβαια απο το redmi 3 pro). Κοιταξε και το huawei p8. Αν δεν ειχε τα bootloops θα σου προτεινα g4 που ειδικα στο κομματι φωτογραφια ειναι αστερι. Μια αλλη προταση που θα σου εκανα,ειναι ενα καλομεταχειρισμενο galaxy s6.Στο υεμα φωτογραφια ειναι πολυ καλυτερο απο τα 2 που κοιτας και παιζει στις αγγελιες του ινσομνια στα 300 πανω κατω. Αρχικά μηλάτε για 2 διαφορετικά κινητά (Redmi 3 Pro και Redmi NOTE 3 Pro) τα έχω τωρα που σας γράφω και τα δυο στο γραφείο μου και αν δεις φώτο ι ακομα καλύτερα βίντεο απο το ένα και απο το άλλο θα σε πιάσουν τα γέλια. https://www.flickr.com/photos/97485966@N03/shares/01G1vN Ένα μικρό δίγμα από Redmi Note 3 Pro (13Mp και όχι 16Mp)
taslikos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 A5 χωρίς σκέψη δεν χρειαζεται αν δεν το έχεις ξανακάνει να μπλέκεις με ρομ με τα xiaomi παρτο να το χαρείς εχει και καλη κάμερα και ειναι και επώνυμο και εγγύηση θα έχεις απο εδώ. Μεγια σου
alex.fentagin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 nexus 5x 32gb meizu mx5 xiaomi redmi note 3 σε αύτα παίζεις στα χρήματα αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα