theseus Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μην περιμενεις πολλα απο την 6000. Ειναι μια απλη εισαγωγική σειρα. Παρόλα αυτα δεν της λειπει κατι. Εχει καλο εξοπλισμο. Τιμιο πανελ VA, εναν αξιοπρεπη scaler ο οποιος κανει καλα την δουλεια του σε σηματα 720p+ και απο κινηση λιγο καλύτερα απο τυπικες 50HZ χωρις ομως το ενοχλητικό judder και soap opera effect. Αν σε παιρνει για KU 6400 τοτε εκει θα δεις διαφορα. Παραυτα σε αυτην την τιμη δεν νομιζω οτι θα δεις κατι αλλο καλυτερο με κραυγαλέα διαφορα. Καλο θα ηταν να επιδιωξεις με καποιο τροπο να βρεις ενα μαγαζι να την εχει. Οτι και να λεω εγω, μεσα στα γουστα σου δεν γινεται να ειμαι. Μιλαω καθαρα απο τεχνικες και προσωπικές εμπειριες απο το εγκαταστατικο μου σε πελατες - γνωστους - καταστήματα. Review με δικα μου μετρικα δεν εχω πριλαβει να της κανω. Δεν θεωρω ομως οτι πεφτω εξω απο οτι εχω δει. δυστυχως δε με παιρνει σε λεφτα κατι παραπανω απο 700-750 ευρω....θα προσπαθησω φυσικα να επισκεφτω καποιο καταστημα αν και δυσκολα στην περιοχη που βρισκομαι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα