Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια θα διάλεγα;

Με ΟΤΕ TV και ταινίες τη μεγαλύτερη διάσταση στις 55 ίντσες χωρίς δεύτερη σκέψη και για τα 2 μέτρα απόσταση θα έλεγα κανένα πρόβλημα.

Λόγω καλύτερης συμπεριφοράς σε χαμηλής ανάλυσης σήμα θα έβαζα τη sony σαν πρώτη επιλογή επιπλέον έχει το android που υπερέχει σαν οικοσύστημα και δυνατότητες αν τις χρειαστείς στη πορεία παράδειγμα kodi.

θα τσεκαρω τις sony που προτεινεις και θα δω

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θεμα της υπεροχης αμφισβητείται στο τομεα ταχυτητας, σταθερότητας και στην ευκολια χρησης. Σαφως στο κομματι εφαρμογων δινει επιλογες πολλες. Παντως EISA πηρε το WEB-OS2

Το KODI δεν ειναι λυση ομως. Σημερα υπαραχει αυριο οχι. Τελος οσοι ειναι φαν της αναλυσης δεν ασχολούνται με KODI. Αγοραζουν μια TV με γνωμονα την ποιοτητα αρα θα βρουν και την ποιοτικότερη πηγη.

Δημοσ.

Το θεμα της υπεροχης αμφισβητείται στο τομεα ταχυτητας, σταθερότητας και στην ευκολια χρησης. Σαφως στο κομματι εφαρμογων δινει επιλογες πολλες. Παντως EISA πηρε το WEB-OS2

Το KODI δεν ειναι λυση ομως. Σημερα υπαραχει αυριο οχι. Τελος οσοι ειναι φαν της αναλυσης δεν ασχολούνται με KODI. Αγοραζουν μια TV με γνωμονα την ποιοτητα αρα θα βρουν και την ποιοτικότερη πηγη.

σε σονυ η πανασονικ ποια θα επαιρνες?

Δημοσ.

αυτη τη στιγμη, απο οσα εχω διαβασει, ψαξει, καταλαβει και συνειδητοποιησει τα τελευταια 3 χρονια, οι καλυτερες λυσεις (μιλαω για εικονα αυστηρα και ο,τι επακολουθο της εικονας δλδ πανελ, επεξεργαστες, scaler, klp) ειναι Samsung με τα VA-PSA πανελ και τις πολυ καλες τιμες, για τις φθηνες κατηγοριες, και LG με τα OLED panels για ακριβες κατηγοριες. 

αυτο σαν ενα πολυ γενικο συμπερασμα που εχω βγαλει εγω προσωπικα.  τωρα ενδιαμεσα, παιζουν και πολλα αλλα πραγματα ρολο, στην αγορα μιας τηλεορασης, οπως

το 3D (που πλεον εξασθενει και θα εξαφανιστει, κατα πως δειχνουν τα πραματα),

το SMART κομματι της τηλεορασης, που θεωρω της LG (WEB OS) το καλυτερο.

η Sony και η panasonic παιρνουν και αυτες IPS και VA πανελ, αλλα πιστευω οτι εχουν αρκετες αδυναμιες ακομα σε σχεση με LG - Samsung..! 

η SONY εχει βγαλει καποια δυνατα μοντελα τελευταια, αλλα -νομιζω (αν ειμαι λαθος, διορθωστε με)- οτι βγαινει πιο ακριβη στην αγορα απο τις αλλες.., σε αντιστοιχης κατηγοριας μοντελα.

ο graphist83 σαν πιο ειδικος, σου περιεγραψε με κριβεια τους λογους για τους οποιους αξιζει η 4k ακομα κι αν (νομιζεις) δεν χρειαζεσαι την αναλυση αυτη. ειναι -θεωρω αυτονοητο- οτι μια 4Κ τηλεοραση χρειαζεται καλυτερο Hardware για να αποδωσει τετιοα αναλυση. οποτε αυτοματα παιρνεις καλυτερο "κινητηρα".

και ειδικα αν ειναι σε ιδιες τιμες με μια FULL HD....!!     

Δημοσ.

σε σονυ η πανασονικ ποια θα επαιρνες?

Αν είχα το μαχαίρι στο λαιμό μάλλον Sony. Εφόσον όμως δεν το έχω καμία από τις δύο.

Δημοσ.

αυτη τη στιγμη, απο οσα εχω διαβασει, ψαξει, καταλαβει και συνειδητοποιησει τα τελευταια 3 χρονια, οι καλυτερες λυσεις (μιλαω για εικονα αυστηρα και ο,τι επακολουθο της εικονας δλδ πανελ, επεξεργαστες, scaler, klp) ειναι Samsung με τα VA-PSA πανελ και τις πολυ καλες τιμες, για τις φθηνες κατηγοριες, και LG με τα OLED panels για ακριβες κατηγοριες. 

αυτο σαν ενα πολυ γενικο συμπερασμα που εχω βγαλει εγω προσωπικα.  τωρα ενδιαμεσα, παιζουν και πολλα αλλα πραγματα ρολο, στην αγορα μιας τηλεορασης, οπως

το 3D (που πλεον εξασθενει και θα εξαφανιστει, κατα πως δειχνουν τα πραματα),

το SMART κομματι της τηλεορασης, που θεωρω της LG (WEB OS) το καλυτερο.

η Sony και η panasonic παιρνουν και αυτες IPS και VA πανελ, αλλα πιστευω οτι εχουν αρκετες αδυναμιες ακομα σε σχεση με LG - Samsung..! 

η SONY εχει βγαλει καποια δυνατα μοντελα τελευταια, αλλα -νομιζω (αν ειμαι λαθος, διορθωστε με)- οτι βγαινει πιο ακριβη στην αγορα απο τις αλλες.., σε αντιστοιχης κατηγοριας μοντελα.

ο graphist83 σαν πιο ειδικος, σου περιεγραψε με κριβεια τους λογους για τους οποιους αξιζει η 4k ακομα κι αν (νομιζεις) δεν χρειαζεσαι την αναλυση αυτη. ειναι -θεωρω αυτονοητο- οτι μια 4Κ τηλεοραση χρειαζεται καλυτερο Hardware για να αποδωσει τετιοα αναλυση. οποτε αυτοματα παιρνεις καλυτερο "κινητηρα".

και ειδικα αν ειναι σε ιδιες τιμες με μια FULL HD....!!     

Αν είχα το μαχαίρι στο λαιμό μάλλον Sony. Εφόσον όμως δεν το έχω καμία από τις δύο.

ευχαριστω και παλι για το χρονο σας...γενικα με το smart κομματι της τηλεορασης δεν σκοπευα να ασχοληθω ουτε με 4k αλλα με βαση τα μηνυματα σας εχετε δικιο,αν και ασχετος εδω...οποτε να κινηθω για samsung με va panel?...καποια ''καλα'' μοντελα για τη χρηση που θα κανω και στα χρηματα που διαθετω?

Δημοσ.

Κοντα στα 0,038 nits. Για την κατηγορια πολυ καλο. Το input lag επισης στα 24ms

ευχαριστω...στα αθλητικα η εικονα της KU6000 θα εχει θεμα?

Δημοσ.

Μιας και είναι στα 50 hz θα έχει, γενικά σαν εικόνα περισσότερο θέμα θα έχει με χαμηλής ανάλυσης περιεχόμενο εκεί ότι μηχανισμό και να βάλεις δεν μπορεί να κάνει θαύματα και θα δείχνει χειρότερη εικόνα εμφανή σε σχέση με μια μη 4k τηλεόραση.

Πως να στο πω το υπογράφω.

Κάτι για την αυξημένη ανάλυση θέλει την σωστή απόσταση πάνω από αυτή δεν την αντιλαμβάνεσαι απλά όπως δεν διαβάζεις πολύ μικρά γράμματα από μακριά δεν τα διακρίνεις. 

Για μόνιτορ είναι από τις καλύτερες επιλογές αυτή η σειρά για το χαμηλό lag και προπαντός το κόστος της.

Δημοσ.

Μιας και είναι στα 50 hz θα έχει, γενικά σαν εικόνα περισσότερο θέμα θα έχει με χαμηλής ανάλυσης περιεχόμενο εκεί ότι μηχανισμό και να βάλεις δεν μπορεί να κάνει θαύματα και θα δείχνει χειρότερη εικόνα εμφανή σε σχέση με μια μη 4k τηλεόραση.

Πως να στο πω το υπογράφω.

Κάτι για την αυξημένη ανάλυση θέλει την σωστή απόσταση πάνω από αυτή δεν την αντιλαμβάνεσαι απλά όπως δεν διαβάζεις πολύ μικρά γράμματα από μακριά δεν τα διακρίνεις. 

Για μόνιτορ είναι από τις καλύτερες επιλογές αυτή η σειρά για το χαμηλό lag και προπαντός το κόστος της.

οποτε ακυρη για αγορα εφοσον θα εχει θεμα σε αγωνες...να κοιταξω στα μοντελα των 100hz που αναφερθηκαν σε προηγουμενα μηνυματα η κατι αλλο σε samsung?γενικα εχω μπερδευτει τωρα...παλι καλα που δεν προχωρησα σε παραγγελια...

Δημοσ.

Και ομως δεν θα εχει. 50HZ την σημερων εποχη δεν ειναι οπωσδήποτε και προβλημα. Οι επεξεργαστές εχουν ξεφύγει. Το image interpolation κανει δουλεια. Μην κολλάμε σε παλιές θεωρειες.

Παλια στα PC τον λογο στους επεξεργαστές ειχαν τα GHZ. Τωρα οι πυρήνες και τα gigaflops.

Εισαγωγική TV ειναι μην περιμένεις υπεραποτελεσματα. Πάραυτα οχι δεν πρόκειται δεις αγώνα και να φριξεις οπως παλιά με τις παλιες 50ΗΖ wannabe premium με επιθετικο interpolation και αδυναμους επεξεργαστές που προσπαθούσαν να κανουν το αδύνατο.

Στην 6000 ειδα αγωνα ποδοσφαιρο και δεν μπορω να πω οτι με ενοχλησε κατι. Δεν ειχε την κινη μιας 7000 η W8XX αλλα κατι που να εκανε την θεαση της ανυπόφορη οχι. ουτε καν.

Theseus κατεβασε εναν αγωνα σε usb σοβαρής ανάλυσης και πηγαινε σε ενα μαγαζι να δεις. Αλλαζεις γνώμη αναλογα με το τι θα πει ο καθενας εδω ανα post. Ολοι εχουμε διαφορετική αποψη. Θα αλλάζεις γραμμή καθε παράγραφο?

Δοκιμασε και εσυ μονος και συζηταμε. 

Δημοσ.

Και ομως δεν θα εχει. 50HZ την σημερων εποχη δεν ειναι οπωσδήποτε και προβλημα. Οι επεξεργαστές εχουν ξεφύγει. Το image interpolation κανει δουλεια. Μην κολλάμε σε παλιές θεωρειες.

Παλια στα PC τον λογο στους επεξεργαστές ειχαν τα GHZ. Τωρα οι πυρήνες και τα gigaflops.

Εισαγωγική TV ειναι μην περιμένεις υπεραποτελεσματα. Πάραυτα οχι δεν πρόκειται δεις αγώνα και να φριξεις οπως παλιά με τις παλιες 50ΗΖ wannabe premium με επιθετικο interpolation και αδυναμους επεξεργαστές που προσπαθούσαν να κανουν το αδύνατο.

Στην 6000 ειδα αγωνα ποδοσφαιρο και δεν μπορω να πω οτι με ενοχλησε κατι. Δεν ειχε την κινη μιας 7000 η W8XX αλλα κατι που να εκανε την θεαση της ανυπόφορη οχι. ουτε καν.

Theseus κατεβασε εναν αγωνα σε usb σοβαρής ανάλυσης και πηγαινε σε ενα μαγαζι να δεις. Αλλαζεις γνώμη αναλογα με το τι θα πει ο καθενας εδω ανα post. Ολοι εχουμε διαφορετική αποψη. Θα αλλάζεις γραμμή καθε παράγραφο?

Δοκιμασε και εσυ μονος και συζηταμε.

σε ευχαριστω και παλι για το χρονο σου....δεν ειμαι γνωστης των τηλεορασεων και της τεχνολογιας τους για αυτο διστασα διαβάζοντας το 50hz...δυστυχως δεν γινεται να βρεθω σε καποιο καταστημα για αυτο και ζητησα βοηθεια εδω με βαση τα χρηματα που θελω να διαθεσω  και τη χρηση της τηλεορασης....

Δημοσ.

Μην περιμενεις πολλα απο την 6000. Ειναι μια απλη εισαγωγική σειρα. Παρόλα αυτα δεν της λειπει κατι. Εχει καλο εξοπλισμο. Τιμιο πανελ VA, εναν αξιοπρεπη scaler ο οποιος κανει καλα την δουλεια του σε σηματα 720p+ και απο κινηση λιγο καλύτερα απο τυπικες 50HZ χωρις ομως το ενοχλητικό judder και soap opera effect.

Αν σε παιρνει για KU 6400 τοτε εκει θα δεις διαφορα.

Παραυτα σε αυτην την τιμη δεν νομιζω οτι θα δεις κατι αλλο καλυτερο με κραυγαλέα διαφορα. 

Καλο θα ηταν να επιδιωξεις με καποιο τροπο να βρεις ενα μαγαζι να την εχει. Οτι και να λεω εγω, μεσα στα γουστα  σου δεν γινεται να ειμαι. Μιλαω καθαρα απο τεχνικες και προσωπικές εμπειριες απο το εγκαταστατικο μου σε πελατες - γνωστους - καταστήματα.

Review με δικα μου μετρικα δεν εχω πριλαβει να της κανω. Δεν θεωρω ομως οτι πεφτω εξω απο οτι εχω δει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...