j0hnn1e Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Έχω εδώ και 4-5 χρόνια ένα magic mouse, τόσο καιρό όλα καλά, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας δεν ήταν ποτέ εξαιρετική αλλά πλέον βάζω μπαταρία το πρωί και μέσα σε μερικές ώρες έχει τελειώσει (σήμερα μέσα σε 6 ώρες σταμάτησε να λειτουργεί). Το ίδιο γίνεται με φθηνές μπαταρίες και με duracel κλπ. Καμία ιδέα γιατί το drain ανέβηκε τόσο πολύ ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να παίζει ρόλο ; Οι ρυθμίσεις στον υπολογιστή είναι ίδιες, μπαίνει σε sleep κάθε τρεις και λίγο (και το mouse μαζί υποθέτω). OS 10.11.6
Dr.Fuzzy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ίδια ακριβώς περίπτωση με εσένα. 4-5 χρονών και το δικό μου και ξαφνικά εδώ και 3 μήνες κάνει ότι ακριβώς αναφέρεις. Δεν έχω βγάλει άκρη τι μπορεί φταίει.
taslikos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μήπως να ήταν τιποτα προβληματική η παρτίδα που πήρες;
j0hnn1e Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ίδια ακριβώς περίπτωση με εσένα. 4-5 χρονών και το δικό μου και ξαφνικά εδώ και 3 μήνες κάνει ότι ακριβώς αναφέρεις. Δεν έχω βγάλει άκρη τι μπορεί φταίει. Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι είναι το osx για κάποιο λόγο, γιατί χρονικά συμπίπτει η όλη ιστορία με την αναβάθμιση του λογισμικού, αλλά δεν μπορώ να φανταστώ το γιατί.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Πολύ πιθανό. Λογικά κάποιο θέμα με το power management του bluetooth sto mouse με αποτέλεσμα να λειτουργεί συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα