Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις άνοιξα το νέο λαπτοπ.

Αυτό που παρατήρησα αμέσως μόλις άνοιξε είναι ένα τρελό bleeding στην επάνω μόνο μεριά της οθόνης.

Το βλέπω όχι μόνο σε εντελώς μαύρο. Το βλέπω και όταν π.χ. η οθόνη δείχνει μπλε χρώμα.

Σας βάζω μια φωτογραφία σε μαύρο, γιατί ήταν λίγο δύσκολο με το κινητό να το πιάσω στο μπλε...

Πιστεύω πως πάει κατευθείαν για RMA καθώς δεν είναι κανένα entry level μοντέλο. Υποτίθεται πως η οθόνη του ότι είναι αρκετά καλή.

Αλλά για τα μάτια μου αυτό είναι απαράδεκτο...

Πιστεύετε ότι κάνω κάποιο λάθος;

Νομίζω πως είναι πρόβλημα καθώς το όλο ζήτημα προκύπτει μόνο σε αυτό το σημείο. Αν το panel ήταν όλο φτιαγμένο για να βγάζει αυτό το φως, θα το έβγαζε και στα υπόλοιπα σημεία. Αλλά μόνο αυτό το σημείο το βγάζει, γι'αυτό είναι ξεκάθαρα προβληματικό στα μάτια μου.

Αλλά θα ήθελα κι ένα πιο έμπειρο μάτι...

post-97273-0-42353900-1472067123_thumb.jpg

Δημοσ.

Επικοινώνησα με Asus και απευθείας RMA με διαδικασία DOA... Άντε να δούμε πότε θα έρθει η αντικατάσταση...

Δημοσ.

Την τελευταία φορά που επικοινώνησα με Asus - προς 3 ετίας- ακόμα περιμένω το μέιλ τους για DOA για να το δώσω στο Public.

Ευτυχώς έβγαλα άκρη επιτόπου με το Public.

Δημοσ.

Άμεση εξυπηρέτηση. Κανένα παράπονο... Αύριο μεθαύριο περιμένω το καινούριο μηχάνημα.

Δεν ξέρω βέβαια αν ο βασικός υπεύθυνος για την άμεση εξυπηρέτηση ήταν η ASUS ή το κατάστημα από το οποίο το αγόρασα... :P

Δημοσ.

Τα εξοδα αποστολης τα αναλαμβανει εξ ολοκληρου η asus για το rma;

Ναι. Το πήγαινε - έλα το αναλαμβάνουν οι εταιρείες πάντα, για όσο είσαι στην εγγύηση.

Δημοσ.

Λοιπόν φίλοι μου... Παρέλαβα σήμερα το νέο λαπτοπ.

Γενικά η διαδικασία ήταν η εξής:

- ειδοποίησα το κατάστημα για το πρόβλημα

- ενημέρωσαν την Asus

- με πήραν τηλέφωνο δίνοντάς μου το τηλ του support της Asus για να τους δηλώσω το πρόβλημα

- αφού μου έστειλε μέιλ η Asus (την επόμενη μέρα), μου είπαν να επικοινωνήσω πλέον με το κατάστημα

- επικοινώνησα και μου είπαν να πακετάρω το παλιό και να τους το στείλω καθως και να τους στείλω τη φωτογραφία με το πρόβλημα που είχα στείλει στην Asus

- το παρέλαβαν

- περίμεναν μέχρι να εγκρίνει η Asus το DOA μου το έστειλαν.

Παρασκευή έφυγε το προηγούμενο και Παρασκευή έφτασε το καινούριο.

Αυτό που νομίζω βέβαια είναι ότι χρωστάω ένα ευχαριστώ στο κατάστημα και όχι στην Asus καθώς νομίζω πως ακόμη και σήμερα δεν έχει εγκρίνει το DOA. Οπότε οι άνθρωποι μου έστειλαν καινούριο πριν τους δώσει το ΟΚ η Asus και ανέλαβαν αυτοί να ξεμπερδέψουν με το παλιό λαπτοπ.

Στα της οθόνης τώρα. Καμία σχέση η καινούρια με την προηγούμενη. Πολύ καλύτερη.

Το θέμα είναι ότι θα σας δείξω και θέλω να μου πείτε τη γνώμη σας.

Εγώ προσωπικά νομίζω πως είναι σε πολύ καλό επίπεδο καθώς η φωτογραφία είναι σε πολυ σκοτεινό δωμάτιο. Μόνο εκεί μπορώ να δω το bleeding που μπορείτε να δείτε στην πάνω αριστερα γωνία.

Το κινητό εντείνει λίγο το φαινόμενο.

Υπό κανονικό φως, δεν υπάρχει παρά απειροελάχιστο bleeding. Εξαφανίζεται πλήρως!

Στη θεση μου τι θα κάνατε; Θα διακινδυνεύατε άλλο ένα DOA;

Τα εξοδα αποστολης τα αναλαμβανει εξ ολοκληρου η asus για το rma;

Ναι φίλε μου, δεν πλήρωσα τίποτα εξτρά. Τώρα ποιος τα ανέλαβε δεν το γνωρίζω, πάντως ήταν οι εταιρείες.

post-97273-0-59701100-1472826720_thumb.jpg

Δημοσ.

Άρα η άποψή σου είναι ότι το κρατάω πλέον αυτό...

Κι εγώ έτσι λέω, αλλά μερικές φορές με πιάνει η τελειομανία μου και μου ρχεται να τους κάνω RMA μέχρι να μου στειλουν το τέλειο... Αλλά μάλλον για το τέλειο, χρειάζομαι OLED...

Δημοσ.

Άρα η άποψή σου είναι ότι το κρατάω πλέον αυτό...

Κι εγώ έτσι λέω, αλλά μερικές φορές με πιάνει η τελειομανία μου και μου ρχεται να τους κάνω RMA μέχρι να μου στειλουν το τέλειο... Αλλά μάλλον για το τέλειο, χρειάζομαι OLED...

Για το τέλειο, θα πρέπει να πάρεις τα χρήματα σου πίσω και να κοιτάξεις κάτι σε μη-ips.

Το 95% έχουν bleed , άλλες σε μικρό βαθμό - άλλες σε μεγαλύτερο.

Μόνο σε 12.5άρι λαπτοπ Hp μου έχει τύχει μηδενικό εντελώς bleed. Κατά τα άλλα, όλα τα υπόλοιπα που είχα στα χέρια μου είχαν , έστω και ελάχιστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...