DKNI Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Θελω να διαγραψω ΕΝΤΕΛΩΣ το account Με το οποιο συνδεομαι στο Facebook app που εχω στο iPad μου (iOS 9.3.3) καθως πρεπει να δωσω την ταμπλετα σε άλλο ατομο Δυστυχως δεν βρισκω τροπο απο το app να το κανω Δοκιμασα να κανω uninstall το app και να το ξανακατεβασω απο το Apple Store αλλα παλι με το που πω να συνδεθω μου δινει κανονικοτατα το Option να μπω με το Profil μου χωρις καν να ζηταει κωδικο btw στο Facebook messenger app μετα το uninstall/reinstall οντως δεν μου ειχε επιλογη το παλιο προφιλ, συνδεθηκε ο αλλος με το καινουριο και κομπλε, και στις επιλογες για accounts δεν υπαρχει πια το προφιλ μου Ομως στο μητρικο Fb app με ενα απλο tap στην οθονη μπαινει στο προφιλ Καμια ιδεα?
NikosKallithea Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν έχουν αυτά τα Apple;
DKNI Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 To βρηκα Επρεπε να παω απο Ρυθμισεις, να βρω στη λιστα συγκεκριμενα το Facebook (οπως και για το Twitter το ίδιο) και να κανω απο εκει διαγραφη account
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα