alexisnik19911 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 ακομα και το original Z μπορει να το σηκωσει.
king2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Υπάρχει μια γενική λυσσα με τις αναβαθμίσεις τα τελευταία χρόνια λες και το κινητό δεν δουλεύει αν δεν έχει την τελευταία. Δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα όπως νομίζετε. Όσοι έχετε μείνει στην 4.4 δεν δουλεύει το κινητό σας? Μην τρελαινεστε με τις αναβαθμίσεις. Όσοι θέλουν την τελευταία εφόσον η εταιρία τους δεν αναβαθμίζει τη συσκευή τους υπάρχουν και οι xda.
stevchrly Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 για τον λόγο αυτό πριν αγοράσεις οποιαδίποτε συσκευή κοιτάς ποιες συσκευές μπορεί να πάρουν αναβάθμίσεις από τους ντιβελοπερς και προχοράς σε αγορά, αλλιώς νεξους .........
BILL5 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Άφησε το τρολαρισμα πρώτα πρώτα το Ζ3 είναι από τον 9/2014 στην αγορά δλδ σε λίγο περασανε τα 2 χρόνια η αναβάθμιση θα γίνει γύρω στο 2017 οπότε σωστά σταμάτησε η υποστήριξη έκλεισε δύο χρόνια το κινητό πάρτε nexus για updates η Huawei
Neg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Υπάρχει μια γενική λυσσα με τις αναβαθμίσεις τα τελευταία χρόνια λες και το κινητό δεν δουλεύει αν δεν έχει την τελευταία. Δεν είναι τόσο σοβαρά τα πράγματα όπως νομίζετε. Όσοι έχετε μείνει στην 4.4 δεν δουλεύει το κινητό σας? Μην τρελαινεστε με τις αναβαθμίσεις. Όσοι θέλουν την τελευταία εφόσον η εταιρία τους δεν αναβαθμίζει τη συσκευή τους υπάρχουν και οι xda. Τα Rom της XDA δεν είναι όσο σταθερά και αξιόπιστα όσο τα Official. Επίσης ένας χρήστης θέλει τις τελευταίες ενημερώσεις για το SDK των εφαρμογών και για τις ενημερώσεις ασφαλείας που είναι το Α και το Ω.
AlienTechGR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Z2 και Z3 πολύ άνετα θα μπορούσαν... Κρίμα.... Και τα Z1/Z1 Compact θα μπορούσαν επίσης πολύ άνετα.
Demon Lord Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Οφ τόπικ αλλά μήπως έχει ακουστεί τίποτα για motog 4g 2nd gen;
theosk Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Απλα η λογικη ελεγε, πως απο την στιγμη που το Ζ1 πηρε την 5 και το Ζ2 την 6, το Ζ3 θα επρεπε να παρει τουλαχιστον την 7. Εκει νομιζω οφειλεται η γκρινια για τη μη αναβαθμιση της σειρας Ζ3
king2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Τα Rom της XDA δεν είναι όσο σταθερά και αξιόπιστα όσο τα Official. Επίσης ένας χρήστης θέλει τις τελευταίες ενημερώσεις για το SDK των εφαρμογών και για τις ενημερώσεις ασφαλείας που είναι το Α και το Ω. Κοίτα να σου πω εγώ πως το έχω. Έχω CM 2.5 χρόνια κοντά. Κάθε μήνα περνω τα official security και ποτέ δεν είχα θεμα. Σίγουρα υπάρχουν Roms που είναι out of date αλλα με CM κάθε λίγες μέρες έχω UPDATE και πάντα περνω από τους πρώτους τα security updates. Τώρα που βγήκε η nougat σε λίγο καιρό θα βγει cm14. Την περνάω και τέλος έχω. Αν περίμενα από samsung ακόμα θα ήμουν με Lolipop.
haHa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Η qualcomm δεν εδωσε/εβγαλε drivers για android N 7.0 για την καρτα γραφικων των snapdragon 800/801. Οποτε ολες οι συσκευες με snapdragon 800/801( sony z2, z3 ακόμα και motorola moto x 2nd gen του 2014 και nexus 5) δεν μπορούν να υποστηριχθούν επίσημα σε android 7.0 Nougat. 1
AlexKane Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Η qualcomm δεν εδωσε/εβγαλε drivers για android N 7.0 για την καρτα γραφικων των snapdragon 800/801. Οποτε ολες οι συσκευες με snapdragon 800/801( sony z2, z3 ακόμα και motorola moto x 2nd gen του 2014 και nexus 5) δεν μπορούν να υποστηριχθούν επίσημα σε android 7.0 Nougat. Ανεπίσημα, το 7 τρέχει εξαιρετικά στο 3ετίας N5 που έχω. Απλά, δεν έχει υποστήριξη για Vulkan. Τα ουσιαστικά προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν οι εφαρμογές και το SystemUI μεταβούν πλήρως σε Vulkan δίχως δυνατότητα fallback σε OpenGL-ES.
AntiCambeR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Είναι απλό.Αν αναβάθμιζε τα παλαιότερα μοντέλα θα υπήρχε μείωση πωλήσεων στα νεότερα.Το κάνουν γιατί μπορούν.
AlexKane Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Επίσης ένας χρήστης θέλει τις τελευταίες ενημερώσεις για το SDK των εφαρμογών και για τις ενημερώσεις ασφαλείας που είναι το Α και το Ω. Εδώ και χρόνια, το SDK δεν αποτελεί μέρος του ΛΣ, όπως στα μονολιθικά iOS & WinMo. Είναι μια εφαρμογή η οποία λαμβάνει αναβαθμίσεις κανονικά μέσω PlayStore χωρίς να χρειάζεται αναβάθμιση όλου του ΛΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα