ilias8513 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Καλησπέρα, θελω να παρω απο Κινα smartphone με budjet 200 ευρω περιπου. Το κυριο που με ενδιαφερει ειναι η αξιοπιστια, η μπαταρια και η καλη οθονη & touch. Παιχνιδια δεν παιζω. τι προτεινετε?
vste Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 αν θες αξιοπιστία δεν παίρνεις από Κίνα 2 Xiaomi εχω παρει εως τωρα (Redmi Note 3g και Redmi Note 3 Pro) και μου εχουν βγει σκυλια αξιοπιστιας και μπαταριας. Καλυτερα φιλε μου να παρεις LG που ειναι επωνυμο να φχαριστηθεις Boot Loop.. 5
ziaba Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 2 Xiaomi εχω παρει εως τωρα (Redmi Note 3g και Redmi Note 3 Pro) και μου εχουν βγει σκυλια αξιοπιστιας και μπαταριας. Καλυτερα φιλε μου να παρεις LG που ειναι επωνυμο να φχαριστηθεις Boot Loop.. τότε δώστου εσύ εγγύηση για τον Κινέζο που θα πάρει
turbat0s Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Άλλο εγγύηση, άλλο αξιοπιστία. Αν θες εγγύηση μην πας σε κινέζο (βέβαια και με τις ελληνικές εγγυήσεις μην είσαι σίγουρος ότι θα βγάλεις άκρη αν χρειαστεί). Αν θες αξιοπιστία, άφοβα xiaomi. 1
newsformobiles Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Συμφωνώ! Η Xiaomi είναι πολύ αξιόπιστη. Για κινητό κοιτάς το Redmi Note 3 Pro. Δες στο kimovil από που συμφέρει να το πάρεις. Είναι στα 150€ εάν θυμάμαι καλά η χαμηλότερη τιμή. 1
ziaba Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Άλλο εγγύηση, άλλο αξιοπιστία. Αν θες εγγύηση μην πας σε κινέζο (βέβαια και με τις ελληνικές εγγυήσεις μην είσαι σίγουρος ότι θα βγάλεις άκρη αν χρειαστεί). Αν θες αξιοπιστία, άφοβα xiaomi. Συμφωνώ άλλα πάνε μαζί αυτά μονό με την εγγύησή είσαι καλυμμένος σε περίπτωσή στραβής και όχι μονό επειδή η συσκευή λέγετε xiaomi, apple, samsung, bling-bling κτλ
newsformobiles Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Συμφωνώ άλλα πάνε μαζί αυτά μονό με την εγγύησή είσαι καλυμμένος σε περίπτωσή στραβής και όχι μονό επειδή η συσκευή λέγετε xiaomi, apple, samsung, bling-bling κτλΥπάρχει η εγγύηση του ενός έτους που σε σοβαρά μαγαζιά δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα.
ziaba Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Υπάρχει η εγγύηση του ενός έτους που σε σοβαρά μαγαζιά δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα. ποια σοβαρά μαγαζιά στην Κίνα ?
ilias8513 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Κι εγω για το Redmi Note 3 Pro προσανατολιζομαι αλλα ηθελα να δω μηπως υπαρχει και καμια αλλη προταση. Περιμενουμε κατι καλο να βγει το επομενο διαστημα ωστε να αξιζει να περιμενω λιγακι? (P.S. συγγνωμη αλλα δεν προκειται να πεσω θυμα μαρκετινγκ να δωσω τα διπλα λεφτα για ιδιο κινητο.)
ziaba Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Κι εγω για το Redmi Note 3 Pro προσανατολιζομαι αλλα ηθελα να δω μηπως υπαρχει και καμια αλλη προταση. Περιμενουμε κατι καλο να βγει το επομενο διαστημα ωστε να αξιζει να περιμενω λιγακι? (P.S. συγγνωμη αλλα δεν προκειται να πεσω θυμα μαρκετινγκ να δωσω τα διπλα λεφτα για ιδιο κινητο.) και να βγει κάτι καλύτερο απ το rn3pro θα ναι ακριβό πάνω από το budget σου ...
newsformobiles Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 ποια σοβαρά μαγαζιά στην Κίνα ?Vickmall, geekbuying, yeso521, coolicοοl. Τέτοια μαγαζιά.
Fulgore Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 συγγνωμη αλλα δεν προκειται να πεσω θυμα μαρκετινγκ να δωσω τα διπλα λεφτα για ιδιο κινητο Δεν σε πιασα σε αυτο. Vickmall, geekbuying, yeso521, coolicοοl. Τέτοια μαγαζιά. http://www.insomnia.gr/topic/618851-%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%B7-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CE%BC%CE%B1/page-4? Και πιο παλια ειχαμε κρουσματα. Γενικα αξιοπιστια και κινεζικα κινητα δεν πανε μαζι. 1
ilias8513 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 επειδη δεν με ενδιαφερει να εχει ελληνικο μενου το κινητο (εκτος απο ελληνικο πληκτρολογιο) να επιλεξω αυτη Official Stable Global Rom(OTA update&No Greek Language)??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα