king2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Η Apple έχει από τα χειρότερα after sale support στο Hardware κομμάτι. Πολλά περιστατικά που μετά τον χρόνο δεν αναγνωρίζουν ούτε εγγυήσεις ούτε τίποτα. Και να το καταλάβω σε ένα κινητό των 60 ευρώ αλλά σε αυτές τις τιμές είναι ντροπή. Μου χάλασε το Bluetooth σε τηλεόραση 1100 ευρώ 2 μήνες πριν λήξει η εγγύηση των 2 χρόνων. Ήρθε τεχνικός την πήρε την έφτιαξε την έφερε δεν έδωσα μια. Το ίδιο και σε ενισχυτή Sony με καμμενη πλακέτα. Αυτές είναι σοβαρές εταιρίες και όχι τα καραγκιοζιλικια του ενός χρόνου. Πραγματικά ντροπη αλλά ποιος έχασε την αξιοπρέπεια του για να την βρει η Apple.
Neg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Η Apple έχει από τα χειρότερα after sale support στο Hardware κομμάτι. Πολλά περιστατικά που μετά τον χρόνο δεν αναγνωρίζουν ούτε εγγυήσεις ούτε τίποτα. Και να το καταλάβω σε ένα κινητό των 60 ευρώ αλλά σε αυτές τις τιμές είναι ντροπή. Μου χάλασε το Bluetooth σε τηλεόραση 1100 ευρώ 2 μήνες πριν λήξει η εγγύηση των 2 χρόνων. Ήρθε τεχνικός την πήρε την έφτιαξε την έφερε δεν έδωσα μια. Το ίδιο και σε ενισχυτή Sony με καμμενη πλακέτα. Αυτές είναι σοβαρές εταιρίες και όχι τα καραγκιοζιλικια του ενός χρόνου. Πραγματικά ντροπη αλλά ποιος έχασε την αξιοπρέπεια του για να την βρει η Apple. Σου χάλασε εσένα προσωπικά πήγες σε Apple Store και σε αγνόησαν; Proof or never happened.
haHa Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Το κάνει! Εμένα μου αλλάξανε μπαταρία εκτός 1ου χρόνου εγγύησης, συγκεκριμένα στον 1.5 χρόνο. Αποδεικτικά της επισκευής διαθέσιμα για όποιον το αμφισβητήσει. Σε εμενα και σε γνωστους μου δεν το εκανε και η επισημη θεση της ειναι αυτη που βρισκεται στην σελιδα της: Δινει μονο 1 χρονο εμπορικη εγγυηση. Μακαρι να αρχισει να δινει σε ολους (εστω και ατυπα) 2 χρονια εγγυηση, οπως εκανε σε εσενα και οπως φαινεται να κανει εδω και λιγα χρονια με τα iPhone.
king2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Σου χάλασε εσένα προσωπικά πήγες σε Apple Store και σε αγνόησαν; Proof or never happened. Δεν ειχα Apple ποτέ αλλά φίλοι που είχαν παλιότερα λένε τα χειρότερα για το service και την εγγύηση μόνο 1 χρόνου. Ο haHa το γράφει στο πιο πάνω ποστ. Έτσι είναι τι να κάνουμε όταν δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στον πελάτη. Και άλλες εταιρίες το κάνουν αυτό αλλά το θράσος της Apple δεν το έχω ξανά δει.
Neg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δεν ειχα Apple ποτέ αλλά φίλοι που είχαν παλιότερα λένε τα χειρότερα για το service και την εγγύηση μόνο 1 χρόνου. Ο haHa το γράφει στο πιο πάνω ποστ. Έτσι είναι τι να κάνουμε όταν δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στον πελάτη. Και άλλες εταιρίες το κάνουν αυτό αλλά το θράσος της Apple δεν το έχω ξανά δει. Case Closed. Αν δεν είχες ποτέ δεν μπορείς να σχηματίσεις γνώμη. Φίλοι φίλου του περιπτερά που μου είπαν. Παπαρολογίες να έχουμε να λέμε. Αντί να μπαίνεις και να ρίχνεις λάσπη με πράγματα που δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου, κοίτα να δοκιμάσεις πρώτα και μετά να μιλήσεις. 1
king2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Case Closed. Αν δεν είχες ποτέ δεν μπορείς να σχηματίσεις γνώμη. Φίλοι φίλου του περιπτερά που μου είπαν. Παπαρολογίες να έχουμε να λέμε. Αντί να μπαίνεις και να ρίχνεις λάσπη με πράγματα που δεν έχεις πιάσει στα χέρια σου, κοίτα να δοκιμάσεις πρώτα και μετά να μιλήσεις. Άστο να μου λείπει. Φτάνει που δουλεύει το 12% που έχει iphone δεν χρειάζονται άλλοι. Ο haHa παραπάνω που έχει Apple τα είπε πολύ όμορφα. Apple arvato έχουν τα χειρότερα service αν και η δεύτερη πάλι δίνει 2 χρονια. Αλλά είπαμε 0 σεβασμός στον πελάτη για αυτό και πέφτει συνεχώς σε πωλήσεις τελευταία.
Neg Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Άστο να μου λείπει. Φτάνει που δουλεύει το 12% που έχει iphone δεν χρειάζονται άλλοι. Ο haHa παραπάνω που έχει Apple τα είπε πολύ όμορφα. Apple arvato έχουν τα χειρότερα service αν και η δεύτερη πάλι δίνει 2 χρονια. Αλλά είπαμε 0 σεβασμός στον πελάτη για αυτό και πέφτει συνεχώς σε πωλήσεις τελευταία. Εγώ μίλησα για Apple Store εσύ προφανώς αναφαίρεσαι όπως πάντα σε κάτι άλλο.
karaLRS Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μόνος μου είδα τύπισσα με το s6 στην κωλότσεπη να κάθεται σε ένα τοιχάκι και μετά αφού χτύπησε το κινητό το έβγαλε από την κωλότσεπη και κλαιγόταν γιατί το γυαλί πίσω ράγισε. Proof or it didn't happen.. Τέτοιες ιστορίες άπειρες 1
ploumouris Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Οπότε τώρα ξαφνικά φαντάζομαι πως όσοι έχετε iphone, έχετε πειστεί πως υπάρχει πρόβλημα με τις οθόνες σας??? Με αυτόν τον συλλογισμό ούτε εμείς που έχουμε Note πρέπει να πειστούμε ότι είναι πιό αργά κι από ριπλέι; Σωστά;
alejsalonica Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Μάλλον κάποιοι έχουν πρόβλημα κατανόησης, είπαμε όπως όλα τα προϊόντα που πωλούνται εντός ΕΕ, έτσι και το iPhone έχει δύο (2) χρόνια εγγύηση.Νομίζω ότι το έγραψα όσο πιο απλά μπορούσα.... 1
angelok Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ψεύδη και λασπολογίες. Sent from my iphone 11. 1
king2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Ψεύδη και λασπολογίες. Sent from my iphone 11. Καλα στο μέλλον υπάρχει ακόμα Apple και έχει βγάλει και το Apple 11? Φτου. 1
zoranb Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Παιδιά μόνο για το 6 και 6plus υπάρχουν αυτά τα θέματα; Τα ταχύτερα 6S και 6Splus είναι εντάξει;
king2009 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Παιδιά μόνο για το 6 και 6plus υπάρχουν αυτά τα θέματα; Τα ταχύτερα 6S και 6Splus είναι εντάξει; Ναι και λογικά δεν θα είναι όλα αλλά συγκεκριμένες παρτίδες όπως γίνεται τις περισσότερες φορές με κάποιο λάθος και βγαίνει όλη η παρτίδα έτσι.
andreashellas Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Θελεις να παραθεσεις τον αριθμο του νομου που επικαλεισαι και που γραφει "ξεκαθαρα για 2 ετη εγγυησης"; Κατι μου λεει οτι δεν θα παρατεθει αριθμος νομου. Y.Γ.: Μαγαζια κολοσσοι, οπως το amazon.de, amazon.co.uk (δεν μιλαμε για μαγαζακια) κλπ και κατασκευαστες οπως η asus, apple, dell, hp, microsoft, acer, sony, motorola συνεχιζουν και πουλανε διαφορα ηλεκτρονικα προιοντα με 1 χρονο εμπορικη εγγυηση, απλα γιατι δεν ειναι υποχρεωμενοι για παραπανω. Σταματηστε να παραπλανειτε τον κοσμο. Σας προτρεπω να μπειτε λοιπον στη σελιδα της ευρωπαικης ενωσσς για τα δικαιωματα του καταναλωτη οπου υπαρχει ελληνικο νουμερο και ευχαριστως θα σας ενημερωσουν ξεκαθαρα καινθας σας αποστειλουν το νομο με υπογραμμισμενο το κομματι που σας αφορα. Και φυσικα υπαρχει προδεδικασμενο απο αποφασεις δικαστηριων και ομαδικες αγωγες, αγωγες απο συλλογους καταναλωτων κτλ. Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα. σταματηστε να παραπλανειτε οσοι λετε το αντιθετο για δικους σας λογους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα