Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με απασχολει το γιατί,πέρα απ το οτι οφειλεται σε κατασκευαστικο ζήτημα.

Ειναι μια λαθος βιδα?Ειναι για τον π..άτο    το αλουμίνιο?Ειναι αναδρομος ο ερμης της οθόνης?Αν ειναι κατασκευαστικο,ειναι κατασκευαστικο.

Τα κινητά μπαινουν και στην κωλότσεπη.Αυτο ειναι γεγονος.Και το ξερουν και αυτοι που τα κατασκευάζουν.

Εκτός και αν οι ΜΟΝΟΙ που βάζουν τα κινητα στην κωλοτσεπη ειναι οι κατοχοι των δύο αυτων συσκευών.

Και στο φινάλε,δεν τα εβαλαν κατω να τα χτυπάνε με βαριά.

Ψησου να διαβάσεις και το αρθρο στα αγγλικα και να μην βασιστεις στην μετάφραση.

A whole new world.

Όταν αγοράζεις 800€ συσκευή η οποία είναι από γυαλί και σατέν τύπου αλουμίνιο σε τέτοιο πάχος ή μπρος πίσω γυαλί όπως το Galaxy ή από σώμα μαγνησίου που είναι 3 φορές πιο ευαίσθητο από το αλουμίνιο (Huawei) δεν κάθεσαι 50/60 κιλά ή μπορεί και παραπάνω άνθρωπος με τον κώλο σου πάνω στην ακριβή συσκευή. Ειδικά αν η επιφάνεια που κάθεσαι είναι σκληρή, τσιμέντο, πέτρα, παγκάκι. Μόνος μου είδα τύπισσα με το s6 στην κωλότσεπη να κάθεται σε ένα τοιχάκι και μετά αφού χτύπησε το κινητό το έβγαλε από την κωλότσεπη και κλαιγόταν γιατί το γυαλί πίσω ράγισε. 

• Like 4
  • Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

IPhone 6+ 1,5 χρόνος χρήσης εκτός εγγύηση apple. Παρουσίασε πρόβλημα. Περνώ τηλέφωνο την apple μου λένε είναι εκτός εγγύησης και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ρωτάω για το άρθρο που παρέθεσα και μου λένε ότι αν το ζητήσω μπορεί να γίνει επισκευή εντός εγγύησης. Τηλέφωνο στο επίσημο σέρβις apple στην Ελλάδα ρωτάω για το τηλέφωνο μου λένε εκτός εγγύησης. Πάμε πάλι τα ιδιά έχει εγγύηση πρέπει να το ζητήσω γραπτώς, θα αλλά πρέπει να έχει γίνει αγορά από χώρα εντός ΕΕ και να έχει απόδειξη και όχι τιμολόγιο. Πλέον αν καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών της apple αναφέρει τον νομό πριν σε σύνδεση με υπάλληλο. Είναι το τρίτο τηλέφωνο που μου αλλάζουν μετρά τον 1,5 χρόνο

Για ΗΡ δεν εχω προσωπικη εμπειρια

Όντως τώρα? έχει σημασία αν το πήρες με απόδειξη ή τιμολόγιο?!?

Αυτό με την απόδειξη και το τιμολόγιο ποτέ δεν το κατάλαβα κι εγώ!

Δημοσ.

Με αποδειιξη ή τιμολογιο εχεις εγγυηση 2 χρονια.το στελνεις infoquest και ολα κομπλε.γινεται αντικατασταση με ανακατασκευασμενο. Τι ισχυει με το νομο υπαρχει βεβαια μια συγχυση αλλα το θεμα ειναι οτι η infoquest δεχεται 2 χρονια εγγυηση!!

Δημοσ.

Όταν αγοράζεις 800€ συσκευή η οποία είναι από γυαλί και σατέν τύπου αλουμίνιο σε τέτοιο πάχος ή μπρος πίσω γυαλί όπως το Galaxy ή από σώμα μαγνησίου που είναι 3 φορές πιο ευαίσθητο από το αλουμίνιο (Huawei) δεν κάθεσαι 50/60 κιλά ή μπορεί και παραπάνω άνθρωπος με τον κώλο σου πάνω στην ακριβή συσκευή. Ειδικά αν η επιφάνεια που κάθεσαι είναι σκληρή, τσιμέντο, πέτρα, παγκάκι. Μόνος μου είδα τύπισσα με το s6 στην κωλότσεπη να κάθεται σε ένα τοιχάκι και μετά αφού χτύπησε το κινητό το έβγαλε από την κωλότσεπη και κλαιγόταν γιατί το γυαλί πίσω ράγισε. 

Ναι,εχεις συμπερανει τώρα  ομως αυθαιρετα οτι ο λογος του προβληματος ειναι πως καθισε καποια πανω του,και κανουμε συζητηση σε αυτή την βάση.

Για την ώρα,το μονο γεγονος ειναι το προβλημα.

Τα άλλα ειναι εικασίες.

Kαι τι δηλαδή,ξαφνικά αρχισαν ολοι να καθονται πανω στα κινητά τους?

Δημοσ.

Ναι,εχεις συμπερανει τώρα  ομως αυθαιρετα οτι ο λογος του προβληματος ειναι πως καθισε καποια πανω του,και κανουμε συζητηση σε αυτή την βάση.

Για την ώρα,το μονο γεγονος ειναι το προβλημα.

Τα άλλα ειναι εικασίες.

Kαι τι δηλαδή,ξαφνικά αρχισαν ολοι να καθονται πανω στα κινητά τους?

Μιλάμε για μικρή ποσότητα 100-200 ίσως 300 συσκευές. Πόσα εκατομμύρια πουλήθηκαν σύνολο και ποιες είναι οι πιθανότητες αυτών από αυτά τα εκατομμύρια που κάθισαν πάνω στην συσκευή;

• Like 1
Δημοσ.

Καθως πλησιαζουν τα δευτερα γενεθλια,καθως βγαινουν απο την εγγυηση,και καθως ερχεται το 7..... Χμμμμμ

I see what you did there..... :)

Δημοσ.

Μιλάμε για μικρή ποσότητα 100-200 ίσως 300 συσκευές. Πόσα εκατομμύρια πουλήθηκαν σύνολο και ποιες είναι οι πιθανότητες αυτών από αυτά τα εκατομμύρια που κάθισαν πάνω στην συσκευή;

Ας αραξουμε τοτε  1-2 βδομάδες να δούμε τωρα που βγηκε στην φόρα πως θα εξελιχθει η φάση και αν θα βγουν στην επιφάνεια και άλλοι που νόμιζαν οτι μόνο αυτοι ειχαν το προβλημα.

Δημοσ.

Αλίμονο, όπως και κάθε εταιρία η Apple δεν είναι τέλεια. Μάλιστα έιμαι της γνώμης ότι ο Cook δεν είναι ο κατάλληλος για CEO στην εταιρία. Μπορεί ο Jobs να ήταν ο μεγαλύτερος μ.. από θέμα χαρακτήρα αλλά ήταν ικανότατος CEO που κατάφερε πολλά. Με ενοχλούν και εμένα αρκετά στην εταιρία τον τελευταίο καιρό. Όπως το ότι αφοσιώνεται πιο πολύ στο PC Wannabe iPad Pro και στα iPhone αντί να βγάλει τα καινούργια Mac νωρίτερα όπως έκανε στο παρελθόν ο Jobs. Αλλά περι ορέξεως. Όπως και το ότι θα μπορούσε να βάλει στα 4,7" iPhone την οθόνη που έχει βάλει στο Plus αλλά και πάλι τι να κάνουμε γνωστές οι συνήθειες αυτής της εταιρίας σε κάποιους τομείς. Το θέμα είναι ότι δεν παύει να έχει από την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών και να προσφέρει μία ομαλή και όμορφη εμπειρία χρήσης στις συσκευές της. Απλά μερικοί βλέπουν μόνο ότι τους συμφέρει και βρίσκουν αφορμή σε κάθε άρθρο να πουν πόσο κακιά είναι σαν εταιρία. Εγώ χρειάστηκα βοήθεια από την εξυπηρέτηση πελατών γιατί δεν μπορούσα να αποκτήσω πρόσβαση στις ερωτήσεις ασφαλείας μου. (Κατοικώ στην Γερμανία) αλλά επειδή το βρήκα πιο πρακτικό πήρα τηλέφωνο στην έδρα εξυπηρέτησης στην Ιρλανδία. Επειδή τότε οι απαντήσεις μου ήταν στα Ελληνικά έψαξαν να με συνδέσουν με την έδρα στην Αθήνα και δεν το κατάφεραν για το ΧΨ λόγο. Οπότε προσφέρθηκαν να βρουν Έλληνα υπάλληλο στην έδρα τους και μετά από 3 λεπτά με πήρε από το γραφείο του τηλέφωνο για να με εξυπηρετήσει και μου έλυσε το πρόβλημα σε μερικά λεπτά. Επίσης όταν παράγγειλα το Apple Watch (Έφυγε για πούλημα αφού ήταν από τα κακά που αναφέραμε παραπάνω) είχε τις γνωστές καθυστερήσεις, λοιπόν η υπάλληλος η οποία με είχε εξυπηρετήσει για την Online παραγγελία στο Apple Store μου έδωσε το E-Mail της και τον αριθμό τηλεφώνου της για να μπορώ να ρωτήσω ότι θέλω και να με εξυπηρετήσει ανά πάσα στιγμή. Πράγμα που όντως έκανε με ανταπόκριση μερικών λεπτών. Οπότε όπως είπα και παραπάνω μερικοί βρίσκουν χουσούρια σε σημεία που δεν υπάρχουν μόνο και μόνο για να κράξουν. 

Μαλιστα .... ε ναι ετσι τα βλεπω κι εγω τα πραγματα με την μηλοεταιρια που τυγχανει να ειμαι φαν και πελατης χρονια αλλα ναι μερικοι απο τα αντιπαλα στρατοπεδα ναι το παρατραβανε ...αλλα εγω γελαω... ναι μεν δεν εχω αγορασει μετα το 5σ τιποτα αλλα δεν παιζεται σαν εταιρια και το ξερουν ολοι και ειτε πελατες ειτε χειτερς ειτε η τωρινη της ομαδα και ο σεο παει να την εξαφανισει η να την κανει ιδια με αλλες ...εδω το ιοσ το εκανε σχεδον σαν τα ανδροιδ και ολο και επιθεσεις ακουω και ολο και προβληματα ... με εχει απομακρυνει πολυ η νεα μετα τζομπς φιλοσοφια και τακτικη σχεδιασμου και υλικων της νεας ανεγκεφαλης ομαδας διοικησης της

Δημοσ.

Έλα μην τους το χαλάς

Τι να χαλασει, ειναι δεν ειναι samsung δεν αλλαζει το νοημα του επιχειρηματος. Ηρθες εσυ και το αλλο το παλικαρι σε thread με ενα προβλημα του iFail 6 να μας πεις για τη Samsung. Το ξερω, τσουζει, θα το ξεπερασεις ομως.

Αυτα τα κανει το 5χρονο στο νηπιαγωγειο οταν του λεει η νταντα να κανει ησυχια. "Μα γιατι μονο εγω, και ο Κωστακης μιλαει!!". Καλη ωριμανση

Δημοσ.

Τι να χαλασει, ειναι δεν ειναι samsung δεν αλλαζει το νοημα του επιχειρηματος. Ηρθες εσυ και το αλλο το παλικαρι σε thread με ενα προβλημα του iFail 6 να μας πεις για τη Samsung. Το ξερω, τσουζει, θα το ξεπερασεις ομως.

Αυτα τα κανει το 5χρονο στο νηπιαγωγειο οταν του λεει η νταντα να κανει ησυχια. "Μα γιατι μονο εγω, και ο Κωστακης μιλαει!!". Καλη ωριμανση

Να θυμηθούμε τα εκατοντάδες προβλήματα που έβγαλαν οι τρομερές ναυαρχίδες της Shamesung στο παρελθόν; Γιατί εδώ μιλάμε για μερικές εκατοντάδες κομμάτια από τα εκατομμύρια που πούλησαν. 

Δημοσ.

Να θυμηθούμε τα εκατοντάδες προβλήματα που έβγαλαν οι τρομερές ναυαρχίδες της Shamesung στο παρελθόν; Γιατί εδώ μιλάμε για μερικές εκατοντάδες κομμάτια από τα εκατομμύρια που πούλησαν. 

Α μαλιστα, παλι για τον Κωστακη που μιλαει και αυτος μου λες. Αστο, δεν σωζεται η κατασταση, θα πρεπει να περιμενω μετα τα 18α γενεθλια σου να καταλαβεις τι σου λεω

Δημοσ.

Η apple εδω και 1-2 περιπου χρόνια καλύπτει ατυπα τα iPhone (με την διαδικασία που περιγράφεις) με 2 χρόνια εγγύηση.

Δεν κάνει το ίδιο για τα λαπτοπ της.

Η επίσημη, γραπτη γραμμή της είναι βέβαια οτι έχουν μονο ενα χρόνο εγγυηση όπως φαίνεται και στην σελίδα της που παρατεθηκε.

Το κάνει! Εμένα μου αλλάξανε μπαταρία εκτός 1ου χρόνου εγγύησης, συγκεκριμένα στον 1.5 χρόνο. Αποδεικτικά της επισκευής διαθέσιμα για όποιον το αμφισβητήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Α μαλιστα, παλι για τον Κωστακη που μιλαει και αυτος μου λες. Αστο, δεν σωζεται η κατασταση, θα πρεπει να περιμενω μετα τα 18α γενεθλια σου να καταλαβεις τι σου λεω

Έγινε γιατί μην ξεχνάμε ότι σε κάθε Android άρθρο υπάρχει αναφορά στα σχόλια άμεσα στα iPhone γιατί αν δεν τις μετρήσουμε δεν γίνετε, αλλά όταν γίνει αναφορά της Shamesung ή γενικώς κάποιας Android συσκευής σε άρθρο Apple γίνετε πανικός στα σχόλια από τα πονεμένα Fanboys της Google. Στο προηγούμενο άρθρο που έφαγε σκόνη το γαμάτο Android κινητό S7 Note πάλι τα πονεμένα Fanboys της Google έσπευσαν να μας αποδείξουν πόσο ανώτεροι είναι οι κουβάδες που αγοράζουν για συσκευές με καψίματα στην OLED, Χαλασμένες μπαταρίες πάνω στο τρίμηνο, ραγίσματα με το παραμικρό χτύπημα, ελαττωματικές κεραίες, κηλίδες στην κάμερα, λαγκαρίσματα και Stagefright τρύπες ασφαλείας κάθε βδόμαδα αλλάαα είναι Android γιαυτό δεν σας νοιάζει. Περαστικά.  

Το κάνει! Εμένα μου αλλάξανε μπαταρία εκτός 1ου χρόνου εγγύησης, συγκεκριμένα στον 1.5 χρόνο. Αποδεικτικά της επισκευής διαθέσιμα για όποιον το αμφισβητήσει.

Επίσης για αυτούς που χρειάζονται βεντούζα σαν τον κβαντικό παραπάνω και τον πολύξερο τον King η Apple αλλάζει τις μπαταρίες των κινητών δωρεάν εκτός εγγύησης άμα φτάσουν σε συγκεκριμένα ποσοστά που σημαίνει οτι η μπαταρία χρειάζεται άλλαγμα.

Δημοσ.

Έγινε γιατί μην ξεχνάμε ότι σε κάθε Android άρθρο υπάρχει αναφορά στα σχόλια άμεσα στα iPhone γιατί αν δεν τις μετρήσουμε δεν γίνετε, αλλά όταν γίνει αναφορά της Shamesung ή γενικώς κάποιας Android συσκευής σε άρθρο Apple γίνετε πανικός στα σχόλια από τα πονεμένα Fanboys της Google. Στο προηγούμενο άρθρο που έφαγε σκόνη το γαμάτο Android κινητό S7 Note πάλι τα πονεμένα Fanboys της Google έσπευσαν να μας αποδείξουν πόσο ανώτεροι είναι οι κουβάδες που αγοράζουν για συσκευές με καψίματα στην OLED, Χαλασμένες μπαταρίες πάνω στο τρίμηνο, ραγίσματα με το παραμικρό χτύπημα, ελαττωματικές κεραίες, κηλίδες στην κάμερα, λαγκαρίσματα και Stagefright τρύπες ασφαλείας κάθε βδόμαδα αλλάαα είναι Android γιαυτό δεν σας νοιάζει. Περαστικά. 

3η φορα στα καπακια που μου λες για τον Κωστακη που μιλαει και αυτος. Με λιγα λογια, παραδεχεσαι οτι εισαι οτι εισαι (δεν το λεω, θα φαω ban), αλλα δεν πειραζει γιατι ειναι και οι αλλοι! Μπραβο! Ευγε

Btw, στο "αλλο" αρθρο, ειδες google fanboys γιατι μαντεψε, ΑΦΟΡΟΥΣΕ ANDROID ΣΥΣΚΕΥΗ!!! Εδω το θεμα μιλαει για την apple και ΜΟΝΟ για την apple, και αντι να πεις, ναι ειναι σκατ**, λες "ναι, ειναι σκα**, αλλα και τα samsung ειναι σκατα, οποτε κομπλε"!!! Ημαρτον δηλαδη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...