lawlezz Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 η αρνητικη διαφήμιση η δυσφημιση ειναι η καλυτερη διαφημιση για το marketing ετσι ξαφνικα πριν βγει το 7 δυο χρονων κινητο χαλασε?
overpower Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 να τα μας Περα του οτι δεν εχει το samsung logo (που μπορει σε καποιες χωρες να ειναι ετσι, αν και δεν νομιζω), εκανε χρηση καλωδιου που ηταν ποιος ξερει τι. Το μονο λογικο. Στις φωτο φαινεται και το καλωδιο, που δεν ειναι original...
AMPRI Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 μάγκες μια ερώτηση γνωρίζετε πως κάνουμε νέο θέμα ?
Mpekas2000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Όντως τώρα? έχει σημασία αν το πήρες με απόδειξη ή τιμολόγιο?!? Ναι
haHa Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 IPhone 6+ 1,5 χρόνος χρήσης εκτός εγγύηση apple. Παρουσίασε πρόβλημα. Περνώ τηλέφωνο την apple μου λένε είναι εκτός εγγύησης και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ρωτάω για το άρθρο που παρέθεσα και μου λένε ότι αν το ζητήσω μπορεί να γίνει επισκευή εντός εγγύησης. Τηλέφωνο στο επίσημο σέρβις apple στην Ελλάδα ρωτάω για το τηλέφωνο μου λένε εκτός εγγύησης. Πάμε πάλι τα ιδιά έχει εγγύηση πρέπει να το ζητήσω γραπτώς, θα αλλά πρέπει να έχει γίνει αγορά από χώρα εντός ΕΕ και να έχει απόδειξη και όχι τιμολόγιο. Πλέον αν καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών της apple αναφέρει τον νομό πριν σε σύνδεση με υπάλληλο. Είναι το τρίτο τηλέφωνο που μου αλλάζουν μετρά τον 1,5 χρόνο Για ΗΡ δεν εχω προσωπικη εμπειρια Η apple εδω και 1-2 περιπου χρόνια καλύπτει ατυπα τα iPhone (με την διαδικασία που περιγράφεις) με 2 χρόνια εγγύηση. Δεν κάνει το ίδιο για τα λαπτοπ της. Η επίσημη, γραπτη γραμμή της είναι βέβαια οτι έχουν μονο ενα χρόνο εγγυηση όπως φαίνεται και στην σελίδα της που παρατεθηκε.
deceit Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Αυτα τα vs μεταξυ galaxy και iphone,playstation και xbox,windows και mac,παναθηναικος και ολυμπιακος,ξανθιες και μελαχροινες κτλ. Δεν τα βαριεμαι ποτε!!! ειδικά το ξανθιές vs μελαχρινές ούτε και εγώ ποτέ !!! Ειδικά αν το "ξανθιές vs μελαχροινές" παίζεται με μπικίνι σε λάσπη, λάδι και άλλα τέτοια, τα παρακολουθώ κι εγώ άνετα. 1
alejsalonica Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Όλα τα iPhone 6 στην Ευρώπη καλύπτονται από εγγύηση που σημαίνει ότι το πας και σου δίνουν άλλο ανακατασκευασμένο = καινούργια μπαταρία. Το πρόβλημα δεν βλέπω ακομα.
CleanthisD Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 μάγκες μια ερώτηση γνωρίζετε πως κάνουμε νέο θέμα ? Ναι φίλος εγώ γνωρίζω πως κάνουμε νέο θέμα! 2
alejsalonica Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Οποιοδήποτε προϊόν έχει αγοραστεί στην Ε.Ε. είτε με απόδειξη είτε με τιμολόγιο καλύπτεται από 2ετή εγγύηση από τον τελικό πωλητή. Αυτός διατηρεί το δικαίωμα να σε παραπέμψει στην επίσημη αντιπροσωπεία αν έχει τέτοια συμφωνία.Η ουσία είναι ότι εσύ καλύπτεσαι.Στην Αμερική υπάρχει δυνατότητα επεκτασης εγγύησης πέραν του ενός έτους με κόστος.
alexis333 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δύο χρόνια εγγύηση είναι. Έχω κάνει χρήση διετους εγγύησης σε προϊόν Apple και συγκεκριμένα σε Macbook με πρόβλημα δίσκου. Από Public έφαγα δύο τρεις μήνες να βγάλουν άκρη αλλά στην infoquest ήταν πιο γρήγοροι. 2
GeopoN Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Aυτο ακριβως! Ας ανοιξουμε λιγο τα ματια μας και ας διαβασουμε λιγο τα λινκ που παραθετουμε. Απο τα λινκ που εσυ παρεθεσες: http://support.hp.com/gr-el/document/c03805193 https://www.apple.com/gr/legal/statutory-warranty/ Τα λινκ που παρεθεσες επιβεβαιωνουν αυτα που εγραψα: Πρεπει το ελαττωμα να υπηρχε κατα την παραδοση, οπως οριζει η οδηγια και εχει συμπεριληφθει στην ελληνικη νομοθεσια. Ευρωπαική Οδηγια: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:31999L0044:EL:HTML Ελληνικος νομος: https://www.google.co.uk/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiyi-_oiMHNAhUBDMAKHSdnDcsQFgghMAA&url=http%3A%2F%2Fwww.synigoroskatanaloti.gr%2Fdocs%2Flaw%2Fgr%2FN3043-2002.pdf&usg=AFQjCNHd5Z18Cky-00HHa9XhAwFcel-vuw&sig2=W5OWlhn6CZ3gRf9di5Nzrg Γενικη γραμματεια καταναλωτων: http://www.efpolis.gr/el/diasfalisi-oikonomikon-symefronton-katanaloton/exasfalisi-asfalon-synallagon/56-polisi-agathon-eggyiseis.html Με ξεπερναει το ότι δεν καταλαβαίνετε τι γραφετε. ΠΡΟΦΑΝΩΣ και το ελλατωμα προυπαρχει και ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ στη 2ετια, δεν ειπε κανεις ότι θα στο αλλαξουν αν το σπασεις. Είναι η νομικη προσεγγιση της εργοστασιακης αστοχιας.Με λιγα λογια η apple το κανει "αβαβα" και οπου περασει..και πιστεψε με περναει σε πολύ κοσμο. Η συγκεκριμενη εταιρεια ΔΕΝ δειχνει κανενα σεβασμο στην νομοθεσια (και στους πελατες της κατ επεκταση). Εδώ δεν αποδεχθηκε το διεθνες προτυπο συνδεσης για να πουλαει σε υπέρογκες τιμες το δικο της κονεκτορα. Και ακομα τρεχετε και τη στηρίζετε...ουτε μετοχοι να ησασταν 3
vampirakos Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Διαβάζω τόση ώρα για την εγγύηση, για το αν είναι 1 χρόνος ή δύο κλπ. Όσο χρόνο και να έχεις εγγύηση αν δεν αποδειχθεί από τον καταναλωτή ή αν δεν έχει αποδεχτεί η εταιρία ότι το πρόβλημα οφείλεται σε κατασκευαστικό λάθος ή ελάττωμα κλπ, το μόνο που θα πάρεις από την εγγύηση είναι τα 3 (ευρώ ) της εταιρίας. Όσο για τους φίλους που έχουν κάνει χρήση εγγύησης μετά τον ένα χρόνο ή και εντός του χρόνου, σημαίνει ότι η κατασκευάστρια εταιρία ή ο έμπορας κλπ έχουν αποδεχθεί το ελάττωμα που είχε το προϊόν!!! 2
GeopoN Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δύο χρόνια εγγύηση είναι. Έχω κάνει χρήση διετους εγγύησης σε προϊόν Apple και συγκεκριμένα σε Macbook με πρόβλημα δίσκου. Από Public έφαγα δύο τρεις μήνες να βγάλουν άκρη αλλά στην infoquest ήταν πιο γρήγοροι. Εσενα εκαναν 3 μηνες να σου αλλαξουν ένα δισκο και ξαναψωνισες από αυτή την εταιρεια? δλδ εμεις που στο 3ημερο κανουμε φασαρια στις λοιπες ποταπες εταιρειες, ειμαστε υπερβολικοι? Και σχετικα με τα 3μηνα και 6μηνα στις εγγυήσεις, δινονται σε referbist προιοντα (το τονιζουν εμφανως όταν το αγοράζεις) και ΟΧΙ σε νεα. Εχω παρει και μοντεμ, και δισκο και tablet. Μη λεμε πραγματα που δεν ισχυουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Και ακομα τρεχετε και τη στηρίζετε...ουτε μετοχοι να ησασταν Που να μην ήταν post του haHa 3
Tableto Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Απ' ότι λέει στο βίντεο η μαντάμ το πρόβλημα παρουσιάζεται μετά από καιρό γιατί τα βάζουν στη κωλότσεπη τα κινητά και κάθονται πάνω τους , η πίεση επηρεάζει την πλακέτα με τα τσιπάκια , η οθόνη δέν φταίει , τώρα εδώ που τα λέμε με τέτοια κακομεταχείριση που τα κάνουν δέν σου φταίει η εταιρία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα