Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Περισσότερο από περιέργεια ρωτάω το παρακάτω, κι αυτό διότι δεν μου δημιουργεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Πριν ξεκινήσουν κάποια παιχνίδια, στην μαύρη οθόνη λίγων δεκάτων του δευτερολέπτου που μεσολαβεί από το πάτημα της συντόμευσης μέχρι την αρχική οθόνη του παιχνιδιού, εμφανίζεται μια πράσινη οριζόντια γραμμή στην οθόνη και σε χρόνο dt εξαφανίζεται. H ίδια γραμμή εμφανίζεται και μετά το log off των windows, πριν τον τερματισμό, πάλι για ελάχιστο (σχεδόν μηδαμινό) χρόνο... Στα παιχνίδια μέσα ή σε βίντεο κτλ δεν παρουσιάζεται κανένα παρόμοιο θέμα, τίποτα.

Είναι σύνηθες αυτό;

Δημοσ.

Ο υπολογιστής είναι έτοιμος HP pavilion 500-550nv..

i7 4790s στα 3.2 / Mobo HP 2B2C / 2x8gb ram 1600MHz / AMD Radeon R7 240 4gb / HDD Seagate Barracuda 1TB..

Μήπως παίζει κάτι με τους drivers της r7? Άν και έχω εγκαταστήσει κανονικά τον τελευταίο driver και δεν έχει πρόβλημα.

Δημοσ.

αν μπορεις να το δειξεις σε καποιο βιντεο θα βοηθησει περισσοτερο. μπορει να ειναι και απο την οθονη. αν εχεις καποια αλλη οθονη συνεδεσε τη να δεις αν στο κανει στις ιδιες συνθηκες.

Δημοσ.

Μία LG 23άρα. Πάντως σήμερα συμπέρανα πως μόνο πριν από ένα συγκεκριμένο παιχνίδι το κάνει, και δεν το κάνει μετά το log off και πριν τον τερματισμό πια...Μπορεί να έχει να κάνει και με το καλώδιο hdmi...Όπως και να 'χει, ευχαριστώ!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπόν φίλε μου το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ αυτές τις λωρίδες που λες τις ξέρω πότε είναι πράσινες και πότε είναι φούξια  νομίζω είναι από τις μνήμες της κάρτας γραφικών, κι εγώ έχω μια R7 260x  και καθώς την έβαλα μου τα κάνει αυτά, λέω η κάρτα δεν θα αντέξει και όμως δουλεύει 3 χρονια  τώρα. Αυτο εδώ  το είχε κάνει και πιο παλιά σε μια 5670 δεν ξέρω μόνο σε ατι το έχω συναντήσει το φαινόμενο αυτό τώρα άρχισε καμιά φορά όταν μπαίνει στα windows να χάνει λίγο το σήμα η οθόνη, παρόλα αυτά δεν νομίζω να φταίει η κάρτα μπορεί να φταίνε οι οδηγοί της κάρτας και (εγω lg εχω 23)

Επεξ/σία από panos0100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...