JohnTehGreek Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι το Internet σέρνεται μόνο το βράδυ!!! Όλη την μέρα είμαι ήσυχος κτλ. και το βράδυ που πάω να παίξω ένα γαμ... παιχνίδι μου χτυπάει 400+ Pings... Θα πάρω λογικά ΟΤΕ αύριο να τους ρίξω ένα χέρι χέσιμο αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς απόψεις. Δεν έχω παρατηρήσει θέμα στο Download μόνο στο ping.
th_nikos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Πολλά βράδια μεταξύ 1:00 - 2:00 χτυπάω ping 1,8 sec και σέρνεται το Internet. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή μου και ότι πιθανόν να φταίει ότι έχω ασύρματη σύνδεση με το Modem. Π@π@ριές δηλαδή. Αυτό συμβαίνει όμως μόνο τις συγκεκριμένες ώρες.
Haldol Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα πριν (πολλά) χρόνια. Το βράδυ κοβόταν τελείως η σύνδεση. Την ημέρα όλα μια χαρά. Τελικά έφταιγε ο παπάρας ο ηλεκτρολόγος, είχε περάσει τηλέφωνο και ρεύμα από τον ίδιο σωλήνα, και κάθε φορά που άναβα το φως ξεσυγχρόνιζε το modem. Γι αυτό κοβόταν το βράδυ (όταν άναβα φώτα).
JohnTehGreek Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Πολλά βράδια μεταξύ 1:00 - 2:00 χτυπάω ping 1,8 sec και σέρνεται το Internet. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στη γραμμή μου και ότι πιθανόν να φταίει ότι έχω ασύρματη σύνδεση με το Modem. Π@π@ριές δηλαδή. Αυτό συμβαίνει όμως μόνο τις συγκεκριμένες ώρες. Τώρα που το λες, μετά τις 2:00 δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα... Αλλα εγώ βέβαια έχω συνδεση με ethernet. Αρα να ξέρω να αποφεύγω online gaming εκείνες τις ώρες.
poulinos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2016 αλλο να πεφτει το ιντερνετ αλλο να εχειςμεγαλο Ping.αν τα Margin της γραμμης σου δεν αλλαζουν το βραδυ ωστε να πουμε οτι πεφτουν πολυ χαμηλα και σηκωνεις errors οποτε εχεις και μεγαλυτερο Ping τοτε απλα εχεις πεσει σε dslam που πιταρει εκεινες τις ωρες.μετα τις 02:00 ναι λογικο ειναι να πηγαινουν για υπνο αρκετοι οποτε και ηρεμει η κατασταση.τυπικα ζητας και Fast path ωστε οσο γινεται να παιξεις λιγο καλυτερα αν και με 400 Ping τι να κανει το Fast path.
benign Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2016 Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι το Internet σέρνεται μόνο το βράδυ!!! Όλη την μέρα είμαι ήσυχος κτλ. και το βράδυ που πάω να παίξω ένα γαμ... παιχνίδι μου χτυπάει 400+ Pings... Θα πάρω λογικά ΟΤΕ αύριο να τους ρίξω ένα χέρι χέσιμο αλλά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς απόψεις. Δεν έχω παρατηρήσει θέμα στο Download μόνο στο ping. Τα ιδια προβληματα και εγω και θα αλλαξω παροχο φιλε. Απο την αρχη του καλοκαιριου αρχισαν .
poulinos Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2016 Τα ιδια προβληματα και εγω και θα αλλαξω παροχο φιλε. Απο την αρχη του καλοκαιριου αρχισαν . αν εισαστε ιδια περιοχη τοτε ειναι θεμα πιταρισμενου dslam πιθανοτατα οποτε εκει μονο να δοκιμασεις αλλο παροχο μπορεις αν υπαρχει ιδιοκτητο. Τα ιδια προβληματα και εγω και θα αλλαξω παροχο φιλε. Απο την αρχη του καλοκαιριου αρχισαν .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα