Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και δεν βλέπω να έχει ανοιχτεί αντίστοιχο θέμα ανοίγω ένα.

Η Sony απο αύριο σε μερικές χώρες μόνο (και στο μέλλον και στις υπόλοιπες) θα επιτρέπει στους χρήστες να παιζουν ps3 games απο PC μέσω streaming.

Όλα τα καλύτερα παιχνίδια απο ps3 last of us, uncharted, gow κτλ θα μπορούμε να τα παίζουμε απο το pc μας μέσω streaming.

Η υπηρεσία φαίνεται να στοιχίζει £12.99/$19.99 ανα μήνα.

Ουσιαστικά με αυτό τα παιχνίδια δεν θα τα έχεις στην κατοχή σου απλά θα έχεις subscription fee τύπου netflix και φυσικά θα χρειάζεσαι συνεχή σύνδεση στο ίντερνετ.

Αν και ενθουσιάστηκα στην αρχή δεν ξέρω πόσο καλά θα το υλοποιήσουν (lags , servers unavailable, τσουχτερή τιμή )...  

Recommended specs

Windows 7 (SP1), 8.1 or 10
3.5 GHz Intel Core i3 or 3.8 GHz AMD A10 or faster
300 MB or more; 2 GB or more of RAM
Sound card; USB port
Minimum 5Mbps internet connection

A minimum 5Mbps connection is required to use PS Now on any device. We recommend a wired Internet connection for the optimal experience.

Πηγή:  source 

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
  • Like 1
Δημοσ.

Η λίστα των παιχνιδιών περιλαμβάνει Bioshock/Borderlands/Saints Row και πολλά άλλα που υπάρχουν στο PC, ενώ παιχνίδια όπως MGS και GT λείπουν......

Ok έχει μερικά exclusives αλλά όχι όλα.. και αυτή είναι η ουσία, αλλιώς μία τέτοια υπηρεσία δεν έχει νόημα.

Δημοσ.

Δεν αξιζει καθολου, πρεπει να εχεις παρα πολυ γρηγορο internet και θα εχεις max quality 720p. To δε lag θα ειναι αναποφευκτο. Ειδικα για την τιμη του δεν ειναι καθολου καλο.

Δημοσ.

Τι τους νοιαζει αφου ολα τα νεα παιχνδιια της sony βγαινουν σε ps4 και αρα δεν μπορουμε να τα παιξουμε. Καλυτερα θα ηταν να εβγαζα emulator .

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα μπορείς να παίζεις ps3 games(last of us,heavy rain, gow3, κτλ.) στο pc σου μέσω steaming με κάποιο subscription ανα μήνα.

Τα παιχνίδια θα τρέχουν σε επίπεδο ps3 (720p - 1080p + 30fps) και απο τι φαίνεται υπάρχει αισθητό input lag.

Μέχρι στιγμής είναι διαθέσιμο σε μερικές ευρωπαϊκές χώρες αλλά δεν ξέρω αν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα.

Επίσης χρειάζεσαι : PlayStation Network account

περισσότερα

Δημοσ.

Καλησππερα!

Βρηκα τυχαια στο youtube καποιο video με το psnow και θα ηθελα να ρωτησω τι ξερετε γι αυτο.

Ευχαριστω!

1) Ειναι streaming υπηρεσια, η Sony εχει μια φαρμα απο PS3 τα οποια σου κανουν streaming το output τους. Δηλαδη ειναι σαν να παιζεις PS3 αλλα το PS3 ειναι στα γραφεια της Sony και απλα σου στελνει την εικονα.

2) Οπως καταλαβαινεις θα υπαρχει καποια καθυστερηση (input lag) αλλα απο οτι διαβαζω δεν ειναι παρα πολυ μεγαλη.

3) Θελει παρα πολυ καλο internet.

4) Διατιθεται σε περιορισμενες χωρες για την ωρα.

• Moderators
Δημοσ.

Έφτιαξα χτες ένα εγγλέζικο account, έβαλα το free trial και δοκίμασα λίγο το GoW3 στο πισί μου. Overall, μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημένος. Δεν παρατήρησα άμεσο input lag (βέβαια το DS4 με καλώδιο συνδεδεμένο, όχι ασύρματα, ίσως να παίζει ρόλο και αυτό), αυτό που παρατήρησα ήταν ότι έχανε μερικά frames κάθε τόσο. Δεν έκανε spikes ακριβώς, απλά εκεί που έπρεπε να τρέχει με 60 frames, έκανε σκαμπανεβάσματα στα 50-55. Δεν είναι κάτι απαγορευτικό και σίγουρα είναι αποδεκτό σε streaming υπηρεσία. Και βέβαια, να σημειώσω ότι είμαι Αθήνα και ο server -φανταζόμαι ότι- είναι στο Λονδίνο. Επομένως, αν και εφόσον έρθει στην Ελλάδα το PSNow θα είναι απρόσκοπτη η εμπειρία.

Δεν θέλει κανένα τρομερό internet (σιγά, 720p streaming κάνει). 5 Mbps έχει required και 12 Mbps recommended. Αυτό που θέλει είναι όσο το δυνατόν καλύτερο ping.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησππερα!

Βρηκα τυχαια στο youtube καποιο video με το psnow και θα ηθελα να ρωτησω τι ξερετε γι αυτο.

Ευχαριστω!

Στην Ελλαδα ειναι διαθεσιμο;Ενδιαφερομαι πολυ να το κανω.Τι ειναι το ping;

Αν ανοίγεις το pc σου κάθε 102 μέρες, τι το θες το streaming σε PC;

:P

Όχι, δεν είναι διαθέσιμο απ'όσο ξέρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...