Captain Nemo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 To G3 μπηκε σε Bootloop και λεει οτι βελτιωνει 41 εφαρμογες του android οτι ξεκιναει το android και τουμπαλιν και εχω καποιες φωτογραφιες μεσα υπαρχει τροπος να το διορθωσω η να τις βγαλω χωρις να καταφυγω σε εργοστασιακη επαναφορα και να σβηστουν τα παντα
Thanos233 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 To G3 μπηκε σε Bootloop και λεει οτι βελτιωνει 41 εφαρμογες του android οτι ξεκιναει το android και τουμπαλιν και εχω καποιες φωτογραφιες μεσα υπαρχει τροπος να το διορθωσω η να τις βγαλω χωρις να καταφυγω σε εργοστασιακη επαναφορα και να σβηστουν τα παντα Δυστυχώς φίλε μου όχι, ατύχησες όπως κι εγώ.. Καινούριο κινητό, 3 μηνών. Παντρεύεται η αδερφή μου, έχω βγάλει άπειρες φωτό με οικογένεια, φίλους, φίλες τους πάντες όλους και αφού έχει γίνει ο γάμος και έχω βγάλει και μία σελφάρα με την κοπέλα μου, μέσα στο λεωφορείο της επιστροφής για την πόλη που φοιτούσα, ξάφνου, κλείνει το κινητό και έκανε τα ίδια με αυτά που λες. Δεν ήθελα να το πιστέψω! Μίλησα με κάποιον εκπρόσωπο της LG και μου είπε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι.. Άσε, πίκρα, αλλά πλέον το ξεπέρασα. Να προσθέσω ότι 3 μήνες αργότερα έπαθε το ίδιο πράγμα, αλλά είχα φροντίσει να κρατήσω back up και πλέον χρησιμοποιώ το one drive για να ανεβάζω τις φωτό μου στο cloud. Πράξε αναλόγως, γιατί είναι πολύ πιθανό να το ξανά πάθει κάποια στιγμή. Για το G4 λέγανε για bootloop, αλλά η LG φρόντισε καλά και για το G3. Να είναι καλά τα παιδιά εκεί στην Κορέα.. Αααα, και το άλλο, αν πας να πεις τίποτα στην LG για το bootloop θα σου πούνε "μα το κινητό μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δουλεύει, ποιο είναι το πρόβλημα?". Τρέχα γύρευε..
jimakos234 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Αν προσπαθουσες να του περασεις καποιο recovery (CWM/TWRP/PhilZ) και να το εκανες να μπει στο recovery αυτο, ισως μπορουσες να παρεις τα δεδομενα σου. Σε ποιο παλια μοντελα οπως το LG Optimus L7 P700 Και το LG Optimus P880 ειχα καταφερει να παρω τα δεδομενα ( ειχαν brickarei τελειως, αργοτερα τα εφτιαξα κανονικα) μεσω recovery
dancer_69 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δεν ξέρω τις ιδιαιτερότητες της συσκευής, αλλά πιθανότατα γίνεται. Μπορείς κατ' αρχήν να συνδέσεις τη συσκευή με το καλώδιο στο pc και να χρησιμοποιήσεις το adb. Ψάξε στο google για να βρεις πληροφορίες πως να το χρησιμοποιήσεις(είναι γραμμή εντολών ουσιαστικά), υπάρχουν και διάφορα εργαλεία στο φόρουμ των XDA developers με γραφικό περιβάλλον που λειτουργούν ως font end. Ανάλογα τώρα με τη συσκευή συνήθως υπάρχει η δυνατότητα να προσαρτάται ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής ως διαμέρισμα δίσκου στο pc και έτσι μπορείς να πλοηγηθείς και να πάρεις τα αρχεία σου. Τέλος όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, μπορείς και μέσω recovery mode, αλλά και πάλι εξαρτάται από το τι λειτουργικότητα έχει η επίσημη recovery mode γιατί αρκετές εταιρείες την απενεργοποιούν ή απενεργοποιούν δίαφορες λειτουργίες της. Επίσης αν έχεις εξωτερική κάρτα sd, ίσως να έχουν αποθηκευτεί εκεί, οπότε δοκίμασε με έναν card reader να την συνδέσεις σε υπολογιστή ώστε να δεις τι έχει μέσα. Η κάρτα sd δε σβήνεται με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πάντως.
GianniSM Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Το δικό μου όταν είχε σε μπει σε bootloop ήταν θέμα μπαταρίας πάντως. Την άλλαξα και έστρωσε. Το άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις να το χεις πάνω σε φορτιστή, και αυτό είχε δουλέψει όταν νόμισα πως πέθανε.
Thanos233 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Το δικό μου όταν είχε σε μπει σε bootloop ήταν θέμα μπαταρίας πάντως. Την άλλαξα και έστρωσε. Το άλλο που μπορείς να δοκιμάσεις να το χεις πάνω σε φορτιστή, και αυτό είχε δουλέψει όταν νόμισα πως πέθανε. Εγώ το είχα κάνει αυτό με τον φορτιστή, γιατί είχε τύχει να το διαβάσω κάπου, αλλά τίποτα. Για μπαταρία, δεν είχα, αλλά δεν νομίζω να ήταν αυτό, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση.
panos- Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Εγώ το είχα κάνει αυτό με τον φορτιστή, γιατί είχε τύχει να το διαβάσω κάπου, αλλά τίποτα. Για μπαταρία, δεν είχα, αλλά δεν νομίζω να ήταν αυτό, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση. Δοκίμασε άλλη SIM. Σε μερικούς δεν έκανε καλή επαφή και το κινητό έκανε επανεκκινήσεις επειδή την έβρισκε και την έχανε.
GianniSM Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δοκίμασε άλλη SIM. Σε μερικούς δεν έκανε καλή επαφή και το κινητό έκανε επανεκκινήσεις επειδή την έβρισκε και την έχανε. Ή να την βγάλει εντελώς αν απλά θέλει back up. Αυτό με την sim μου το έκανε και μένα αλλά έφταιγε το ότι ήταν η πιο μικρή από όλες μέσα σε πλαίσιο και δεν εφάρμοζε καλά
johnyboy Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 δεν υπάρχει τρόπος στο g3 να μπει twrp χωρίς να ανοίγει. 1
Thanos233 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2016 Δοκίμασε άλλη SIM. Σε μερικούς δεν έκανε καλή επαφή και το κινητό έκανε επανεκκινήσεις επειδή την έβρισκε και την έχανε. Εντελώς συμπτωματικά άλλαξα κάρτα SIM λίγο καιρό πριν το δεύτερο bootloop, οπότε δεν νομίζω να έφταιγε αυτό. Αλλά πάντα μιλάω για την περίπτωσή μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα