Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ηθελα τη γνώμη σας για την παρακάτω τηλεωραση καθώς και κάποια αλλη πρόταση στις συγκεκριμένες ίντσες. Με ενδιαφέρει να ειναι 37-43 ίντσες να εινα ultra HD 4K επισης κατα προτίμηση curved και φυςικα να ειναι και smart tv. Ψάχνω για οτι καλυτερο κυκλοφορεί.

http://www.skroutz.gr/s/9004490/Samsung-UE43KU6500.html

Δημοσ.

Καλη ειναι, αλλα πολυ ακριβη, δεν αξιζει τα λεφτα της οταν σ αυτα τα λεφτα παιρνεις 48+. 

Στη 43αρα να ξερεις πρεπει να καθεσαι σε αποσταση 1 μετρο για να εχει νοημα το ultra Hd.

Δεν ειναι HDR αυτη (απλα μπορει και το διαβαζει δεν εχει καν 10bit πανελ) , δε νομιζω και να υπαρχει hdr τοσο μικρη.

Δημοσ.

Καλη ειναι, αλλα πολυ ακριβη, δεν αξιζει τα λεφτα της οταν σ αυτα τα λεφτα παιρνεις 48+. 

Στη 43αρα να ξερεις πρεπει να καθεσαι σε αποσταση 1 μετρο για να εχει νοημα το ultra Hd.

Δεν ειναι HDR αυτη (απλα μπορει και το διαβαζει δεν εχει καν 10bit πανελ) , δε νομιζω και να υπαρχει hdr τοσο μικρη.

τι προτείνεις για δουλειά lLIGHTROOM + FOTOSHOP 4k? εάν το σηκώνει βεβαια το σύστημα τις υπογραφής μου

Δημοσ.

Δεν ειναι εδω σωστη ενοτητα για μονιτορ και ουτε γνωριζω πολλα, αλλα σιγουρα θες καρτα με hdmi 2.0 / hdmi 2.0b για να υποστηριζει chroma 4:4:4 και οθονη με 10bit panel αν ασχολείσαι σοβαρα. Σε μονιτορ δεν γνωριζω λεπτομεριες.

Δημοσ.

Είναι στίς Ίντσες που ζητάς, νομίζω με επιπλέον +100 έπειρνες την SmartTV , εγω την απλή έκδοση

http://www.lg.com/gr/televisions/lg-43LF5100

sorry που το λεω αλλα αυτη ειναι για πεταμα μπροστα στην ku6500. Δεν εχει καμια σχεση με αυτα που ζηταει ο θεματοθετης.

Δημοσ.

heavyrain η 6500 υποστηριζει κανονικα HDR. Μην μπερδευεσαι με το HDR10 (η HDR 1000) που απαιτει 10bit πανελ (και πολλα αλλα).

Θεωρω για χρηση monitor η 6500 οχι μονο ειναι καλη αλλα overkill.

Φιλε Masma απο εμενα ψηφιζω ναι. Αν σε ενδιαφερει βεβαια το chroma 4:4:4 κοιτας απο 7000 και ανω αλλα δεν νομιζω οτι θα σε απασχολησει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...