Προς το περιεχόμενο

Χρηση Spen  

36 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Χρησιμοποιειτε το Spen στο Note σας?

• Ναι, σε καθημερινη βαση ή πολυ συχνα
    • Οχι ιδιαιτερα, το χρησιμοποιησα λιγο στην αρχη ή οταν θελω να το δειξω σε καποιον
    • Οχι δε μου ειναι καθολου χρησιμο, ειναι μονιμα στη θεση του

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη ειδικα τωρα με το Note 7 εχω διαβασει πολλους να λενε πως δε χρησιμοποιειται καθολου το πενακι απο τους κατοχους, ανοιγω αυτο το θεμα απο περιεργεια κυριως για να δουμε ποσοι θεωρουμε το S Pen αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας μας. Προσωπικα μετα απο τα Νοte 1-5 δεν μπορω να φανταστω συσκευη διχως πενακι και η υλοποιηση της Samsung ειναι εξαιρετη στο συγκεκριμενο κομματι. Κυριως το χρησιμοποιω για σημειωσεις on the go ή για να γραψω αρκετα μεγαλα κειμενα.  Πολυ βολικα επισης ειναι και τα screen write features.

• Like 1
Δημοσ.

Ψηφισα με γνωμονα την εμπειρια μου οταν ειχα για 2 χρονια το Note 3. Λατρεψα το κινητο αυτο πραγματικα, αλλα το πενακι το εβγαζα απο τη θεςη του μονο οταν ηθελα να δειξω σε καποιον τα cool κολπακια που εκανε. Απο τοτε βεβαια μπορει να εχουν αλλαξει τα features και ο τροπος λειτουργιας του αλλα σε γενικες γραμμες εμενα πιστευω ακομα και σημερα δεν θα μου ειναι χρησιμο. Ποτε δεν καταφερα να το ενταξω στην καθημερινοτητα μου και να πω ¨ωπ, εχω πενακι θα το κανω με αυτο¨.

• Like 2
Δημοσ.

Σε φοιτητές και καθηγητές χρησιμεύει πολύ. Στους μεν για σημειώσεις και στους δε για να αντικαταστήσει τονα πίνακα. Ένας καθηγητής μου το συνδέει κάπως σε pc και προτζεκτορα το note 4 και μας δείχνει γράφοντας εκεί όσα θέλει νομίζω στο Evernote ή κάποιο τρόπο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Θα ήθελα να το πάρω μόνο και μόνο για το πενάκι...αλλά  επειδή θεωρώ υπερβολικό το κόστος του για τις ανάγκες μου περιμένω να βγάλει κανένας Κινέζος κάτι αντίστοιχο! :D

Δημοσ.

Στο νότε 3 νέο δεν το έβγαλα ποτέ αφού τα κάνα όλα με τα δάχτυλά, μια μλκια και μίση το πενάκι άχρηστο τελείως  κατά την γνώμη μου στις σύγχρονες και τεράστιες οθόνες ... Τα πενάκια ήταν χρήσιμα στα pda, smartphones προ 15αιτίας 

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μόνο και μόνο για κρατάς σημειώσεις χειρόγραφα που φαίνεται πολύ χρήσιμο πάντως! Συν πόσα άλλα πράγματα γίνονται πιο εύκολα (πχ να επιλέξεις ή να μαρκάρεις ένα σημείο μέσα σε κείμενο).

• Like 1
Δημοσ.

Κάτοχος νότε 5 έχω να πω πως δεν υπάρχει επιστρόφη.Με το πένακι γράφω παντού κρατάω σημειώσεις + ότι σου δίνει κάποιο κύρος σου φτιάχνει το image

ένα κινητό σου δίνει κύρος και φτιάχνει image :cry: που στην καφετέρια? τι άλλο θα διαβάσουμε

Δημοσ.

Κάτοχος νότε 5 έχω να πω πως δεν υπάρχει επιστρόφη.Με το πένακι γράφω παντού κρατάω σημειώσεις + ότι σου δίνει κάποιο κύρος σου φτιάχνει το image

Είσαι με το παλιό μοντέλο τώρα όμως και χαλάει το image! Πρέπει να πάρεις το καινούργιο! :P

(Πλάκα κάνω ε!) :)

• Like 1
Δημοσ.

Στο νότε 3 νέο δεν το έβγαλα ποτέ αφού τα κάνα όλα με τα δάχτυλά, μια μλκια και μίση το πενάκι άχρηστο τελείως  κατά την γνώμη μου στις σύγχρονες και τεράστιες οθόνες ... Τα πενάκια ήταν χρήσιμα στα pda, smartphones προ 15αιτίας 

Ειναι προφανές πως κάτι κατάλαβες λαθος οσον αφορα τη χρηση του S-pen και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εντρύφησες στις πολλές και διάφορες λειτουργίες του οι οποίες φυσικά σε NOTE 4,5 και 7 αυξανονται συνεχως...μια απλη αναζητηση στο Youtube θα σου αποκαλυψει πληθώρα βίντεο με τη χρηση του S-Pen, αν διαθέτεις ανοιχτό μυαλό ,το πιθανότερο είναι να αναθεωρήσεις περί...."μαλακιας και μισης" και λοιπών ανακριβειών που αναφέρεις.

Δημοσ.

Ειναι προφανές πως κάτι κατάλαβες λαθος οσον αφορα τη χρηση του S-pen και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εντρύφησες στις πολλές και διάφορες λειτουργίες του οι οποίες φυσικά σε NOTE 4,5 και 7 αυξανονται συνεχως...μια απλη αναζητηση στο Youtube θα σου αποκαλυψει πληθώρα βίντεο με τη χρηση του S-Pen, αν διαθέτεις ανοιχτό μυαλό ,το πιθανότερο είναι να αναθεωρήσεις περί...."μαλακιας και μισης" και λοιπών ανακριβειών που αναφέρεις.

δεν αναφέρω καμία ανακρίβειά πάρα μονό πραγματικά γεγονότα .... δούλευα την συσκευή χωρίς το πενάκι που μου ήταν άχρηστο τα πάντα όλα τα έκανα με τα δάχτυλά .... ακόμα και σημειώσεις και μνήματα τα έγραφα με το πολύ ωραίο πληκτρολόγιο της sammy που εννοείται τα κάνει πολύ γρηγορότερα .... για σένα μπορεί να ναι κάτι σημαντικό εγώ το θεωρώ μια μλκια κ μίση το s-pen

Δημοσ.

Ε ωραία ρε mate. Όπως είπες, το θεωρείς μια μλκια. Βάλε τουλάχιστον ένα "imo" και τελειώνεις. Επιχειρήματα βέβαια για να στηρίξεις την άποψη σου όμως δν παρεθεσες.

Για την ιστορία και μόνο να πω και εγώ ότι ναι δεν το χρησιμοποιώ και τόσο στο note 4. Η πιο κλασσική περίπτωση που θα βγει από την θέση του είναι είτε να το δείξω σε κάποιον είτε όταν δεν βρίσκω στυλό, χαρτί να γραψω κάτι στα γρήγορα, πχ καμιά παραγγελία για την παρέα για σουβλους και έτσι xD

Κατά τα άλλα όποιος το χρησιμοποιεί και γνωρίζει τι μπορεί να κάνει ένα s pen, δεν μπορεί να πάει σε άλλη σειρά εκτός των note.

Δημοσ.

Το poll κατ' εμε δεν ειναι σωστο γιατι υπαρχει μια κατηγορια στην οποια ανηκω και λογικα κ αλλοι,αλλα ψηφισα το δευτερο γτ δεν ειμαι και κανας top user του pen αλλα το χρησιμοποιω 4-5 φορες/μηνα.Θα επρεπε να μπει μια μετρια/ελαφρια χρηση στο Poll.

Eγω το θεωρω πολυ βολικο στο note 4 οταν κανω Multi-tasking.

Δημοσ.

Η παραπανω γνωμη/αποψη ειναι σωστη και ειναι αλλωστε κακα τα ψεμματα και η απαντηση που δικαιολογει την 3η επιλογη του poll.

Βεβαια καλυτερα να μην το γενικευες τοσο πολυ αλλα τελος παντων.

Το κακο στην περιπτωση σου δυστηχως ειναι οτι επι εποχες note 3 δεν υπηρχαν οι αντιπροτασεις απο την ιδια εταιρια που ειδαμε αργοτερα οπως S6 edge plus και πλεον S7 edge αντι του note.

Προσωπικα θα ηθελα μονο και μονο για την εμπειρια να δοκιμαζα ενα Note για το s pen(πλεον το Note 7),αλλα δυστηχως το κοστος αγορας ειναι τετοιο που αν δεν το χρειαζεσαι πραγματικα στην παρουσα φαση το s pen ακομα και η ιδια η εταιρια σου λεει καλυτερα S7 edge.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...