Lomar Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Οι περισσότεροι έχετε επικεντρωθεί στα αρχεία του χρήστη σε Word και στις χρήσεις που μπορεί να έχει ένας κειμενογραφος. Ξεκολληστε δεν είναι μόνο το mambo jumbo επιστημονικό κομμάτι που επωφελειτε από τα 64bit, η ίδια η εφαρμογή δηλαδή δε μπορεί να έγινε γρηγορότερη στις λειτουργίες και το interface της; Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2016 από Lomar
skiabox Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μου το έβγαλε και στο upgrade κανάλι. Περισσότερες λεπτομέρειες όταν το εγκαταστήσω. 1
Acrobatis7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μου το έβγαλε και στο upgrade κανάλι. Περισσότερες λεπτομέρειες όταν το εγκαταστήσω. Θα ηθελα πολυ, εαν γινεται φιλε μου, να μας πεις το ποση CPU kai RAM χρησημοποιει πριν και μετα το update. Δηλαδη, ποση στα 32 και ποση στα 64. Καποιου ειδους monitor θα υπαρχει για τα ποσα αυτα υποθετω. Ευχαριστω εκ των προτερων. Εαν δεν σε προλαβα, ας το κανει καποιος επομενος.
EnemaGR Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Παιδια, περα απο τα μαθηματικα της υποθεσης,64bit σημαινει οτι η microsoft μπορει να χρησιμποιησει swift ή ARC objective-c για το προτζεκτ, που σημαινει καλυτερη διαχειρηση μνημης, λιγοτερα crashes, και γενικα καλυτερη αποδοση.Το γεγονος οτι ειναι 32 bit με εκπλησσει ιδιαιτερα, καθως ολα τα mac απο το 2008 και μετα ειναι 64bit.
pc_admin Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Θα ηθελα πολυ, εαν γινεται φιλε μου, να μας πεις το ποση CPU kai RAM χρησημοποιει πριν και μετα το update. Δηλαδη, ποση στα 32 και ποση στα 64. Καποιου ειδους monitor θα υπαρχει για τα ποσα αυτα υποθετω. Ευχαριστω εκ των προτερων. Εαν δεν σε προλαβα, ας το κανει καποιος επομενος. Εγω εκανα το update και η χρηση ram - cpu ειναι μια απο τα ιδια οπως πριν (χοντρικα ,δεν ειδα ακριβως τις τιμες) οπως και η ταχυτητα μια απο τα ιδια περιπου 1
hyperspaced Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Μπουρδες δεν ειναι μια χαρα κερδιζεις ταχυτητα αλλα εξαρταται απο το ποσο καλο κωδικα εχουν γραψει...και το ποση ραμ πιανει μια εφραμογη ειναι ασχετο με τη ταχυτητα εκτελεσης της.. Για να κερδίσεις ταχύτητα πρέπει να χρησιμοποιήσεις περισσότερους CPU registers (data) σε κάθε κύκλο (instruction). Oi 64-bit registers δεν είναι χ2 πιο γρήγοροι από τους 32, ούτε 'χωράνε' 2 32μπιτους σε κάθε κύκλο. Επίσης το "πόση ραμ πιάνει μια εφαρμογή είναι άσχετο με την ταχύτητα εκτέλεσής της", προφανώς και δεν στέκει, καθώς εξαρτάται από τη διαθέσιμη μνήμη του συστήματος. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στους Mac γίνεται χάλια διαχείριση system resources σε 32-bit εφαρμογές, οπότε οι 64-bit εφαρμογές "κερδίζουν" από εκεί. Κατά τα άλλα, word και 64-bit memory addressing είναι αστείο από μόνο του!
dali13gr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2016 Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι στους Mac γίνεται χάλια διαχείριση system resources σε 32-bit εφαρμογές, οπότε οι 64-bit εφαρμογές "κερδίζουν" από εκεί. Αυτό είναι λογική όπως λέμε "το μπουζούκι είναι όργανο, ο αστυνομικός είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι" ή χρησιμοποιείς Mac OS και έχεις εμπειρία από πρώτο χέρι; Επίσης, ποιος ο σκοπός να λέτε συνέχεια (για όλα τα λειτουργικά) ότι μια Χ εφαρμογή δεν κερδίζει κάτι αν πάει σε 64bit; Δηλαδή να μην πάμε σε εξ ολόκληρου 64bit λειτουργικά επιτέλους επειδή ΚΑΠΟΙΕΣ εφαρμογές δεν κερδίζουν κάτι σε απόδοση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα