Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας  :-D

Ποσό που διαθέτουμε : 300-400

Χρήση υπολογιστή : Ο υπολογιστής προορίζεται σε κατάστημα με όλη τη μέρα ανοικτό non-stop όπως τα εμπορικά καταστήματα. Σας αναφέρω καθαρά τα παράθυρα που έχω ανοιχτά και τα προγράμματα που χρησιμοποιώ: Ανοιχτό browser με τη σελίδα eshop και το control panel της επιχείρησης (λόγω ηλεκτρονικών αγορών), πρόγραμμα livechat της επιχείρησης με τους πελάτες, κατά διαστήματα προγράμματα όπως photoshop και filezilla για upload στη σελίδα. Προγράμματα του ΕΛΤΑ για εκτύπωση εντύπων λόγω ηλεκτρονικών αγορών.

Τώρα πέρα τη συνηθισμένη δουλεία, κάποιες φορές ίσως ανοιχτεί πρόγραμμα για ταινία ή κάποιο παιχνίδι όπως το football manager αλλά δεν είναι αναγκαίο να γίνεται σε full performance αυτές οι δυνατότητες.

Χρειαζόμαστε μόνο το κουτί και τίποτα άλλο (οθόνη, ποντίκι, πληκτρολόγιο υπάρχουν).

Βρισκόμαστε έξω από την Θεσσαλονίκη, την τελευταία φορά που είχατε προτείνει από εδώ μέσα

το VS και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι σήμερα (έχουν περάσει 4-5 χρόνια).

Καλό θα ήταν να τα πάρω από ένα κατάστημα αλλά αν υπάρχει μεγάλη διαφορά σε κάτι που μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα, πχ ram ή κάρτα γραφικών δεν έχω πρόβλημα. 

Σχετικά με την συναρμολόγηση το καλύτερο θα ήταν να είναι έτοιμο από το κατάστημα.

Λειτουργικό σύστημα υπάρχει, W7 Ultimate 64bit . Εδώ θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζουν όντως τα 10ρια για αγορά.

Τέλος να αναφέρω ότι το ποσό είναι ενδεικτικό γιατί πραγματικά δεν γνωρίζω το κόστος ενώ τέτοιου υπολογιστή (πιο πάνω ή πιο κάτω?!)  :unsure:

Δημοσ.

Λίγο πιο πάνω με έναν i3 6100 Windows 10 από την στιγμή που τα περιφερειακά σου υποστηρίζονται (π.χ printer) ενα 250αρη ssd

και έναν 2ΤΒ για αποθηκευτικό χώρο αλλά και image backup.

Μητρική GA-B150-HD3P

Μνήμες 8GB DDR 4 G>Skill ripjaws

http://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-sps-530mpcbeu-smart-se-series-530w-cm-87--p-PER.640644

Τα υπολοιπα είναι εύκολα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...