Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαλάει πιο εύκολα. Ναι, είναι πλεονέκτημα... για τους κατασκευαστές!

Να σου πω εγώ πόσες φορές μου έχουν χαλάσει ακουστικά με 3.5mm Jack και μάλιστα ακριβά; Τα πλεονεκτήματα της USB θύρας; Καλύτερη ποιότητα ήχου. Μειονεκτήματα; Αντάπτορας άμα θες κλασσικά ακουστικά.

Δημοσ.

Εγώ θέλω να περπατάω και ενώ ακούω μουσική να φορτίζω παράλληλα το κινητό μου με powerbank να μου βρουν λύση (ισως με split)...

Δημοσ.

Πλεονεκτημα του usb c σε σχεση με το 3,5 jack υπαρχει?

Ότι θα υπάρξει ανάγκη και ζήτηση για ανταπτοράκια, νέα ακουστικά κτλ. Πλεονέκτημα για τις εταιρείες που ασχολούνται με αυτά. Για το μέσο καταναλωτή απλό χρήστη, ταλαιπώρια και επιπλέον κόστη, μια και θα αναγκαστεί να αγοράσει τα παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν επικράτησε σε οικιακό επίπεδο. Στην μουσική παραγωγή μια χαρά χρησιμοποιειται ακομα

Θυμάμαι PC/mobo να βγαίνουν με dedicated θύρες. Ψηφιακές κάμερες κλπ. Απλά όσα μηχανίματα που βλέπεις σήμερα είναι όσα απλά αγοράστηκαν εκείνη την εποχή και υπάρχει λόγος αλλαγής. 

Όσο για τους κατασκευαστές αν δεν το υιοθετήσουν οι χρήστες απλά @@ θα πάρουν. 

Ότι θα υπάρξει ανάγκη και ζήτηση για ανταπτοράκια, νέα ακουστικά κτλ. Πλεονέκτημα για τις εταιρείες που ασχολούνται με αυτά. Για το μέσο καταναλωτή απλό χρήστη, ταλαιπώρια και επιπλέον κόστη, μια και θα αναγκαστεί να αγοράσει τα παραπάνω.

Δημοσ.

Τα πλεονεκτήματα της USB θύρας; Καλύτερη ποιότητα ήχου. Μειονεκτήματα; Αντάπτορας άμα θες κλασσικά ακουστικά.

και πως θα εχει καλυτερη ποιοτητα ηχου? Απλα η "καρτα ηχου" θα πρεπει να μεταφερθει στα ακουστικα

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι μεγαλη χαζομαρα να βαλουμε ανταπτορα,, αν το φορτιζω το κινητο πως θα ακουω με ακουστικα μουσικη ??

με τα ακουστικά USB “η διαφορά στην ζωή της μπαταρίας είναι ανεπαίσθητη” σε σχέση με εκείνα που κάνουν χρήση της υποδοχής 3.5mm.

Αμα θελετε διαρκεια και ζωη της μπαταριας απλά βάλτε καλυτερες μπαταριες με πιο μεγαλη χωριτηκοτητα (πιο πολλα mAh)

Δημοσ.
Aυτο δεν ειναι εξελιξη το να καταργησουν το jack αλλά το οτι θελουν να κλεψουν τον κοσμο.

Σκεφτειτε οτι το usb-c θα ειναι συμβατο μόνο με συγκεκριμενα ακουστικα και πραγματικα απορω πως ειναι δυνατον να θεωρειται εξελιξη απο την στιγμη που δεν θα μπορεις να το συνδεσεις σε ηχοσυστηματα,ενισχυτες,homecinema κλπ ??

ανταπτορες αλλα μιλάμε για κατι το οποίο ουτε καν εχει βγει προς πώληση απλα ειπαν οτι μπορούν να το κανουν...δεν λεει κατι αυτο...
Δημοσ.

ανταπτορες αλλα μιλάμε για κατι το οποίο ουτε καν εχει βγει προς πώληση απλα ειπαν οτι μπορούν να το κανουν...δεν λεει κατι αυτο...

Ο ανταπτορας δεν ειναι και οτι καλυτερο οτι και καλα λυνει τα χερια.

Πριν βγει το iphone 7 γραφανε οτι δεν θα εχει θυρα 3,5mm ε αργοτερα στο hands-on δεν ειχε την θυρα. 

Δημοσ.

τι προβατιλα ειναι αυτη που εχει πεσει ρε

λεει η apple κ η intel οι 2 μεγαλυτεροι μαυραγοριτες μια μαλακια που τους βολευει να βγαλουν περισσοτερα φραγκα κ οι περισσοτεροι το δεχονται

τι θα κανεις τα παλια ακουστικα σου μωρε?

γιατι θα πρεπει να αγοραζεις ακριβοτερα ακουστικα που θα πρεπει να εχουν κ dac?

γιατι θα πρεπει να εχεις αλλα ακουστικα για το κινητο κ αλλα για το pc?

γιατι θα πρεπει να αγορασεις usb-c hub για να μπορεις να φορτιζεις κ να ακους μουσικη?

• Like 4
Δημοσ.

Γιατί να είστε τόσο γύφτοι που θέλετε να μείνουμε 800 χρόνια πίσω στις τεχνολογίες; Αν δεν σας αρέσει ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.-

• Like 1
Δημοσ.

Να σου πω εγώ πόσες φορές μου έχουν χαλάσει ακουστικά με 3.5mm Jack και μάλιστα ακριβά; Τα πλεονεκτήματα της USB θύρας; Καλύτερη ποιότητα ήχου. Μειονεκτήματα; Αντάπτορας άμα θες κλασσικά ακουστικά.

που σου χαλασαν;Εσπασε το jack? Εισαι τσαπατσουλης υτε τα ακουστικα απο τη λαικη δεν χαλανε!

Δημοσ.

Γιατί να είστε τόσο γύφτοι που θέλετε να μείνουμε 800 χρόνια πίσω στις τεχνολογίες; Αν δεν σας αρέσει ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.-

μωρε να το παρεις ,γιατι να μην το παρεις ,κλεφτες θα γινουν οι ανθρωποι?

ασε μας εμας να ειμαστε πισω τεχνολογικα κερδιζοντας σε καθε περιπτωση απο αυτο κ πηγαινε εσυ εμπρος να κινειται κ η αγορα

μαθατε μια καραμελα περι εξελιξης κ τρωτε αμασητο οτι σας πασαρουν

δεν φτανει που δεν σκαμπαζετε γρι ,γραφετε κ με υφακι 

• Like 1
Δημοσ.

ονομαζεται εξέλιξη!!! Και όσον αφορά τις ρόδες (δεν πιστεύω οτι συζητάμε τετοιο πράγμα ) οι άνθρωποι προσπαθούν εδώ και δεκατίες να ανακαλύψουν τα αιωρούμενα αυτοκίνητα ..... Ονομάζεται εξέλιξη και η τεχνολογία προχωράει παλια είχαν τα άλογα κάποια στιγμή τα αυτοκίνητα που σίγουρα στην αρχή είχαν προβλήματα και δεν ηταν καν προσιτα σε όλους αλλα ΤΑ ΕΞΕΛΙΞΑΝ!!! όσο και να κλαφτουμε για το αν μας συμφέρει ή όχι κάποια στιγμή θα ερχόταν η στιγμή να τον πειράξουν και τον jack ;) και επίσης κανεις δεν μίλησε για χαζούς :) αλλα πικραμένοι ναι ειναι πολλοί ...στο κάτω κάτω οτι δεν το θέλεις δεν το αγοράζεις ειναι απλα τα πράγματα

καλά περίμενε εσύ τα αιωρούμενα........ πικραμένοι είναι πολλοί και αυτό είναι κακό και δεν μιλάμε για τις ταρζανιές των αιφον γιατί οι αιφονάδες καλά να πάθουν αφού δεν βάζουν μυαλό αλλά όλος ο υπόλοιπος κόσμος δεν μπορεί να ξεγράψει ηχοσυστήματα,αυτοκίνητα,ακριβοπληρωμένα ακουστικά και άλλα επειδή την βάρεσε στην intel και δεν υπάρχει κανένα μα κανένα πλεονέκτημα στο  type c για να αντικαταστήσει το jack και όχι η ποιότητα των κινητών δεν είναι τόσο τρελή πια και ακόμα και τόσο καλή να ήταν ποιος τα έχει όλα τα τραγούδια σε flac ? 

αν το επιβάλουν σε όλα τα κινητά στο μέλλον είσαι υποχρεωμένος να το αγοράσεις απλά τα πράγματα.

Δημοσ.

Για ποιότητα ήχου κλπ κλπ τα ακούω βερεσέ. Όλο αυτό το θέμα γίνεται κυρίως για το DRM. Θα "βλέπει" ότι τα αγαπημένα σου mp3 & flac δεν είναι "εγκεκριμένα" και φυσικά δεν θα παίζουν στο κινητό ή το ταμπλετ. ITunes, google music, Spotify κλπ κλπ κλέφτες θα γίνουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...