Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι στη διαδικασία αγοράς νέου υπολογιστή και έχω εντοπίσει τον Dell 3650 i5-6400 Desktop PC.

Τον θέλω για πλοήγηση, λειτουργίες γραφείου (office) και ταινίες (HD-1080p).

Πώς σας φαίνεται σε σχέση χαρακτηριστικών - τιμής; Η κάρτα γραφικών θα κολλάει στα 1080p;

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο καλύτερο, πάνω κάτω στα ίδια χρήματα;

i) Το ποσό που διαθέτουμε: 500 Ευρώ

ii) Tη χρήση του υπολογιστή: Οικιακή χρήση γραφείου (office), πλοήγηση, ταινίες HD

iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: ----

iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη: ΟΧΙ

v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: ΟΧΙ

vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα: ----

vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο: Καλύτερα από το κατάστημα, χωρίς να απορρίπτω και την συναρμολόγηση από εμένα.

viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα: ΟΧΙ

ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire): ΟΧΙ

x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής): ΟΧΙ

xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών): ΟΧΙ

xii) Αναφέρετε αν θα χρησιμοποιήσετε ή όχι κάποιο κομμάτι Hardware από άλλο/παλιό σύστημα: ----

Επεξ/σία από paulst
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Είμαι στη διαδικασία αγοράς νέου υπολογιστή και έχω εντοπίσει τον Dell 3650 i5-6400 Desktop PC.

Τον θέλω για πλοήγηση, λειτουργίες γραφείου (office) και ταινίες (HD-1080p).

Πώς σας φαίνεται σε σχέση χαρακτηριστικών - τιμής; Η κάρτα γραφικών θα κολλάει στα 1080p;

Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο καλύτερο, πάνω κάτω στα ίδια χρήματα;

ποτε μην κοιτας κατι ετοιμο!! καταρχην η καρτα γραφικων ειναι σχεδον ισαξια με εκεινη του επεξεργαστη..συνεπως την πληρωνεις τζαμπα,και μην συζητησω για τα τροφοδοτικα του κιλου!συμπληρωσε τη φορμα οπως λεει ο tony και θα σου προταθει σαφως κατι καλυτερο και με λιγοτερα χρηματα προφανως για την δουλεια που τον θες..

Δημοσ.

ποτε μην κοιτας κατι ετοιμο!!

και μην συζητησω για τα τροφοδοτικα του κιλου!

συμπληρωσε τη φορμα οπως λεει ο tony και θα σου προταθει σαφως κατι καλυτερο και με λιγοτερα χρηματα προφανως για την δουλεια που τον θες..

Ποτε μην λες ποτε, υπαρχουν περιπτωσεις που τα επωνυμα ετοιμα ειναι προτιμοτερες αγορες (αυτη δεν φαινεται να ειναι μια απο αυτες βεβαια).

Τα τροφοδοτικα που χρησημοποιουν τα επωνυμα ετοιμα (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo etc) δεν ειναι καθολου του κιλου.

Σε αυτο συμφωνουμε.

Δημοσ.

Ποτε μην λες ποτε, υπαρχουν περιπτωσεις που τα επωνυμα ετοιμα ειναι προτιμοτερες αγορες (αυτη δεν φαινεται να ειναι μια απο αυτες βεβαια).

Τα τροφοδοτικα που χρησιμοποιουν τα επωνυμα ετοιμα (HP, Dell, Fujitsu, Lenovo etc) δεν ειναι καθολου του κιλου.

Σε αυτο συμφωνουμε.

Ναι, περιπτωσεις ανω των χιλιων υπαρχουν,δεν ετυχε να δω κατι κατω του χιλιαρικου και να συμφερει..Στα 650 που κοιταει εχεις κατι ετοιμο να προτεινεις η καλυτερα κομματι κομματι?

anyway ας συμπληρωσει φορμα να δουμε τ ζηταει ο φιλος..

Δημοσ.

Το "γαμώτο" είναι ότι το μηχάνημα που σας είπα το βρήκα από έξω (amazon) στα 450 με 500 ευρώ και σκέφτομαι (αν καταλήξω σε αυτό) να το πάρω μέσω διαδικτύου!

Πιστεύετε ότι η motherboard έχει υποδοχή για SSD και δεύτερο σκληρό δίσκο;

Με αυτήν την κάρτα γραφικών, θα "κολλάνε" οι HD ταινίες ή θα τις βλέπω απροβλημάτιστα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...